Het showbizznieuws van de week (25 juli)

Het showbizznieuws van de week (25 juli)


Herman Brusselmans is terug vrijgezel, Linda van Milk Inc verwacht een dochter en Eva Pauwels wordt uit haar huis gezet. Dit is het showbizznieuws van deze week!

Herman Brusselmans en Melissa uit elkaar

Herman Brusselmans en Melissa uit elkaar


De relatie tussen Herman Brusselmans (56) en Melissa Janssens, een 25-jarige journaliste, is ten einde. De breuk komt onverwacht, want begin deze maand sprak de auteur in een interview nog over de kinderwens van zijn (ex-)vriendin. Volgens Brusselmans is vooral het leeftijdsverschil de spelbreker, maar hij legt de schuld ook bij zichzelf omdat hij naar eigen zeggen nogal bezittelijk is in een relatie.

Linda Mertens verwacht meisje

Linda Mertens verwacht meisje


Milk Inc-zangeres Linda Mertens, die intussen vijf maanden zwanger is, verwacht een meisje. Dat heeft ze zelf aangekondigd. Mertens en haar 29-jarige vriend Bo zijn door het dolle heen met het nieuws en hebben ook al een naam gekozen, al houden ze die voorlopig nog even geheim. Linda en Bo zijn nog maar een jaar samen en krijgen dus binnenkort hun eerste kind samen.

Gaan Harry en Olga trouwen?

Gaan Harry en Olga trouwen?


Harry en Olga, het koppel uit realityprogramma  ‘The Sky is the Limit’, hebben een contract getekend met zenders VIER en VIJF. Op VIER is dat voor een nieuw seizoen van het programma, dit najaar, op VIJF zullen ze te zien zijn in een gloednieuw, eigen programma. Waarover dat nieuwe programma zal gaan is evenwel nog niet duidelijk, maar een huwelijk valt niet uit te sluiten…

Jay Z en Beyoncé uit elkaar?

Jay Z en Beyoncé uit elkaar?


Het celebritykoppel Jay Z en Beyoncé zouden na hun On The Run Tour een punt zetten achter hun relatie. Ondanks het feit dat de twee nog een therapie volgden om hun relatie te redden, lijken ze hun problemen toch niet te kunnen oplossen. Ook dochter Blue Ivy kan Jay Z en Beyoncé, die zelfs even nog een tweede kind overwoog, niet bij elkaar houden. Een tijd geleden ging een filmpje waarin Solange, de zus van Beyoncé, Jay Z aanviel, de wereld rond. Het nieuws over hun break-up werpt hier nu een nieuw licht op…

Kathy Pauwels niet langer het gezicht van Royalty

Kathy Pauwels niet langer het gezicht van Royalty


VTM-gezicht Kathy Pauwels moest eind vorig jaar wegens een burn-out noodgedwongen de presentatie van het programma Royalty stopzetten. Deze week raakte bekend dat ze terugkeert naar het programma, maar dat zal niet meteen te merken zijn, want Kathy zal voorlopig achter de schermen meewerken aan het televisieprogramma. Deze beslissing maakte veel reacties los bij lezers en kijkers, die hun steun betuigden aan de presentatrice. Ze bedankte daarom haar fans via de sociaalnetwerksite Twitter voor alle warme reacties.

Moeder Iwein Segers sterft in zijn armen

Moeder Iwein Segers sterft in zijn armen


Tv-presentator Iwein Segers verloor deze week zijn moeder aan een ernstige hartkwaal. Het ging al een tijdje niet goed met Marleen en toen ze na lang aandringen de dokter consulteerde, was het al snel duidelijk dat een operatie onafwendbaar was. Deze was geslaagd, maar eens thuis voelde ze zich plots niet goed en stierf daar in de armen van Iwein.

Staat Eva Pauwels binnenkort op straat?

Staat Eva Pauwels binnenkort op straat?


Eva Pauwels moet haar huis in De Pinte verlaten, zo konden we deze week in de media lezen. De huisbaas geeft haar nog tot het einde van het jaar de tijd om iets anders te vinden, maar daarna moet Eva weg uit haar villa. Omdat ze, naar eigen zeggen, te lui is om een nieuwe woonst te zoeken, trekt Eva nu naar haar ex Jacques Vermeire in de hoop daar een slaapplaats te vinden en het contact met haar kinderen te verbeteren. In ruil wil ze wel instaan voor het huishouden…

Tom Dice weer vrijgezel

Tom Dice weer vrijgezel


Nog in de boekskes staat deze week dat Tom Dice na acht maanden weer vrijgezel is. Hij en Charlotte Van Looy gingen een tijdje geleden al uit elkaar, maar de breuk deed teveel pijn om er over te praten. Volgens de zanger ging het koppel uit elkaar omdat ze niet dezelfde toekomstideeën hebben. Een nieuwe relatie zit er voor Tom niet meteen in…

Britney Spears brengt eigen lingeriemerk op de markt

Britney Spears brengt eigen lingeriemerk op de markt


The Intimate Britney Spears, zo heet de lingeriecollectie die Britney Spears vanaf september zal aanbieden. Dat liet de zangeres via Instagram aan de wereld weten. Het nieuws ging gepaard met een foto van La Spears in een set uit haar eigen collectie. Zelf bestempelt ze het ondergoed als sexy en luxueus, maar ook comfortabel. Vanaf 9 september zullen de fans dit zelf kunnen uittesten.

Matthias Schoenaerts niet in nieuwe film Van Groeningen

Matthias Schoenaerts niet in nieuwe film Van Groeningen


Matthias Schoenaerts zal geen hoofdrol spelen in de nieuwe film van regisseur Felix van Groeningen. De acteur werk momenteel aan een Amerikaans project en past dus voor "Belgica", een film over een café en de rivaliteit tussen de twee broers die samen achter de toog staan in de "Belgica".

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook