Niet te missen op tv (2 t.e.m. 8 juli)

Wat is er naast de voetbalmatch tussen België en Argentinië nog op de buis? Je leest het hier!

Niet te missen op tv (2 t.e.m. 8 juli) © -

Monday Mornings

Dramaserie over het leven van vijf chirurgen. In deze aflevering: Dokter Jorge Villanueva probeert het leven te redden van een man die betrokken was bij een zwaar verkeersongeval. In eerste instantie vermoedt Jorge dat de patiënt zelfmoord wou plegen, tot hij ontdekt dat het slachtoffer aan een ernstige neurologische aandoening lijdt. Neurochirurg Ty Wilson bekommert zich om de elfjarige Quinn McDaniels. De jongen liep een blessure op tijdens een voetbalwedstrijd, maar de onderzoeken brengen een veel ernstiger probleem aan het licht ...

Met Ving Rhames
VIER, vanaf donderdag 3 juli wekelijks omstreeks 22u35

Neem dit programma op vanop afstand

The SpongeBob SquarePants Movie

The SpongeBob SquarePants Movie © -


SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas en hij werkt in de Krusty Krab, een fastfoodrestaurant. Wanneer de kroon van koning Neptunus wordt gestolen, moet SpongeBob er met zijn vriend Patrick Star iets aan doen.

Animatiefilm van Mark Osborne met de stemmen van Tom Kenny, Scarlett Johansson, Alec Baldwin, …
vtm, donderdag 3 juli, 15u35

Neem deze film op vanop afstand


Going the Distance

Going the Distance © -


Tijdens een zomer in New York vallen Erin en Garrett voor elkaar. Geen van beiden verwacht dat hun zomerliefde stand zal houden wanneer Erin terugkeert naar San Francisco en Garrett in New York achterblijft. Toch besluiten ze een langeafstandsrelatie te beginnen.

Romantische komedie van Nanette Burstein met Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, …
VIJF, donderdag 3 juli, 20u35

Neem deze film op vanop afstand


The Losers

The Losers © -


Enkele Amerikaanse commando's worden tijdens een geheime missie in Afghanistan het slachtoffer van een moordplan van hun eigen regering. Wanneer ze orde op zaken willen stellen, krijgen ze hulp van een mysterieuze schone.

Actiefilm van Sylvain White met Zoe Saldana, Jeffrey Dean Morgan, Idris Elba, …
VIER, vrijdag 4 juli, 20u30

Neem deze film op vanop afstand


Wielrennen: Ronde van Frankrijk

Wielrennen: Ronde van Frankrijk © -


Het hoogtepunt van het jaar voor wielerliefhebbers staat weer voor de deur. De Tour begint dit jaar in Engeland met een etappe tussen Leeds en Harrogate. Op Eén kaarten Karl Vannieuwkerke en Lieven Van Gils met hun gasten na over de afgelopen ritten onder het genot van een glas wijn.

Eén, zaterdag 5 juli, 12u05
Dagelijks live - vanaf zondag s’ avonds telkens een aflevering van ‘Vive Le Vélo’


Emma

Emma © -


Britse dramaserie naar een roman van Jane Austen. Emma Woodhouse is een rijke vrouw die graag mensen koppelt. Ze kan goed overweg met Harriet Smith. Harriet wordt het hof gemaakt door de boer Robert Martin, maar Emma overtuigt haar dat ze beter kan krijgen. Mr. Knightley, een vriend van de familie, is niet te spreken over het gedrag van Emma …

Met Romola Garai
Eén, zaterdag 5 juli, 22u10

Neem dit programma op vanop afstand


The Incredible Mr. Goodwin

The Incredible Mr. Goodwin © -


Eerste deel van een vijfdelige Amerikaanse serie met waaghals Jonathan Goodwin. Die laat staaltjes van zijn onversaagdheid zien wanneer hij in Londen op een wolkenkrabber klimt, gevaarlijke toeren uithaalt met een vrachtwagen zich laat vastketenen aan een auto die elk moment van een tweehonderd meter hoge klif kan vallen.

Nederland 3, zondag 6 juli, 20u30


Hannibal

Hannibal © -


Thrillerserie gebaseerd op de personages van Thomas Harris' roman 'Red Dragon'. FBI-agent Jack Crawford vraagt de medewerking van crimineel gedragsdeskundige Will Graham voor het onderzoek naar een seriemoordenaar bijgenaamd Minnesota Shrike. Wanneer diens moorden worden nagebootst door een andere crimineel en Graham niet meer weet wat hij moet uitrichten, krijgt het team ook de assistentie van psychiater Hannibal Lecter. Die ziet deze opdracht echter vooral als een kans om de werking van de FBI van binnenuit te beïnvloeden.

Met Mads Mikkelsen
2BE, zondag 6 juli, 22u50

Neem dit programma op vanop afstand


Dox

Dox © -

Fêtes, opium et aventures : vacances à haut risque dans le triangle d'or. Documentaire van Hervé Bouchaud en Stéphanie Rodriguez over het dorpje Vang Vieng in de bergen van Laos, populair bij Westerse rugzaktoeristen voor de vrij verkrijgbare drugs.

Acht, maandag 7 juli, 21u00

Neem dit programma op vanop afstand

Swordfish

Swordfish © -


Stanley Jobson is een superhacker. Hij is voorwaardelijk vrij, maar mag onder geen beding nog een computer aanraken. Via de aantrekkelijke Ginger komt hij echter in contact met meesterbrein Gabriel Shear, die hem geen keuze laat: Jobson zal een astronomisch bedrag aan geheime overheidsfondsen - codenaam Swordfish - naar de rekening van Shear moeten sluizen. De betaling die Jobson hiervoor ontvangt is namelijk hard nodig om zijn verwaarloosde dochtertje uit de handen van zijn ex-vrouw te redden.


Thriller van Dominic Sena met Hugh Jackman, Halle Berry, John Travolta, …
VIER, dinsdag 8 juli, 20u30

Neem deze film op vanop afstand


The Walking Dead

The Walking Dead © -


Start van het tweede seizoen van de horrorserie. De groep trekt weg uit Atlanta en reist naar Fort Benning. Onderweg stoten ze op een groep zombies, waardoor Sophia in paniek de bossen in vlucht. Rick en de anderen gaan naar haar op zoek...

Met Andrew Lincoln
JIM, dinsdag 8 juli, 22u00

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook