Niet te missen op tv (11 t.e.m. 17 juni)

Niet te missen op tv (11 t.e.m. 17 juni) © -

Chain Reaction

Eddie Kasalivich maakt deel uit van een wetenschappelijk onderzoeksteam dat een nieuwe milieuvriendelijke en goedkope brandstof heeft ontwikkeld. Wanneer één van de projectleiders om het leven komt bij een moordaanslag en iemand de formule voor de brandstof steelt, worden Eddie en zijn collega Lily Sinclair van de misdaden beschuldigd ...

Thriller van Andrew Davis met Keanu Reeves, Morgan Freeman, Rachel Weisz, …
2BE, woensdag 11 juni, 22u25

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Keanu Reeves bij MovieMe

Catfish: The TV Show

Catfish: The TV Show © -

Amerikaanse realityreeks. Yaniv Schulman en Max Joseph helpen jongeren die het slachtoffer werden van identiteitsfraude bij onlinedaten.

VIJF, vanaf woensdag 11 juni wekelijks omstreeks 22u25

Neem dit programma op vanop afstand

WK Voetbal

WK Voetbal © -

Het WK gaat eindelijk van start. Op Canvas kan je vanaf donderdag kijken naar de openingsceremonie en naar de uitzending van alle matchen. Maarten Vangramberen presenteert het WK Magazine vanuit het sportdorp onder de VRT-toren. Brazilië-Kroatië is de openingsmatch op donderdag om 22u00. De Belgen spelen hun groepsmatchen op dinsdag 17 juni (18u00) tegen Algerije, op zondag 22 juni (18u00) tegen Rusland en op donderdag 26 juni (22u00) tegen Zuid-Korea.

Canvas, dagelijks vanaf donderdag 12 juni

The Mosquito Coast

The Mosquito Coast

De excentrieke uitvinder Allie Fox is van mening dat de Amerikaanse samenleving te egoïstisch en te materialistisch is en hij voelt er zich steeds minder thuis. Hij verhuist met zijn echtgenote en kinderen naar het regenwoud van de Centraal-Amerikaanse Miskitokust. Daar wil hij een nieuwe maatschappij opbouwen met als kernwaarde grote eerbied voor de vrijheid van het individu. Zijn vrouw en kinderen gaan mee, maar ze ondervinden dat Fox geobsedeerd raakt door zijn plan en stilaan verandert in een tiran die absolute gehoorzaamheid eist.

Avonturenfilm van Peter Weir met Harrison Ford, Helen Mirren, River Phoenix, …
Eén, donderdag 12 juni, 21u15

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Harrison Ford bij MovieMe

Hall Pass

Hall Pass © -

Rick en Fred zijn goede vrienden. Ze zijn weliswaar getrouwd, maar hun vrouwen schenken hen een ‘Hall Pass’: dat betekent dat dat ze een week lang mogen uitspoken wat ze willen zonder dat er vragen gesteld worden. In het begin vinden ze dat fantastisch, maar later blijkt het vrijgezellenbestaan toch ook niet alles te zijn …

Komedie van Bobby Farrelly met Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, …
VIER, vrijdag 13 juni, 20u30

Neem dit programma op vanop afstand
Bekijk 'The Internship' met Owen Wilson bij MovieMe

The Holiday

The Holiday © -

Amanda Woods en Iris Simkins hebben allebei genoeg van mannen. Via het internet leren ze elkaar kennen en besluiten ze twee weken van huis te wisselen. Zo maakt Amanda kennis met Graham, de knappe broer van Iris, en raakt Iris bevriend met scenarist Arthur en componist Miles.

Romantische komedie van Nancy Meyers met Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, …
vtm, vrijdag 13 juni, 21u00

Neem dit programma op vanop afstand
Meer films met Cameron Diaz bij MovieMe

Hinterland

Hinterland © -

Britse detectiveserie. Op zijn eerste dag als rechercheur onderzoekt Tom Mathias de verdwijning van de 64-jarige Helen Jenkins. In haar woning treft hij een badkamer vol bloed aan, maar de vrouw is niet te vinden. Mathias ontdekt dat de vrouw directrice was van een kindertehuis dat ze met een ijzeren hand leidde. Hij onderzoekt haar verleden.

Met Richard Harrington
Nederland 2, vanaf vrijdag 13 juni omstreeks 21u05


Op Nederland 2 pakt KRO uit met de detectivemaand als tegengewicht voor het WK Voetbal. De komende periode zijn er ook afleveringen te bekijken van andere crimeseries zoals ‘Dicte’, ‘Sebastian Bergman’, ‘Death in Paradise’ en ‘Sherlock’.

WK Hockey: finale vrouwen

WK Hockey: finale vrouwen © -

Verslag van de finale bij de vrouwen op het WK hockey in Den Haag.

Canvas, zaterdag 14 juni, 15u10

The Departed

The Departed © -

De Ierse maffiabaas Frank Costello laat zijn beschermeling Colin Sullivan infiltreren bij de politie. Sullivan werkt zich op in het politiekorps van Boston en voorziet Costello van geheime informatie zodat die uit de handen van het gerecht kan blijven. De politie heeft met Billy Costigan echter ook een undercoveragent die het vertrouwen van Costello moet winnen. Dan ontdekken zowel de maffia als de politie dat ze te maken hebben met een mol.

Thriller van Martin Scorsese met Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Matt Damon, …
VIER, zaterdag 14 juni, 20u20

Bekijk 'Wolf' met Jack Nicholson bij MovieMe

Roaring with Pride

Roaring with Pride © -

Natuurdocumentaire. De organisatie African Lion and Environmental Research Trust laat in het Zimbabwaanse Antelope Park twaalf leeuwen vrij die opgroeiden in gevangenschap.

Animal Planet, zondag 15 juni, 11u50

H.O.T. Human Organ Traffic

H.O.T. Human Organ Traffic © -

Documentaire van Roberto Orazi over de wereldwijde illegale handel in organen. In landen als Iran, India, Nepal of Brazilië stonden al duizenden mensen een orgaan af voor geld, terwijl in Zuid-Amerika sinds 2005 al honderden kinderen verdwenen door de orgaanhandel.

Acht, maandag 16 juni, 22u00

Neem dit programma op vanop afstand

Runaway Bride

Runaway Bride

Journalist Ike Graham heeft een artikel geschreven over de knappe boerin Maggie Carpenter, die tot driemaal toe haar verloofde heeft laten staan voor het altaar. Maggie is razend om het artikel en schrijft een boze brief naar de krant, met als gevolg dat Graham op straat staat. Hij gaat Maggie opzoeken wanneer ze op het punt staat te trouwen met een zekere Bob en bezwijkt voor haar charmes.

Romantische komedie van Garry Marshall met Julia Roberts, Richard Gere, Joan Cusack, …
Eén, maandag 16 juni, 21u10

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Julia Roberts bij MovieMe

American Psycho

American Psycho © -

Patrick Bateman lijkt een min of meer normale succesvolle zakenman, maar 's nachts brengt hij onschuldige mensen op een gruwelijke manier om het leven. Elke reden is voor hem goed om te moorden. Hij kan ongestoord zijn gang gaan, tot een detective hem het leven zuur begint te maken.

Thriller van Mary Harron met Christian Bale, Chloë Sevigny, Willem Dafoe, ...
2BE, dinsdag 17 juni, 22u30


 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook