Niet te missen op tv (8 t.e.m. 14 juli)

Niet te missen op tv (8 t.e.m. 14 juli) © -

Gladiator

De Romeinse generaal Maximus staat na de dood van keizer Marcus Aurelius niet bepaald op een goed blaadje bij diens corrupte opvolger Commodus. Maximus ontsnapt aan een executie, maar zijn vrouw en kind worden vermoord. Hij trekt naar Noord-Afrika en maakt er furore als gladiator. Enkele jaren later keert hij terug naar het Colosseum in Rome om met Commodus af te rekenen.

Sandalenfilm van Ridley Scott met Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, …
2BE, woensdag 9 juli, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Russell Crowe bij MovieMe

Just Married

Just Married © -


Sarah en Tom trouwen amper één maand na hun ontmoeting en da’s tegen de zin van de vrienden en familie van Sarah. De twee vertrekken op huwelijksreis naar Europa, maar de ouders van het meisje sturen haar ex-vriend Peter ook naar de huwelijksbestemming om het koppel uit elkaar te halen ...

Romantische komedie van Shawn Levy met Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane, …
vtm, woensdag 9 juli, 22u00

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'No Strings Attached' met Ashton Kutcher bij MovieMe


Dirty Wars

Dirty Wars © -


Onthullende documentaire van Amerikaanse journalist Jeremy Scahill over bedenkelijke geheime operaties tijdens de ‘War on Terror’ van de Verenigde Staten.

Nederland 2, donderdag 10 juli, 21u50

Neem dit programma op vanop afstand


Les Revenants

Les Revenants


Eerste aflevering van de felbejubelde Franse dramareeks. De vijftienjarige Camille keert terug naar huis in haar dorp in de bergen. Ze is zich van geen kwaad bewust, maar haar familie reageert onthutst, want Camille is vier jaar geleden omgekomen in een busongeval. Ze ziet er nog net uit als toen, terwijl haar tweelingzus Léna ondertussen vier jaar ouder is geworden. Camille lijkt niet de enige te zijn die terugkeert uit de dood.

Met Anne Consigny
Canvas, vanaf vrijdag 11 juli wekelijks omstreeks 22u15

Neem dit programma op vanop afstand


The Recruit

The Recruit © -


James Clayton is een veelbelovende jonge CIA-agent, en veteraan Walter Burke wil hem helpen om snel hogerop te komen. Clayton krijgt een speciale opdracht: een mol opsporen die binnen de CIA actief is.

Thriller van Roger Donaldson met Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan, …
VIER, vrijdag 11 juli, 20u30

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk S.W.A.T. met Colin Farrell bij MovieMe

Elvis Costello - Live in Memphis

Elvis Costello - Live in Memphis


Concert van Elvis Costello and the Imposters, opgenomen in 2004 in het Hi Tone Café in Memphis. Hij brengt oude nummers zoals Mystery Dance, Pump It Up, Alison en Radio Radio, maar ook recenter werk uit het album The Delivery Man.

Acht, vrijdag 11 juli, 21u00

Neem dit programma op vanop afstand


Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen © -

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone - Harry Potter woont bij zijn oom Vervon en tante Perunia. Hij heeft het er niet echt naar zijn zin. Dan krijgt hij een mysterieuze brief en neemt de reus Rubeus Hagrid hem mee naar de beroemde tovenaarsschool van Zweinstein. Daar krijgt hij te horen dat zijn ouders vermoord werden door de tovenaar Voldemort.

Avonturenfilm van Chris Columbus met Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Richard Harris, …
VIER,  zaterdag 12 juli, 20u20

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Daniel Radcliffe bij MovieMe

Transformers

Transformers © -


Wanneer tiener Sam Witwicky de sleutels van zijn eerste auto krijgt, beseft hij niet waartoe de bolide allemaal in staat is. Zijn karretje is immers een Autobot, een soort buitenaardse robot. De Autobots zoeken op aarde naar de Allspark, een talisman die zijn eigenaar bijzonder machtig maakt. Maar ook hun vijanden, de Decepticons, hebben hun zinnen gezet op het kleinood. Sam komt midden in het strijdgewoel terecht.

Sciencefictionfilm van Michael Bay met Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, …
2BE, zaterdag 12 juli, 20u40

Neem deze film op vanop afstand

Meer films met Shia LaBeouf bij MovieMe

Shark Tribe

Shark Tribe © -


Natuurdocumentaire. Dave Salmoni en haaienkenner Ryan Johnson reizen naar de kust van Nieuw-Guinea, waar haaienfluisteraars haaien vangen met hun handen.

Animal Planet, zondag 13 juli, 20u05

WK voetbal: finale

WK voetbal: finale © -


De apotheose van het WK voetbal nadert. Hopelijk krijgen we een spannende finale te zien!

Canvas, zondag 13 juli, 21u00

Glee: The 3D Concert Movie

Glee: The 3D Concert Movie © -


Concertfilm van Kevin Tancharoen over de livetournee 'Glee Live! In Concert!' van de succesvolle musicalreeks. Met backstagebeelden, concertfragmenten, interviews met fans en de bekende hits als 'Don't Stop Believin'' en 'Loser Like Me'.

JIM, maandag 14 juli, 22u00

Le Sang de la Vigne

Le Sang de la Vigne

Franse misdaadreeks. De eminente wijnkenner Benjamin Lebel werkt in Bordeaux aan zijn langverwachte nieuwe wijngids. Op een dag krijgt hij het bezoek van politie-inspecteur Barbaroux. De politieman roept zijn hulp in bij een mysterieus overlijden. Het levenloze lichaam van een oude man is aangetroffen in een merkwaardige enscenering: rond het lijk staan twaalf wijnglazen: elf leeg en één vol. Barbaroux wil elk spoor aangrijpen en vraag Lebel om uit te zoeken om welke wijn het gaat en van welke jaargang. De volgende dag wordt opnieuw een lijk gevonden, deze keer met tien lege en twee volle glazen errond. Het lijkt erop dat er een seriemoordenaar aan het werk is ...

Met Pierre Arditi
Canvas, dinsdag 15 juli, 20u40


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook