Onze aanraders op tv (23 t.e.m. 29 juli)

Erika Falck is schrijfster van misdaadboeken en haar man Patrik Hedström is inspecteur bij de politie. Samen met hun drie kinderen wonen ze in het pittoreske Zweedse kustdorpje Fjällbacka. Erika heeft zich altijd afgevraagd waarom haar moeder zoveel moeite had om een band met haar kinderen op te bouwen. Wanneer ze haar moeders dagboek begint te lezen, rijzen er evenveel nieuwe vragen als dat er antwoorden komen.

Oorlogskind

Oorlogskind © Tre Vänner Produktion AB

Pilootfilm (2013) van de misdaadserie gebaseerd op de boeken en personages van de Zweedse schrijfster Camilla Läckberg. Met Claudia Galli Concha, Richard UlfsäterCanvas, vanaf woensdag 23 juli wekelijks omstreeks 20u40Neem dit programma op vanop afstand.

Cosmopolis

Cosmopolis © Alfama Films


De 28- jarige Eric Packer is een succesvolle, steenrijke beursmakelaar, de rijzende ster van Wall Street. Hij is onderweg naar zijn kapper, die zijn salon aan de andere kant van New York heeft. Vanuit zijn limousine is Eric getuige van een reeks bevreemdende gebeurtenissen. Bovendien heeft hij net zijn totale vermogen ingezet op een koersdaling van de Japanse yen. Een verkeerde gok, zo blijkt.

Drama (2012) van David Cronenberg met Robert Pattinson, Sarah Gadon, Paul Giamatti, …
2BE, donderdag 24 juli, 20u35


Neem deze film op vanop afstand.

Aftrap Jupiler Pro League

Aftrap Jupiler Pro League © Photonews


Vanaf dit seizoen is de volledige Jupiler Pro League terug op Belgacom 11. Vrijdag begint de competitie met Standard – Charleroi. Zaterdag is er onder andere Waasland-Beveren – Club Brugge en zondag ontvangt kampioen Anderlecht promovendus Moeskroen-Péruwelz.

Standard – Charleroi
Vrijdag 25 juli vanaf 20u10 op Belgacom 11.


Ontdek hier meer over het voetbalaanbod van Belgacom TV.

The Descendants

The Descendants © Fox Searchlight Pictures


Advocaat Matt King leidt met zijn gezin een schijnbaar perfect leventje op Hawaï. Zijn wereld stort in, wanneer zijn vrouw Elizabeth na een tragisch bootongeval in een coma belandt. Bovendien krijgt hij van zijn dochter te horen dat Elizabeth een affaire had met een andere man. Matt probeert zich als alleenstaande vader uit de slag te trekken, maar zit met een pak vragen.

Drama (2011) van Alexander Payne met George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller, …
VTM, zaterdag 26 juli, 21u


Neem deze film op vanop afstand.

Club Belgique: Milow

Club Belgique: Milow © Photonews - Pieter-Jan Vanstockstraeten


Concert van de Belgische singer-songwriter Milow, die zijn nieuwe album Silver Linings op 11 juni aan een beperkt publiek voorstelde in de AB Club.

Acht, zaterdag 26 juli, 23u30

Neem dit programma op vanop afstand.

On the Road

On the Road © MK2 Productions


Sal Paradise woont in New York en droomt van een loopbaan als schrijver. Op een dag ontmoet hij Dean Moriarty, een wilde, sympathieke ex- gevangene die verslaafd is aan alcohol, seks, drugs en muziek. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en Sal besluit Dean te vergezellen op een avontuurlijke reis door de VS. Ze houden er een eigenzinnige levenswijze op na en zetten zich af tegen de gevestigde normen en waarden. Gebaseerd op het boek van Jack Kerouac.

Drama (2012) van Walter Salles met Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart en Amy Adams.
Ned3, zaterdag 26 juli, 22u30


Neem deze film op vanop afstand.

Slotetappe Ronde van Frankrijk

Slotetappe Ronde van Frankrijk © Photonews - De Voecht, Kalut


Zonder valpartijen in de laatste week is de winnaar van de Ronde van Frankrijk nu al bekend: de Italiaan Vincenzo Nibali. De slotetappe is er voor de topsprinters die maar al te graag de overwinning willen grijpen op de Champs-Elysée. Wordt het Kittel, Greipel of Kristoff? Hoe ziet het eindpodium eruit en wie mag pronken met de bolletjestrui?

Bekijk het verslag van de laatste rit zondag 27 juli op Sporza op Canvas vanaf 15u10.

Canvascrack

Canvascrack © Canvas


Nieuwe afleveringen van de harde, maar tegelijk ook toegankelijke kennisquiz waarin een crack van een speler zoveel mogelijk geld probeert te verdienen door zoveel mogelijk uitdagers in een rechtstreeks duel uit te schakelen. Quizmaster voor dit dertiende seizoen is Sven Speybrouck omdat Herman Van Molle verstek moet geven wegens gezondheidsproblemen.

Canvas, vanaf maandag 28 juli wekelijks omstreeks 20u40.

Neem dit programma op vanop afstand.

Matchstick Men

Matchstick Men © Warner Bros.


Roy en Frank zijn meesteroplichters. Met hun gladde verkooppraatjes weten ze hun slachtoffers in een korte tijd geld afhandig te maken. Het privéleven van de alleenstaande neurotische kettingroker Roy loopt echter niet zo voorspoedig en hij zoekt hulp bij een psychiater. Tijdens de therapiesessies komt hij tot de ontdekking dat hij een veertienjarige dochter, Angela, heeft van wie hij het bestaan niet wist. Deze onthulling zorgt voor een ommekeer in zijn leven.

Misdaadkomedie (2003) van Scott Ridley met Nicolas Cage, Sam Rockwell en Alison Lohman.
VIER, dinsdag 29 juli, 20u30.


Neem deze film op vanop afstand.

Just Like Heaven

Just Like Heaven © DreamWorks


Vrijgezel David Abbott neemt zijn intrek in een mooi appartement in San Francisco. Hij brengt zijn avonden door met tv-kijken en bier drinken. Tijdens een van deze avonden staat plots de mooie Elizabeth voor zijn neus. Zij beschuldigt hem van inbraak en vraagt hem weg te gaan. Het blijkt al snel dat Elizabeth een geest is en dat zij een auto-ongeluk heeft gehad. Elizabeth kan zich dit niet meer herinneren en samen met David, de enige die haar kan zien, gaat ze op onderzoek uit naar haar verleden.

Romantische komedie (2005) van Mark Waters met Reese Witherspoon en Mark Ruffalo.
Vitaya, dinsdag 29 juli, 21u.


Neem deze film op vanop afstand.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook