Het showbizznieuws van de week (13 juni)

Het showbizznieuws van de week (13 juni) © -


Met Tom Lenaerts verliest Woestijnvis een grote vis, Tine Embrechts heeft een relatie met een bekende comedian, George Clooney zou gaan trouwen in Venetië en An Lemmens heeft heuglijk nieuws. Je leest er alles over in ons showbizzoverzicht!

Tine Embrechts en Guga Baul zijn een koppel

Tine Embrechts en Guga Baul zijn een koppel © photonews


Tine Embrechts en Guga Baul vormen het nieuwste Vlaamse showbizzkoppel. Tine is elf jaar ouder dan haar nieuwe vriend, de achtentwintigjarige standup-comedian en stemmenimitator die we kennen van ‘Tegen de Sterren op’ en die in het echte leven Laurent heet. ‘We wilden ons niet langer verstoppen’, aldus Tine. Een nieuwsgierige journalist wilde ook weten hoe lang de twee al samen zijn, maar daar kwam geen antwoord op: ‘We weiden niet graag uit over ons privéleven’, klonk het kortweg.

Sarah Brightman betaalt achtendertig miljoen voor ruimtereis

Sarah Brightman betaalt achtendertig miljoen voor ruimtereis


De meeste aardbewoners vinden een vakantie in de bergen al behoorlijk spectaculair, maar voor de beau monde mag het wat meer zijn: de Britse sopraan Sarah Brightman legt meer dan achtendertig miljoen euro op tafel voor een ruimtereis. Voor dat bedrag vliegt ze volgend jaar naar het Internationaal Ruimtestation (ISS). ‘Ze wil in september 2015 vliegen’, vertelt een trotse Tom Shelley, de voorzitter van het Amerikaanse ruimtetoerismebedrijf Space Adventures. Brightman wil de eerste professionele zangeres worden die in de ruimte zingt. Er zijn blijkbaar weinig andere gegadigden voor een retourtje maan, wat wellicht te maken heeft met de fabelachtige som die je ervoor moet neertellen. De Britse is onder meer bekend van haar glansrol in ‘Phantom of the Opera’ van Andrew Lloyd Webber.

An Lemmens is zwanger

An Lemmens is zwanger © -


An Lemmens en haar man Arne Quinze verwachten hun eerste kindje. De wereld kwam het nieuws te weten via de Facebookpagina van het vtm-gezicht. ‘Er mag ook goed nieuws zijn! En omdat ik niet wil dat jullie goed nieuws via de rioolpers zouden moeten te weten komen, wil ik jullie graag zelf vertellen dat ik zwanger ben’, stond er te lezen. An laat verder weten dat ze graag niet te veel persbelangstelling krijgt tijdens de zwangerschap en dat ze voorlopig verder blijft werken. Voor de presentatrice is het haar eerste kindje, haar echtgenoot heeft er al vier uit zijn twee vorige huwelijken.

'George Clooney trouwt in Venetië'

'George Clooney trouwt in Venetië' © photonews


De journalisten van New York Post weten het zeker: George Clooney gaat trouwen in Italië. George en z’n vriendin Amal zouden elkaar het jawoord gaan geven in Venetië. Hij heeft een huis aan het Comomeer, maar omdat hij de buren niet wil lastigvallen met alle heisa die bij de trouwerij komt kijken wijkt hij naar verluidt uit naar de drukbezochte stad. Het tripje dat het koppel eind mei naar Venetië maakte was er dus wellicht niet zomaar één: waarschijnlijk waren ze op zoek naar een geschikte trouwlocatie.

'Ilse Demeulemeester durft niet terugkeren naar België'

'Ilse Demeulemeester durft niet terugkeren naar België' © photonews


Ilse De Meulemeester durft België niet meer in, als we haar kennissenkring mogen geloven. Het gerucht dat ze in Zuid-Frankrijk zit en er als hobby oudere mannen pluimt, was er blijkbaar teveel aan. ’Ilse wil niet meer terugkeren naar België. Ze is depressief en neemt voor niemand nog haar telefoon op, zelfs niet voor familie en vrienden. Ik vrees dat het nog lang zal duren vooraleer ze opnieuw klaar is om iets van zich te laten horen. Ze heeft zelfs een nieuwe regeling getroffen waardoor ze haar zoon tijdens het schooljaar voor het weekend mee naar Zuid-Frankrijk kan nemen. Ze komt hem halen op vrijdag en dan vertrekken ze meteen naar Castillon-du-Gard. Hoe minder mensen ze moet zien, hoe beter. Ze is bang van alle scheve blikken hier’, vertelt een goede vriend van de ex-presentatrice in TVFamilie.

Wout Bru opent popup-strandbar in Antwerpen

Wout Bru opent popup-strandbar in Antwerpen © photonews


Wout Bru kwam een tijd geleden alleen nog in de boekjes door zijn huwelijksperikelen, maar de lucht is helemaal opgeklaard: zijn huwelijk met Suzy lijkt gered en hij heeft een nieuwe popup-strandbar geopend in Antwerpen. ‘GLOW’ heet dat etablissement, en je hebt er een mooi uitzicht op het water. ‘Ik kan me geen betere plek indenken. Mensen willen altijd nieuwe dingen zien. We willen nieuwe auto's, nieuwe gsm's en dergelijke. Da’s ook zo voor eten en daarom is een popup-restaurant altijd een schot in de roos’, glundert Bru. Wie er wil gaan eten moet niet te lang wachten, want het bouwwerk blijft maar vier maanden staan. Reserveren is dus de boodschap, en je neemt best genoeg geld mee.

Herbert Flack vraagt vriendin ten huwelijk

Herbert Flack vraagt vriendin ten huwelijk © photonews


Herbert Flack heeft zijn vriendin Fabienne ten huwelijk gevraagd. Het podium van de Antwerpse Bourlaschouwburg vormde het decor voor zijn aanzoek. Flack werkt dertig jaar voor KNS en Het Toneelhuis, en daarom organiseerden zijn collega’s een feest om u tegen te zeggen. De acteur besloot op zijn beurt verrassend uit de hoek te komen met een aanzoek: Plots kwam het idee bij me op om Fabienne op het podium ten huwelijk te vragen. In mijn hoofd zat wel een tekst, maar ik heb het vooral geïmproviseerd’, laat Flack weten. De trouwdatum kennen we nog niet.

Tom Lenaerts weg bij Woestijnvis

Tom Lenaerts weg bij Woestijnvis © photonews


Tom Lenaerts verlaat Woestijnvis en da’s een flinke aderlating voor het productiehuis. Lenaerts, die zijn carrière begon met legendarische programma’s als ‘Morgen Maandag’ en ‘Schalkse Ruiters’, maakte voor Woestijnvis onder meer ‘De Kruitfabriek’, ‘De Pappenheimers’ en ‘De Mol’. ‘De voorbije 15 jaar heb ik bij Woestijnvis de kans gekregen om de meest uiteenlopende programma's te maken, samen met erg getalenteerde collega's. Het is een periode waar ik met trots, voldoening en dankbaarheid op terugkijk. Maar vandaag heb ik het gevoel dat het tijd is voor een nieuw creatief verhaal. Een verhaal dat begint met de opstart van een kleinschalig, onafhankelijk productiehuis. De komende weken zal het allemaal duidelijker worden’, deelde hij mee.

Robbie Williams wil terug naar Engeland

Robbie Williams wil terug naar Engeland © photonews


Robbie Williams gaat binnenkort papa worden, en ziet de toekomst van zijn gezin eerder in Engeland dan in Los Angeles. Zijn vrouw Ayda Field kon niet wennen aan het Britse weer en dus verhuisde ze samen met manlief en hun dochter naar Los Angeles, maar Robbie wil al terug naar zijn heimat. ‘Ik hou van Los Angeles. De mensen en het weer zijn geweldig, maar het is geen Engeland. Ik wil dat Teddy en de nieuwe baby Brits onderwijs krijgen. We hebben er trouwens al een huis gekocht’, vertelt hij. Eerder liet de zanger zich ontvallen dat er naar zijn mening ‘te veel idioten zitten op de scholen van Los Angeles’.

Is Kate Ryan dan toch de zangeres van Day One?

Is Kate Ryan dan toch de zangeres van Day One? © photonews


Een tijdje geleden was er heel wat te doen om Day One, een gemaskerde band die deelnam aan de preselecties voor Eurosong. Er werd gefluisterd dat de zangeres niemand minder dan Kate Ryan was, en die geruchten doen nog steeds de ronde. Blijkbaar trad Kate een paar dagen geleden op in Polen en droeg ze geheel toevallig hetzelfde pakje als de Day One-zangeres. Toch weigert haar entourage het toe te geven: ‘Dit bewijst alleen dat ze naar dezelfde winkel gaan’, reageert de manager van Day One laconiek.

J.K. Rowling doneert flink bedrag aan eenheidscampagne Verenigd Koninkrijk

J.K. Rowling doneert flink bedrag aan eenheidscampagne Verenigd Koninkrijk © photonews


Binnenkort mogen de Schotten er zich in een referendum over uitspreken of ze onafhankelijk willen worden. J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Potter-reeks en inwoner van Edinburgh, wil dat het Verenigd Koninkrijk één land blijft en schonk daarom een pak geld aan een campagne die ‘Better Together’ heet. ‘De voorstanders zien de risico’s niet. Schotland is onderworpen aan dezelfde problemen als de rest van de wereld, en is actief op dezelfde internationale markt. Onafhankelijkheid heeft geen zin’, zegt Rowling. Waar tegenstanders zijn, zijn uiteraard ook voorstanders: één van de bekendste pleitbezorgers van een Schotse staat is acteur Sean Connery.

Urbanus moet rijbewijs even inleveren

Urbanus moet rijbewijs even inleveren © photonews


Urbanus scheurde een tijd geleden met negenentachtig kilometer per uur door de bebouwde kom van het rustige dorpje Galmaarden. De arm der wet had het gezien en de komiek vloog de bon op. Hij krijgt tien dagen rijverbod en een boete van driehonderd euro. Zijn advocaat vroeg vooraf om een mild verdict: ‘Mijn cliënt is zelfstandige en legt vijftigduizend kilometer per jaar af. Ik vraag dan ook om het rijverbod niet te zwaar te maken’, sprak de man.

Rani De Coninck en Jeroen Meus in nieuwe reeks 'Slimste Mens'

Rani De Coninck en Jeroen Meus in nieuwe reeks 'Slimste Mens'


Er komt binnenkort weer een nieuwe reeks van de populaire tv-quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en VIER maakte alvast de eerste namen van deelnemers bekend. Dat zijn Rani De Coninck en Jeroen Meus. Het elfde seizoen gaat in het najaar van start, en de presentatie is alweer in handen van Erik Van Looy. Meer namen kregen we niet, maar volgens VIER-woordvoerder Kristof Demasure gaat het ‘een verrassende mix’ worden.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook