Het showbizznieuws van de week (18 juli)

Het showbizznieuws van de week (18 juli) © -


Astrid Bryan heeft een nieuw lief, Pat Krimson doet een boekje open over zijn uitspattingen in Ibiza, ook Angelina Jolie dient nu klacht in tegen de krant Daily Mail en Stany Crets is niet te spreken over een artikel in Dag Allemaal. De sappigste nieuwtjes uit BV-land en Hollywood lees je hier!

Astrid Bryan is weer van straat

Astrid Bryan is weer van straat © -


Story pakt uit met een primeur: Astrid Bryan heeft een nieuw lief. Het gaat om de Belgische regisseur Bram Coppens, die ook in L.A. woont. De man is al jaren een goede vriend van de Lau, haar broer. Astrid zocht troost bij hem na de breuk met den John en er kwam een relatie van. ‘Ja, ik heb een nieuwe relatie en ik ben heel gelukkig. Alles lijkt weer in de juiste plooi te vallen’, vertelt Astrid, die binnenkort een rol vertolkt in de film Broken Vows, met haar nieuwe liefde in de regisseursstoel.

Ook Angelina Jolie dient klacht in tegen Daily Mail

Ook Angelina Jolie dient klacht in tegen Daily Mail © -


Na George Clooney dient ook Angelina Jolie een klacht in tegen de Britse krant Daily Mail. Dat blad had een video gepubliceerd van de actrice toen ze klaarblijkelijk onder invloed was van heroïne. De video werd indertijd gemaakt door haar drugdealer, die ondertussen veroordeeld is. Volgens Angie gaat dit veel te ver, te meer omdat ze haar levensstijl nu compleet heeft omgegooid en zes kinderen heeft. Clooney diende klacht in nadat in de krant een verhaal werd gepubliceerd waarin werd gesuggereerd dat zijn schoonmoeder niet wil dat haar dochter met hem trouwt.

Elke fan kan een Christoff in huis halen

Elke fan kan een Christoff in huis halen © -


Christoff verrast zijn fans met iets speciaals: ze kunnen namelijk een miniatuurbeeldje van hun favoriete zanger op de kop tikken. Het kleinood komt uit een 3D-printer en gelijkt sprekend op de joviale schlagerkoning. Hij stelde het een paar dagen geleden voor in het Casino van Blankenberge. De beeldjes zijn verkrijgbaar in het wit, in kleur, in het brons, in het zilver of in het goud. ‘We hebben Christoff ingescand met een techniek die nu vooral gebruikt wordt voor special effects in Hollywood-producties’, zegt Jacques Geense van All Stars Reserved, het bedrijf dat tekende voor het ontwerp. Het is een beperkte oplage van een duizendtal beeldjes, die te koop zullen zijn tijdens de optredens van Christoff.

Geena Lisa: 'Ik wil omroepster blijven tot mijn zestigste!'

Geena Lisa: 'Ik wil omroepster blijven tot mijn zestigste!' © -


Eén is nog één van de weinige zenders met omroepsters. Geena Lisa bijvoorbeeld, en die ziet het beroep nog steeds volledig zitten: de goedlachse presentatrice wil het zelfs blijven doen tot haar zestigste. 'Wie is er nu trouwens oud op zijn zestigste? Dat is het nieuwe veertig! Ik kijk er echt naar uit om met pensioen te zijn. Niet meer werken, de kinderen het huis uit, de kleinkinderen komen wanneer jij wil, je kan reizen en gaan en staan waar je wil. En je mag een kilootje te veel wegen want op die leeftijd lig je daar niet echt meer wakker van', vertelt een openhartige Geena in de pers.

Stany Crets niet te spreken over artikel Dag Allemaal

Stany Crets niet te spreken over artikel Dag Allemaal


Stany Crets is de zoveelste in het rijtje die pissig is over een artikel in Dag Allemaal. Hij staat namelijk op de cover met zijn vriendin Ann, met daarbij de titel: ‘Zij offert haar kinderwens nu op voor hem’. Zij wil nog kinderen, hij heeft er al drie en ziet dat dus niet meer zitten, da’s de teneur van het artikel. Maar Crets zet de puntjes op de i op Twitter: ‘Wij hebben geen interview gegeven aan Dag Allemaal’, laat hij weten. Ook Astrid Bryan, Helmut Lotti en Jess Donckers klaagden eerder over de handelswijze van het blaadje.

'Ik regelde de callgirls'

'Ik regelde de callgirls'


Pat Krimson doet in Humo dan weer een boekje open over zijn wilde feestjes op Ibiza. Hij verbleef daar een hele tijd en het ging er blijkbaar los aan toe. Zijn vriendin heeft niet graag dat hij er veel over vertelt, en dus bleef zijn relaas beperkt: hij laat weten dat hij niet enkel dj’de op die feestjes, maar ook de callgirls regelde. ‘Alle mannelijke fantasieën heb ik ofwel meegemaakt, of wel gezien. Maar verder wil ik het daar liever niet over hebben. Been there, done that’, aldus Patje.

Dendermondenaren krijgen eigen 'Walk of Fame'

Dendermondenaren krijgen eigen 'Walk of Fame' © -


Dendermonde is in de ban van een mysterieuze 'Walk of Fame'. Op twaalf verschillende locaties in het stadscentrum zijn voetpadtegels omgevormd tot kleine eretekens voor bekenden die uit de stad afkomstig zijn of er een band mee hebben. Onder meer zangeres Vanessa Chinitor, actrice Jacky Lafon en dj Jan Van Biesen kregen een tegel. Wie achter het intiatief zit, is nog niet bekend, maar veel Dendermondenaren vinden het een schitterend idee. ‘Het geeft een beetje kleur’, laat een toevallige voorbijganger horen.

Jacky Lafon kreeg inbrekers over de vloer

Jacky Lafon kreeg inbrekers over de vloer © -


Pech voor Jacky Lafon: er werd al voor de derde keer ingebroken in haar Oostends appartement. ‘Toen ik thuiskwam, zag ik dat het slot van mijn deur geforceerd was. Heel mijn appartement lag overhoop. Alle laden waren opengetrokken en mijn spullen lagen overal over de vloer verspreid. Beseffen dat de inbrekers aan je persoonlijke bezittingen hebben gezeten, doet heel vies aan’, klinkt het bij Jacky. De inbrekers hebben een paar honderd euro meegenomen, maar ook winterkleren, lakens en dekbedovertrekken. De actrice, die in Oostende verblijft omdat ze een rol vertolkt in een varietéshow in Blankenberge, krijgt binnenkort een gepantserde deur en is haar huisbaas en de Oostendse politie enorm dankbaar omdat die haar op een uitstekende manier bijstonden.

Gwyneth Paltrow niet langer single?

Gwyneth Paltrow niet langer single?


Gwyneth Paltrow en Chris Martin gingen een tijdje geleden uit elkaar. De journalisten van New York Post menen te weten dat Gwyneth ondertussen een nieuwe vriend heeft gevonden. ‘Het is een dertiger met krullend haar. Ze hielden mekaars hand vast’, vertelt een anonieme bron. Chris van zijn kant zou dan weer veel tijd doorbrengen met de Britse presentatrice Alexa Chung.

Klacht tegen jodenmoppen Alex Agnew ongegrond verklaard

Klacht tegen jodenmoppen Alex Agnew ongegrond verklaard © -


Onlangs zond VIER de zaalshow ‘Interesting Times’ van Alex Agnew uit. Daarin maakte de Antwerpse komiek een paar grappen over de vergassing van de joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een diplomaat kon er niet mee lachen en diende een klacht in.  De Vlaamse Regulator voor de Media heeft die klacht nu ongegrond verklaard. ‘Hoewel humor niet is vrijgesteld van begrenzingen, moet ze ook kunnen genieten van een grote uitingsvrijheid. Deze kan enkel om een bijzonder gewichtige reden worden ingeperkt’, staat in de motivatie. De kamer besluit dat niet is aangetoond dat Alex Agnew wilde aansporen tot haat of gewelddadig gedrag tegenover de Joden. Ook SBS (het moederbedrijf van VIER) werd onschuldig bevonden.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook