Niet te missen op tv (4 t.e.m. 10 juni)

Niet te missen op tv (4 t.e.m. 10 juni) © -

London Boulevard

Mitchel komt vrij na een gevangenisstraf. Hij wil zijn criminele verleden van zich afschudden neemt een baantje aan als lijfwacht van een actrice die de paparazzi van zich moet afslaan. Dan komen zijn voormalige kompanen aankloppen voor een paar klusjes. Ook gangsterbaas Grant wil dat Mitchel weer voor hem komt werken …

Misdaadfilm van William Monahan met Colin Farrell, Keira Knightley, David Thewlis, …
JIM, woensdag 4 juni, 22u00

Bekijk S.W.A.T. met met Colin Farrell bij MovieMe

Traffic

Traffic © -


Robert Wakefield is pas aangesteld als hoofd van de narcoticabestrijding en ontdekt dat zijn dochter verslaafd is aan heroïne. Huisvrouw Helena komt te weten dat haar man een drugsbaron is en terwijl de Mexicaanse rechercheur Javier Rodriguez probeert zijn werk te doen, maar da’s geen evidente zaak: hij moet samenwerken met corrupte collega’s.

Drama van Steven Soderbergh met Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Benicio Del Toro, …
2BE, woensdag 4 juni, 22u15

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Michael Douglas bij MovieMe


The Lake House

The Lake House


Alex koopt een huis aan een meer en merkt dat er nog post afgeleverd werd voor de vorige eigenaresse, Kate Forster. Hij wil dat de brieven op haar huidige adres terechtkomen, maar ontdekt dat het niet meer bestaat. Kate en Alex beginnen elkaar te schrijven en komen er tot hun grote verbazing achter dat ze in een ander tijdsuniversum zitten: Alex leeft in 2004 en Kate in 2006. De twee krijgen gevoelens voor elkaar en proberen een manier te vinden om elkaar te ontmoeten.

Drama van Alejandro Agresti met Keanu Reeves, Sandra Bullock, Willeke Van Ammelrooy, …
VIJF, donderdag 5 juni, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Keanu Reeves bij MovieMe

David Attenborough’s Natural Curiosities

David Attenborough’s Natural Curiosities


Start van het tweede seizoen van de Britse documentairereeks met David Attenborough over rariteiten in de natuur.

Een, vanaf vrijdag 6 juni elke weekdag omstreeks 14u15

Neem dit programma op vanop afstand

 
 

Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes

Wetenschapper Will Rodman voert onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en experimenteert daarom met genetische manipulatie op apen. De chimpansee Caesar is één van de proefdieren. Hij begint zich intellectueel en emotioneel te ontwikkelen. Later volgt er een oorlog tussen aap en mens om de heerschappij over de aarde …

Sciencefictionfilm van Rupert Wyatt met James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, …
vtm, vrijdag 6 juni, 20u35


Neem deze film op vanop afstand

The Eagle

The Eagle © -


In het jaar 120 trekt het negende legioen van het Romeinse leger onder bevel van Flavius Aquila de provincie Britannia binnen. Ze keren echter nooit terug. Twintig jaar later wil legerofficier Marcus Aquila de mascotte van het legioen, een adelaar, terugvinden en zijn familienaam in ere herstellen...

Drama van Kevin McDonald met Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, …
2BE, zaterdag 7 juni, 20u40

Neem deze film op vanop afstand


Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie Bucket en zijn familie zijn niet bepaald welgesteld. Wanneer Willy Wonka, eigenaar van een mysterieuze chocoladefabriek, een wedstrijd organiseert waarmee een bedrijfsbezoek kan gewonnen worden, zou Charlie die prijs dolgraag in de wacht slepen, maar er zijn kapers op de kust.

Fantasyfilm van Tim Burton naar het jeugdboek van Roald Dahl met Johnny Depp, Freddie Highmore, Helena Bonham Carter, …
VIER, zaterdag 7 juni, 22u20

Meer films met Johnny Depp bij MovieMe

Rode Helden

Rode Helden © -


Documentairereeks over acht Rode Duivels die deelnemen aan het WK Voetbal in Brazilië. Deze week komt Romelo Lukaku aan bod. De aanvaller was amper zestien toen hij voor het eerst scoorde voor Anderlecht en ondertussen is hij het boegbeeld van de huidige generatie bij de Belgische nationale ploeg en voetbalde hij bij Chelsea, West Bromwich Albion en Everton.

VIER, zondag 8 juni, 19u05

Neem dit programma op vanop afstand


Hunderby

Hunderby


Britse komische serie. Na een scheepsramp komt Helene terecht in een Engels dorpje. Ze valt voor Edmund, de plaatselijke dominee. Edmund denkt dat zijn vrouw nog maagd is en ze trouwen al snel, maar Helene draagt een duister verleden met zich mee.

Met Alex Macqueen
Acht, vanaf zondag 8 juni wekelijks omstreeks 22u05

Neem dit programma op vanop afstand


Pinkpop 2014

Pinkpop 2014 © -


Verslag van het muziekfestival Pinkpop, dat van 7 t.e.m. 9 juni doorgaat in Landgraaf. Op de affiche staan onder andere Arctic Monkeys, Editors, Stromae en The Rolling Stones.

Nederland 3
zondag 8 juni, 23u15 en maandag 9 juni, 19u30


Preposterous Pets

Preposterous Pets © -


Documentairereeks over mensen die exotische huisdieren houden, wat niet zelden voor problemen zorgt. In deze aflevering: In Tsjechië wordt een baasje bedreigd door opgroeiende grote katten. Een Texaanse cowboy zorgt voor een buffel.

Animal Planet, vanaf maandag 9 juni, 19u10

She's All That

She's All That © -

De vriendin van Zach Stiller gaat ervandoor met een gladde tv-ster. Daarop gaat hij een weddenschap aan met een vriend: hij wil de ietwat sullig uitziende Laney Boggs omtoveren tot een echte ‘prom queen’ en haar meenemen naar het schoolbal. Het feit dat hij verliefd op haar lijkt te worden maakt de zaken er niet makkelijker op.

Romantische komedie van Robert Iscove met Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook, Matthew Lillard, …
Vitaya, dinsdag 10 juni, 21u00

Telefacts: Koninklijk interview

Telefacts: Koninklijk interview © photonews


Tweedelig interview waarin reportagemaker Pascal Vrebos een diepgaand gesprek heeft met het koningspaar in kasteel Belvédère. Koning Albert II en Koningin Paola worden gevolgd in doen en laten en vertellen over hun persoonlijke en publieke leven.


vtm
Maandag 9 en dinsdag 10 juni om 21u45

Hunted in Russia

Hunted in Russia © -


Documentaire van Ben Steele over geweld tegen holebi's in Rusland. In 2013 nam het Russische parlement unaniem een wet aan die officieel stelt dat homoseksualiteit verkeerd is en dus niet zichtbaar mag zijn in de samenleving. Dat leidde al vaak tot agressie door burgerwachten.

Nederland 2, dinsdag 10 juni, 23u00

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook