Niet te missen op tv (18 t.e.m. 24 juni)

Niet te missen op tv (18 t.e.m. 24 juni) © -

The Company Men

Bobby Walker mag niet klagen: hij kan rekenen op een riant salaris, een groot huis en er staat een Porsche in zijn garage. Maar dan verliest hij zijn job door de crisis en herstructureringen in het bedrijf waar hij werkt. Hij komt in de werkloosheid terecht, net als zijn collega’s Phil Woodward en GeneMcClary, twee managers. De mannen hebben nog geen uitzicht op een nieuwe betrekking en moeten hun rol als man, echtgenoot en vader helemaal opnieuw invullen …

Drama van John Wells met Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Chris Cooper, …
Een, woensdag 18 juni, 21u25

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Ben Affleck bij MovieMe

Four Brothers

Four Brothers © -


De broers Mercer komen samen op de begrafenis van hun adoptiemoeder, die bij een winkeloverval in Detroit werd vermoord. Ze besluiten het recht in eigen handen te nemen en de dood van hun moeder te wreken. Gaandeweg komen ze erachter dat het niet om een toevallige hold-up ging ...

Actiefilm van John Singleton met Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, Sofia Vergara, …
2BE, woensdag 18 juni, 22u40

Neem deze film op vanop afstand


Sebastian Bergman

Sebastian Bergman © -


Forensisch psycholoog Sebastian Bergman leeft op gespannen voet met zijn dochter en zijn collega’s. Dan krijgt hij een onverkwikkelijke zaak voor de kiezen: in een zilvermijn worden drie meisjes dood aangetroffen. Alles wijst op een collectieve zelfmoord en dus lijkt de politie de zaak snel te kunnen afsluiten. Maar dan ontdekt Bergman dat de meisjes naar alle waarschijnlijkheid hulp hebben gekregen...

Met Rolf Lassgård
Nederland 2, donderdag 19 juni, 21u05 - Tweede aflevering op donderdag 26 juni om 21u52

Neem dit programma op vanop afstand

The Last Boy Scout

The Last Boy Scout © -


Ex-CIA-agent Joe Hallenbeck verdient zijn geld als privédetective. Hij moet het karakterdanseresje Cory te beschermen, maar iemand schiet haar voor zijn ogen neer. Haar vriend, de aan lagerwal geraakte footballspeler Jimmy Dix, wil zelf afrekenen met de moordenaars.

Actiefilm van Tony Scott met Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field, …
VIER, donderdag 19 juni, 22u20

Neem op vanop afstand
Meer films met Bruce Willis bij MovieMe

Badpakkendefilé Gent

Badpakkendefilé Gent © -


Badpakkenspecialist Prima Donna brengt voor het eerst een badmodecollectie uit in vrolijke kleuren en prints. Fashion One pakt uit met hun defilé in Gent, voor wie nog niet weet wat aan te trekken op het strand.

Fashion One, vrijdag 20 juni, 21u32

God Bless Ozzy Osbourne

God Bless Ozzy Osbourne © -


Muziekdocumentaire over Ozzy Osbourne, heavymetalpionier en frontman van Black Sabbath. Zijn excentrieke imago overschaduwde vaak zijn muzikale verwezenlijkingen, maar hij blijft een onbetwist icoon dat rockgeschiedenis schreef.

Acht, vrijdag 20 juni, 22u00

Neem dit programma op vanop afstand


About a Boy

About a Boy


Will is achtendertig en gedraagt zich nog ‘jong’ voor zijn leeftijd. Hij heeft de perfecte manier gevonden om vrouwen te ontmoeten: hij gaat naar bijeenkomsten van alleenstaande ouders, waar veel vrouwen komen die een nieuwe man zoeken, en doet alsof hij zelf ook een kind heeft. Via zo'n bijeenkomst ontmoet Will Marcus, die twaalf is maar erg volwassen voor zijn leeftijd: de jongen luistert graag naar Joni Mitchell en Mozart en zorgt voor zijn moeder. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee.

Tragikomedie van Chris en Paul Weitz met Hugh Grant, Nicholas Hoult, Toni Collette, …
vtm, vrijdag 20 juni, 23u15

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Hugh Grant bij MovieMe


Worst Weather Ever?

Worst Weather Ever? © -


Documentaire over de invloed van de klimaatverandering op het weer. Het weer veroorzaakt wereldwijd chaos en verwoesting. Of het nu gaat om overstromingen in India, gigantische hagelstenen in China of een hittegolf die bosbranden veroorzaakt in Australië, het lijkt of het de laatste jaren uit de hand loopt. Hoe beïnvloedt de warmte het weer? Worden tornado’s krachtiger? Komen orkanen vaker voor? En kan meer hitte koudere winters veroorzaken? 'Worst Weather Ever' probeert een antwoord te vinden.

National Geographic, zaterdag 21 juli, 13u25

Sin City

Sin City © -


Basin City, ook wel bekend als 'Sin City', is een stad waar moord en misdaad aan de orde van de dag zijn. We volgen straatvechter Marv die zich wil wreken omdat hij er is ingeluisd  voor de moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Dwight probeert de meisjes van Old Town te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty, en ex-agent John Hartigan moet Nancy behoeden tegen de door en door slechte Junior.

Thriller van Robert Rodriguez met Mickey Rourke, Jaime King, Jessica Alba, …
VIER, zaterdag 21 juni, 22u45City Lights

City Lights


Een zwerver valt voor een blinde bloemenverkoopster, maar ze denkt dat hij een rijk man is. Wanneer de zwerver het leven redt van een dronken miljonair die in het water wilde springen, wordt hij overladen met geld en geschenken. Hij is nu rijk genoeg om een oogoperatie te betalen voor het blinde meisje, maar voor ze hem kan zien vliegt hij door allerlei misverstanden achter de tralies...

Tragikomedie van Charlie Chaplin met hemzelf, Virginia Cherrill, Florence Lee, …
Eén, zondag 22 juni, 14u05

Neem deze film op vanop afstand


WK Voetbal: België-Rusland

WK Voetbal: België-Rusland © -


In hun tweede groepsmatch op het WK nemen de Rode Duivels het op tegen de Russen.

Canvas, zondag 22 juni, 18u00

Storytellers - Taylor Swift

Storytellers - Taylor Swift © -


Artiesten vertellen het verhaal achter hun songs. Dit keer is Taylor Swift, de countryzangeres die waanzinnig populair is in de Verenigde Staten, aan de beurt.

TMF, maandag 23 juni, 11u20

Win A Date With Tad Hamilton

Win A Date With Tad Hamilton


Rosalee Futch woont in een klein dorpje en zamelt geld in voor een goed doel om daarmee een afspraakje te kunnen winnen met acteur Tad Hamilton. Haar beste vriend en collega Pete ziet dat niet zitten omdat hij stiekem verliefd is op Rosalee. Tot haar grote verrassing is zij de winnares van de wedstrijd en mag ze naar Hollywood om op date te gaan met de superster ...

Romantische komedie van Robert Luketic met Josh Duhamel, Kate Bosworth, Topher Grace, …
Vitaya, dinsdag 24 juni, 21u00

Bekijk 'Life Happens' met Kate Bosworth bij MovieMe


Virus

Virus


De bemanning van de Sea Star komt midden op de Grote Oceaan in een zware storm terecht. Ze vluchten aan boord van de Russische onderzoeksboot Akademic Vladislav Volkov die stuurloos en verlaten nabij de Sea Star ligt. Maar aan boord van het Russische schip heeft zich iets vreselijks afgespeeld: het is zwaar beschadigd en er ligt overal bloed. Toch besluit de bemanning het vaartuig te repareren.

Horrorfilm van John Bruno met Jamie Lee Curtis, William Baldwin, Donald Sutherland, …
2BE, dinsdag 24 juni, 22u35

MBekijk 'Beverly Hills Chihuahua' met Jamie Lee Curtis bij MovieMe


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook