Niet te missen op de buis (28 mei t.e.m. 3 juni)

Niet te missen op de buis (28 mei t.e.m. 3 juni) © -

My America

Documentairereeks van Michiel Vos waarin hij Amerika bekijkt door de ogen van bekende en minder bekende immigranten en zijn eigen 'Amerikaanse droom' uit de doeken doet. In het welvarende San Francisco hebben de hippies plaats gemaakt voor jonge internetondernemers. Sommige mensen zien San Francisco als de zetel van innovatie die het land opnieuw aan de top moet helpen, maar dat gaat vaak ten koste van de stad, die te boek staat als één van de meest charmante plekken van de Verenigde Staten.

Canvas, vanaf woensdag 28 mei wekelijks omstreeks 21u10

Neem dit programma op vanop afstand

Billboard Music Awards 2014

Billboard Music Awards 2014 © photonews

Verslag van de uitreiking van de Billboard Music Awards 2014, de muziekprijzen van het magazine Billboard, in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Met optredens van o.a. Miley Cyrus, Ricky Martin, Jennifer Lopez en John Legend.

JIM, woensdag 28 mei, 21u30

Maid in Manhattan

Maid in Manhattan © photonews

Marisa Ventura werkt in een hotel in Manhattan. Op een dag maakt ze kennis met presidentskandidaat Christopher Marshall, die denkt dat ze een rijke hotelgaste is. Hij heeft meer dan gewone interesse in haar.

Romantische komedie van Wayne Wang met Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, …
VIJF, donderdag 29 mei, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Jennifer Lopez bij MovieMe

Morden i Sandhamn

Morden i Sandhamn © -

Integrale tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie. Vorige week werd seizoen 1 uitgezonden. Commissaris Thomas Andreasson had uitgekeken naar de plaatselijke zeilregatta, maar een moordaanslag gooit roet in het eten. Oscar Juliander wordt vlak voor het aanleggen in de haven op het dek doodgeschoten. Er zijn meteen verdachten genoeg want het slachtoffer, een advocaat, bedroog zijn echtgenote, dupeerde zijn partners en speelde onfrisse spelletjes met zijn cliënten.

Met Jakob Cedergren
Vitaya, donderdag 29 mei, 21u00

Neem dit programma op vanop afstand

 

Superman Returns

Superman Returns © -

Na een bezoek aan de restanten van zijn thuisplaneet Krypton keert Superman terug naar de aarde. Al snel ontdekt hij dat zijn aartsvijand Lex Luthor nog steeds de wereld probeert te domineren en dat Lois Lane verloofd is en een kind heeft ...

Sciencefictionfilm van Bryan Singer met Brandon Routh, Kate Bosworth, Kevin Spacey, …
VIER, vrijdag 30 mei, 20u25

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'L!fe Happens' met Kate Bosworth bij MovieMe

Avatar

Avatar © -

De mens wil op de planeet Pandora waardevolle grondstoffen ontginnen. Het hemellichaam wordt echter bewoond door de Na'vi, een mensachtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na'vi doen er alles aan om zich te beschermen tegen de mensen. Jake Sully, een oorlogsveteraan, raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen.

Sciencefictionfilm van James Cameron met Sam Worthington, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, …
vtm, vrijdag 30 mei, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Sam Worthington bij MovieMe

Schellebelle 1919

Schellebelle 1919 © -

Film waarin de inwoners van Schellebelle de hoofdrol spelen. Enkele bekende acteurs figureren. Coralie, de oudste dochter van de familie Van de Velde, heeft tijdens de oorlog maar liefst vijfentwintig oorlogswezen in huis genomen, maar ze worden langs alle kanten belaagd. De kinderbescherming wil hen in een weeshuis stoppen en enkele notabelen hebben het op de boerderij van de familie gemunt. Maar de Van de Veldes laten zich niet zomaar verjagen.

Drama van Kenneth Taylor en Johan Heldenbergh met Ayla Tant, Joost Roggeman, Robbe De Waele, …
Een, zaterdag 31 mei, 20u40

Neem deze film vanop afstand

The Mask

The Mask © -

Stanley Ipkiss is een bankbediende. Na een rotdag op het werk ziet hij in de buurt van de haven een masker uit de vijftiende eeuw liggen. Zodra hij het opzet, verandert hij in een soort superheld met een groen hoofd en grote tanden. Ondertussen proberen gangster Dorian en zijn vriendin Tina een bankoverval te plegen …

Komedie van Charles Russell met Jim Carrey, Cameron Diaz, Peter Riegert, …
VIER, zaterdag 31 mei, 23u45

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Jim Carrey bij MovieMe

3Doc: Stromae

3Doc: Stromae © -

Documentaire over Paul Van Haver, die we beter kennen als Stromae. Door hits als ‘Alors on Danse’ en ‘Papaoutai’ scoorde hij op wereldvlak. De VPRO interviewde Stromae vlak voor een uitverkocht concert in Amsterdam en sprak met The Opposites, die met hem de studio indoken. Ook zijn vroegere muziekleraar Benoit Chantry en Studio Brussel-stem Linde Merckpoel zetten een boompje op over zijn succes.

Nederland 3, zaterdag 31 mei, 21u40

Neem dit programma op vanop afstand

Bastille Live at iTunes Festival 2013

Bastille Live at iTunes Festival 2013 © -

Concert van de Britse rockgroep Bastille, opgenomen in Londen tijdens het iTunes Festival op 8 september 2013. Dan Smith en co speelden er onder meer de nummers Bad Blood, Things We Lost in the Fire, Overjoyed, Laura Palmer, Icarus, Flaws, Of the Night en Pompeii.

Acht, zondag 1 juni, 19u35

Neem dit programma op vanop afstandVoetbal: Zweden - België

Voetbal: Zweden - België © -

Rechtstreekse uitzending van de voorlaatste oefeninterland van de Rode Duivels voor het WK in Brazilië. De Zweden, met smaakmaker Ibrahimovic, misten de kwalificatie op een haar na.

vtm, zondag 1 juni, 20u30

Tegen de sterren op live

Tegen de sterren op live © -

Comedyshow volgens het succesrecept van het gelijknamige programma, met imitaties van tv-programma’s en BV’s, live vanuit de Lotto Arena in Antwerpen.

vtm, maandag 2 juni, 21u45

Neem dit programma op vanop afstand

Dance Academy

Dance Academy © -

Australische tienerserie. Tara Webster trekt naar Sydney om daar auditie te doen voor de Academy of Dance, de beste dansschool down under. Ze merkt al meteen dat het geen gemakkelijke klus zal worden als ze het aan de stok krijgt met haar medestudente Abigail.

Met Xenia Goodwin
OP12, vanaf dinsdag 3 juni, 20u00 - tweede aflevering om 20u50
Vervolgens telkens twee afleveringen op donderdag en vrijdag

(500) Days of Summer

(500) Days of Summer © -

Tom Hansen is een hopeloze romanticus die wenskaarten ontwerpt. Hij valt voor zijn nieuwe collega Summer Finn, maar die laat meteen blijken dat ze niet op zoek is naar een vaste relatie ...

Romantische komedie van Marc Webb met Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, …
Vitaya, dinsdag 3 juni, 21u00

Bekijk 'Inception' met Joseph Gordon-Levitt bij MovieMe

Saw

Saw © -

Twee mannen worden vastgeketend wakker in een smerige oude badkamer, maar ze weten niet hoe ze daar zijn terechtgekomen en ze kennen elkaar niet. Tussen hen in ligt een lijk met een revolver in de handen en een cassetterecorder waarop hun ontvoerder, een man die zichzelf Jigsaw noemt, zijn instructies heeft ingesproken. Ze moeten elkaar binnen de acht uur proberen te vermoorden, anders gaan ze er allebei aan.

Horrorfilm van James Wan met Cary Elwes, Danny Glover, Tobin Bell, …
2BE, dinsdag 3 juni, 22u15


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook