Het showbizznieuws van de week (11 juli)

Het showbizznieuws van de week (11 juli) © -


De Lau is weer vrijgezel, Lady Gaga verwart haar fans met die van Metallica, de uitlatingen van Slongs Dievanongs worden haar niet in dank afgenomen en Justin Bieber mag zich aan een taakstraf verwachten. Hier komt het showbizznieuws!

Hanne Decoutere heeft een dochter

Hanne Decoutere heeft een dochter © -


VRT-gezicht Hanne Decoutere is bevallen. De presentatrice van Het Journaal heeft een dochtertje dat de naam Anna kreeg. Het is het eerste kind voor Hanne en haar man Geert. ‘Moeder en vader zijn in de wolken en samen met hun dochtertje stellen ze het goed’, klinkt het in een persbericht. Phara De Aguirre vervangt Decoutere bij de VRT-nieuwsdienst.

Justin Bieber kreeg een taakstraf

Justin Bieber kreeg een taakstraf


Justin Bieber heeft een werkstraf aan zijn been. Hij gooide een tijd geleden een paar verse eieren tegen de huisgevel van zijn buurman en moet dat nu bekopen. Op het programma: een cursus woedebeheersing, het vergoeden van de schade en een proeftijd van twee jaar. De buurman van Bieber was zo slim om de eiergooiende ster te filmen terwijl zijn dochter de politie belde.

Erik Van Looy gaat scheiden

Erik Van Looy gaat scheiden © -


Erik Van Looy en zijn vrouw gaan na twintig jaar huwelijk scheiden. ‘Mijn vrouw en ik hebben beslist om uit elkaar te gaan. We hebben nooit samen interviews gegeven en we zullen ook geen commentaar geven of terugblikken op ons huwelijk’, klinkt het in een mededeling. Waarom de twee het voor bekeken houden is niet duidelijk. De Antwerpse regisseur was onlangs nog in Rio om er voor de Rode Duivels te supporteren. Hij heeft nog genoeg te doen om zijn gedachten te verzetten: de voorbereiding voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld begint en er is de release van de Amerikaanse versie van Loft.

Noord-Koreanen reageren furieus op komische film over Kim Jong-un

Noord-Koreanen reageren furieus op komische film over Kim Jong-un © -


Binnenkort in de bioscoop: ‘The Interview’, een actiekomedie over een stelletje journalisten dat in opdracht van de CIA de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un moet vermoorden. Seth Rogen en James Franco spelen belangrijke rollen in de nieuwe film. Grappig, zullen de meeste mensen denken, maar in het Aziatische land zijn ze razend: het regime beschouwt de film als een aanval. ‘Het toestaan van een film waarin een moord wordt gepleegd op een zittend staatshoofd van een onafhankelijke staat moet worden gezien als onverbloemde steun aan terrorisme’, meldde Ja Song-nam, de Noord-Koreaanse afgevaardigde voor de VN. Seth Rogen liet al eerder weten dat hij niet onder de indruk is.

De wegen van de Lau en Leen scheiden

De wegen van de Lau en Leen scheiden


Het is over en uit tussen ‘De Lau’ en zijn Leen. Dat staat te lezen in Story. 'De breuk is tijdelijk en we weten nog niet wat de toekomst brengt. We zijn zonder conflict uit elkaar gegaan en hebben nog steeds een heel goede band. Over de reden van de breuk wensen we niet te communiceren. Dat maakt deel uit van ons privéleven', vertelt Laurens zelf. Het gerucht doet de ronde dat zijn zus Astrid niet zo blij was met de relatie, maar dat wil niemand bevestigen.

Metallica-fans hekelen Lady Gaga

Metallica-fans hekelen Lady Gaga © -


Een flatertje van Lady Gaga: ze postte op Instagram een foto van een uitzinnig concertpubliek met het bijschrift: ‘Die kleine puntjes zijn fans. Ongelofelijk, negentigduizend mensen kwamen opdagen! Wat een magische avond’. Een paar Metallica-fans merkten al snel op dat het publiek op de foto naar een optreden van hun favoriete band keek in plaats van naar Gaga, die nadat de kritiek losbarstte snel de meubelen probeerde te redden:  'Ik probeerde niemand voor de gek te houden. Ik hou van mijn fans dat wilde ik even benadrukken', schreef ze bij een nieuwe foto van het juiste publiek.
 

Chris Brown en Karrueche Tran niet langer een koppel?

Chris Brown en Karrueche Tran niet langer een koppel? © -


Chris Brown zou de bons hebben gekregen van zijn vriendin Karrueche Tran. Blijkbaar had Chris een foto van haar online gezet waarop ze op haar buik op een bed lag in haar ondergoed. Dat vond ze kennelijk niet grappig. De twee waren samen sinds mei 2013, maar de rapper had al eerder een relatie met Karrueche, die aan de kost komt als model.

'Mick Jagger is een ongeluksbrenger'

'Mick Jagger is een ongeluksbrenger' © -


Mick Jagger is als frontman van The Rolling Stones razend populair, maar op sportwedstrijden zien ze hem niet graag komen. Veel voetbalfans geloven er namelijk heilig in dat het team waarvoor hij supportert, altijd verliest. Hij sprak voor het EK zijn steun uit voor Portugal en Engeland, twee landen die er in de poulefase uitgingen. Toen de Italianen tegen Uruguay moesten spelen, verkondigde hij dat ze zouden winnen, maar ze verloren. Tijdens de match Brazilië-Colombia zat hij dan weer in de tribunes in een Colombiaans shirt en je kan het al raden: Colombia beet in het zand. De Brazilianen hoopten vurig dat hij tijdens de halve finale tussen hun land en de Duitsers zou wegblijven, maar hij verscheen in het stadion met een Braziliaans voetbaltruitje, en het werd 1-7. ‘Hij is de grootste vloek in onze geschiedenis', schreef een Braziliaans journalist. De voetbalwereld is dan ook benieuwd welk team Jagger in de finale zal aanmoedigen.

Wrevel over uitlatingen Slongs Dievanongs

Wrevel over uitlatingen Slongs Dievanongs © -


Er zit een haar in de boter tussen Slongs Dievanongs (links op de foto) en haar familie. De goedlachse Antwerpse rapster beweert in een interview namelijk dat haar grootmoeder werd uitgehuwelijkt aan haar grootvader. 'We zijn niet bepaald blij met wat Charissa (da's haar echte naam) verkondigt. Haar grootvader was een Griekse zeeman. Van uithuwelijken was geen sprake', klinkt het lichtjes verongelijkt bij haar familie. ‘Ik heb die info over mijn grootouders zo gekregen van mijn vader. Het is zeker niet de bedoeling geweest om ook maar iemand te kwetsen. Verder wens ik hier niet op in te gaan’, reageert Slons zelf.

Beelden privéfeestje Kanye West gelekt

Beelden privéfeestje Kanye West gelekt © -


Afgelopen weekend trakteerde Kanye West een groepje fans in een Londense privéclub op een reeks nieuwe nummers. Het was een exclusief feestje waarop geen geluidsopnamen of beelden mochten worden gemaakt, maar toch wist een lepe aanwezige een paar donkere foto’s te delen via Instagram. 'Zaterdagavond met Kanye exclusief geluisterd naar zijn nieuwe nog niet uitgebrachte album', schreef de man bij een foto van West, die achter de draaitafels stond.
 

Elke Clijsters en Jelle Van Damme uit elkaar

Elke Clijsters en Jelle Van Damme uit elkaar © photonews

Ook ex-tennisster Elke Clijsters en voetballer Jelle Van Damme gaan scheiden. Ze hebben er zes jaar huwelijk opzitten. 'Elke en Jelle geven geen verdere commentaar over hun scheiding. Ze gaan ervan uit dat dit gerespecteerd en willen samen met de kinderen deze periode in alle rust door te komen', staat te lezen in een persbericht. Ze hebben twee kinderen, een meisje en een jongen van respectievelijk drie en vier jaar oud.

 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook