Nu in de zalen

Geen zin in voetbal, tennis of wielrennen? Geniet dan van een gezellige filmavond in de bioscoop. Dit zijn de nieuwkomers van de week!

Nu in de zalen

Geen zin in voetbal, tennis of wielrennen? Geniet dan van een gezellige filmavond. Dit zijn de nieuwkomers van de week!

Transcendence met Johnny Depp

Transcendence met Johnny Depp

Dr. Will Caster is ‘s werelds meest vooraanstaande onderzoeker op het gebied van artificiële intelligentie. Hij werkt aan een supercomputer die kennis combineert met menselijke emoties. Zijn controversiële experimenten maken hem tot het doelwit van anti-technologische extremisten. Hun poging om hem uit te schakelen, heeft echter dramatische gevolgen… Evelyn, de vrouw van Will, wil koste wat kost haar man redden en slaagt erin zijn bewustzijn te koppelen aan een computersysteem. De levensdroom van Will wordt realiteit. Zijn dorst naar kennis ontaardt al snel in een grenzeloze honger naar macht. Will lijkt niet meer te stoppen.

Regie: Wally Pfister
Cast: Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall

Genre: Sci-fi, Thriller

Wil je tickets winnen voor deze blockbuster? Doe dan mee aan onze wedstrijd!


How To Train Your Dragen 2 (Hoe tem je een draak 2)

How To Train Your Dragen 2 (Hoe tem je een draak 2)

Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hikkert en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven, en een mysterieuze drakenrijder...

De Vlaamse jeugdfilm Labyrinthus

De Vlaamse jeugdfilm Labyrinthus

In "Labyrinthus" vindt Frikke, een jongen van 14, een vreemd computerspel. Wanneer hij het start, belandt hij in een fantastisch virtueel labyrint.

Regie: Douglas Boswell
Cast:Tine Embrechts, Spencer Bogaert, Emma Verlinden, Herwig Illegems
Genre: Jeugd, Avontuur

Tracks

Tracks

In de zeventiger jaren trekt Robyn in het gezelschap van haar hond en vier kamelen solo door de Australische outback. Om de financiële middelen en de kamelen bij elkaar te krijgen, werkt ze eerst een tijd op een kamelenranch, waar ze leert hoe ze met de dieren moet omgaan. Als ze aan deze bijzondere reis begint, wordt ze bekend als de 'camel lady' en al snel wordt ze 1 van de meest fascinerende reizigers van haar tijd. De zoektocht naar haarzelf wordt herhaaldelijk verstoord door toeristen en journalisten. Het enige contact dat ze toelaat is met fotograaf Rick Smolan die vanuit New York invliegt om haar ongelofelijke reis vast te leggen op camera voor de National Geographic. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen.

Regie: John Curran
Cast: Mia Wasikowska, Adam Driver, Emma Booth

Genre: Avontuur, biografie

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook