Het showbizznieuws van de week (4 juli)

Het showbizznieuws van de week (4 juli) © -


Liliane Saint-Pierre werd bijna aan de haak geslagen door een legendarische rocker, Astrid Bryan maakt haar acteerdebuut, Anouk is bevallen en Ian Thomas moet de vrouwelijke fans van zich afslaan. Het showbizznieuws!

Lindsay Lohan dient klacht in tegen producenten videogame

Lindsay Lohan dient klacht in tegen producenten videogame


Lindsay Lohan dient een klacht in tegen de maker van het videospel Grand Theft Auto. Volgens de veelbesproken actrice is het personage Lacey uit de game op haar gebaseerd, en werd haar naam dus misbruikt bij de lancering van GTA5. Ze zou een flinke duit schadevergoeding eisen, maar hoeveel precies werd niet bekendgemaakt. De producenten van de game, Take-Two Interactive Software en Rockstar Games, willen geen commentaar kwijt.

'Jimi Hendrix probeerde mij ooit te strikken'

'Jimi Hendrix probeerde mij ooit te strikken' © photonews


Liliane Saint-Pierre onthult in het blad Story dat ze ooit versierd werd door niemand minder dan Jimi Hendrix. De zangeres uit het Diestse leerde de rocklegende indertijd kennen omdat ze dezelfde tourmanager hadden. Ze zaten ooit in dezelfde show en raakten aan de praat. ‘Hij was echt geïnteresseerd in mij en gedroeg zich op een flirterige manier. 's Avonds was er een receptie en een feestje en daar hebben we elkaar beter leren kennen’, verklapt Liliane.

Astrid Bryan maakt filmdebuut

Astrid Bryan maakt filmdebuut © -


Astrid Bryan maakt binnenkort haar debuut op het witte doek. Ze gaat een rol vertolken in ‘Broken Vows’, een Amerikaanse film. Niet helemaal Amerikaans weliswaar, want de regisseur is Bram Coppens, een Belg. Nadat Astrid had gebroken met Den John werd nog gefluisterd dat ze een relatie had met Coppens, maar dat gerucht bleek gebaseerd op gebakken lucht. Ook Wes Bentley, die bekend is van ‘The Hunger Games’, zal te zien zijn in de film.

Beyoncé is machtigste beroemdheid

Beyoncé is machtigste beroemdheid © photonews


Beyoncé is volgens het zakentijdschrift Forbes de machtigste beroemdheid ter wereld. Ze steekt daarmee Oprah Winfrey de loef af. Er werd niet alleen rekening gehouden met de inkomsten, maaar ook met vermeldingen in de pers en op de sociale media. De Amerikaanse zangeres verdiende het afgelopen jaar maar liefst vierentachtig miljoen euro. Ze bracht een paar succesvolle singles uit, ging op tournee en ontketende af en toe een hype op het internet, wat tot het gekende resultaat leidde. LeBron James, Dr Dre, Ellen DeGeneres, Oprah, Jay-Z, Floyd Mayweather, Rihanna, Katy Perry en Robert Downey Jr. zijn de andere namen in de top-10.

Anouk bevallen van Sion Jehtro

Anouk bevallen van Sion Jehtro © photonews


Anouk is bevallen van een zoontje. Hij heet Sion Jethro. Het is het vijfde kind voor de Nederlandse zangeres, die het nieuws afgelopen zondagavond bekendmaakte via Facebook. Eind maart raakte bekend dat ze zwanger was, maar over de vraag wie de vader is blijft ze de lippen stijf op elkaar houden.

Angelina Jolie spendeert een fortuin aan haar gezicht

Angelina Jolie spendeert een fortuin aan haar gezicht © -


The Daily Mail meent te weten dat Angelina Jolie achttienduizendzevenhonderd euro per jaar over de balk gooit om haar schoonheidsbehandelingen te financieren. Dat geld gaat naar make-up en een periodieke hightech schoonheidsbehandeling van dermatoloog David Colbert. De man rekent naar verluidt een slordige 870 euro per sessie van vijfenveertig minuten. Als ze naar een filmpremière moet, zou ze voor een volledige lichaamsbehandeling ter waarde van duizendachthonderd euro kiezen. Colbert mag ook Daniel Craig en Jennifer Lawrence tot zijn klanten rekenen.

Robin Williams in ontwenningskliniek

Robin Williams in ontwenningskliniek


Acteur Robin Williams heeft zich laten opnemen in een ontwenningskliniek. ‘Hij laat weten dat hij er trots op is dat hij zijn drankverslaving heeft erkend en wil bestrijden’, vertelt zijn woordvoerder. In 2006 nam Williams even een carrièrepauze. Hij gaf toen toe dat het twintig jaar lang op wieltjes liep maar dat hij recent weer was beginnen drinken.

Astrid Bryan maakt haar acteerdebuut

Astrid Bryan maakt haar acteerdebuut © photonews


Astrid Bryan maakt binnenkort haar debuut op het witte doek. Ze gaat een rol vertolken in ‘Broken Vows’, een Amerikaanse film. Niet helemaal Amerikaans weliswaar, want de regisseur is Bram Coppens, een Belg. Nadat Astrid had gebroken met Den John werd nog gefluisterd dat ze een relatie had met Coppens, maar dat gerucht bleek gebaseerd op gebakken lucht. Ook Wes Bentley, die bekend is van ‘The Hunger Games’, zal te zien zijn in de film.

Phaedra Hoste naar de politierechtbank

Phaedra Hoste naar de politierechtbank © photonews


Phaedra Hoste heeft een snelheidsovertreding begaan en moest zich daarvoor verantwoorden bij de politierechtbank. Het is nog niet duidelijk wie er precies achter het stuur zat toen de Landrover die op naam van haar zaak staat werd geflitst, en omdat ze weigert om mee te delen wie de chauffeur was krijgt ze een boete van 1200 euro. De snelheidsboete zelf zal haar niet zoveel kosten omdat het voertuig maar tien kilometer per uur te snel reed. Het is al de vijfde keer dat Phaedra tegen de lamp loopt wegens te snel rijden.

Bieber drijft nieuwe buren tot de wanhoop

Bieber drijft nieuwe buren tot de wanhoop © photonews


De nieuwe buren van Justin Bieber zijn hem nu al beu. De popster woont nog maar een maand in hun buurt, maar ze hebben al beslist om beveiliging in te huren die hem en zijn bezoekers in de gaten moeten houden. Ze hebben volgens bronnen vooral te kampen met geluidsoverlast en wietgeur. Bieber is huurder van de appartementen en de buren hebben besloten om de ‘overlastrekening’ naar de huisbaas te sturen.

Fans logeren voor deur Ian Thomas

Fans logeren voor deur Ian Thomas © photonews


Van Justin Bieber naar de Vlaamse Justin Bieber: Ian Thomas. Die is het aan het maken in de Verenigde Staten. Het is zelfs mogelijk dat hij binnenkort een jaar in L.A. gaat wonen. En hij moet de aanbidsters van zich afslaan: ‘Er is zelfs al een meisje flauwgevallen toen ze mij zag’, aldus Thomas. ‘Er zijn fans die voor onze deur logeren. Zelfs in de gietende regen blijven ze staan om een glimp van Ian op te vangen. Onze overburen laten hen soms uit medelijden binnen’, voegt de stiefvader van Thomas, acteur Chris Van Tongelen, daaraan toe.

Gérard Depardieu opent restaurant in Moskou

Gérard Depardieu opent restaurant in Moskou © photonews


Gérard Depardieu is sinds anderhalf jaar Russisch staatsburger en opent binnenkort een restaurant in Moskou. Het etablissement gaat toepasselijk genoeg Gérard heten. ‘In oktober opent het restaurant de deuren. Je kan er terecht voor een eenvoudige keuken met Russische en Franse gerechten. Ik hoop ook in Sint-Petersburg en in Saransk restaurants te openen’, vertelt de acteur. Dépardieu heeft al een restaurant in Parijs, een paar zaken in België en verschillende wijngaarden. Hij zette ook weer een boompje op over Poetin: ‘Ik geloof in het politieke project van die man. Alles wat hij doet, doet hij voor Rusland’, klonk het. Over de crisis in Oekraïne wilde hij niets zeggen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook