Niet te missen op tv (30 juli t.e.m. 5 augustus)

Niet te missen op tv (30 juli t.e.m. 5 augustus) © -

Predators

Een groep elitesoldaten, huurlingen en criminelen wordt ontvoerd en in de dichte jungle van een andere planeet gedropt. Daar krijgen ze te maken met de bloeddorstige Predators. Onder leiding van huurling Royce proberen ze te overleven in de wildernis terwijl ze uitzoeken wat er met hen gebeurd is en door wie ze precies worden opgejaagd.

Sciencefictionfilm van Nimród Antal met Adrien Brody, Alice Braga, Topher Grace, …
2BE, donderdag 13 juni 2013, 20u45

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'The Experiment' met Adrien Brody 

Season of the Witch

Season of the Witch

Europa heeft in de veertiende eeuw te kampen met een pestepidemie en de Kerk ziet in zwarte magie de oorzaak van alle ellende. Twee kruisridders moeten een meisje dat men van hekserij verdenkt naar een afgelegen klooster brengen. Tijdens de reis raken ze er steeds meer van overtuigd dat de beschuldigingen nergens op slaan ...

Avonturenfilm van Dominic Sena met Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, …
JIM, woensdag 30 juli, 22u00

Meer films met Nicolas Cage bij MovieMe

Wild Wild West

Wild Wild West © -

1869. In het Wilde Westen werd een wetenschapper onthoofd met een mysterieus wapen. In opdracht van president Ulysses Grant onderzoeken Artemus Gordon en James West de misdaad. Ze verdenken in eerste instantie generaal McGrath, maar hun onderzoek vlot niet echt. Later komt het duo oog in oog te staan met Arliss Loveless, die een aantal wetenschappers heeft ontvoerd …

Komedie van Barry Sonnenfeld met Will Smith, Kevin Kline, Kenneth Branagh, …
VIER, donderdag 31 juli, 20u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Will Smith bij MovieMe

Hit & Miss

Hit & Miss © -

Misdaadserie. Mia werd geboren als Andy en komt tegenwoordig aan de kost als huurmoordenaar. Op een dag krijgt ze van haar ex-vriendin Wendy te horen dat ze elf jaar geleden vader is geworden van een zoontje, Ryan. Als Wendy sterft aan kanker krijgt Mia niet alleen het hoederecht over Ryan, maar ook over Wendy’s drie andere kinderen.

Met Chloe Sevigny
Acht, vanaf donderdag 31 juli, 21u00

Neem dit programma op vanop afstand

Waking Ned Devine

Waking Ned Devine © -

Een inwoner van het Ierse kustplaatsje Tullymore heeft de hoofdprijs van de loterij gewonnen. Wanneer de winnaar dood wordt aangetroffen voor zijn tv met het winnend biljet in de hand, smeden de inwoners een plan om het geld in handen te krijgen.

Komedie van Kirk Jones met Ian Brannen, David Kelly, Fionulla Flanagan, …
Eén, vrijdag 1 augustus, 21u05

Neem deze film op vanop afstand

Dial M for Murder

Dial M for Murder © -

Wanneer Tony Wendice ontdekt dat zijn vrouw Margot hem bedriegt, besluit hij haar uit de weg te ruimen, zodat hij haar geld kan erven. Hij chanteert Swann, een jeugdvriend die met louche zaakjes bezig is, en dwingt hem Margot te vermoorden. Maar wanneer Swann zijn opdracht wil uitvoeren, verzet Margot zich en ze schakelt ze haar belager uit met een schaar ...

Thriller van Alfred Hitchcock met Ray Milland, Grace Kelly, Robert Cummings, …
Nederland 2, vrijdag 1 augustus, 23u20

Neem deze film op vanop afstand

Water for Elephants

Water for Elephants © -

Jacob Jankowski is een student dierengeneeskunde die zijn studies moet afbreken wanneer zijn beide ouders omkomen. Hij besluit te gaan reizen en komt in een rondtrekkend circus terecht. Jacob krijgt de opdracht om de nieuwste topattractie, de olifant Rosie, te temmen. Hij ontmoet Marlena, de grote ster van het gezelschap en de vrouw van de tirannieke eigenaar August.

Drama van Francis Lawrence met Reese Whiterspoon, Robert Pattinson, Christoph Waltz, ...
vtm, zaterdag 2 augustus, 21u00

Neem deze film op vanop afstand

Volleybal: World Grand Prix

Volleybal: World Grand Prix

Verslag van de wedstrijd Argentinië - België in de World Grand Prix 2014 volleybal voor nationale vrouwenteams.

Sporza/Canvas, zondag 3 augustus, 17u55

Morning Glory

Morning Glory © -

Tv-producente Becky Fuller krijgt de kans van haar leven als ze de productie mag verzorgen van het nieuwsprogramma 'Daybreak'. Vrijwel meteen moet ze een collega ontslaan en de legendarische nieuwslezer Mike Pomeroy zien te overtuigen de job over te nemen. Maar Pomeroy ziet het niet zitten om weerberichten en roddels te brengen.

Romantische komedie met Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, …
vtm, zondag 3 augustus, 21u05
 
Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Sherlock Holmes' met Rachel McAdams

Dead Boss

Dead Boss © -

Komische serie. Helen Stephens werd onterecht veroordeeld voor de moord op haar baas en krijgt twaalf jaar celstraf in Broadmarsh Prison. Ze is ervan overtuigd dat het maar een kwestie van tijd is voor haar onschuld bewezen wordt, maar in afwachting moet ze zien te overleven achter tralies.

Met Sharon Horgan
Acht, vanaf zondag 3 augustus wekelijks omstreeks 22u00

Neem dit programma op vanop afstandRaiders of the Lost Ark

Raiders of the Lost Ark © -

In 1936 krijgt Indiana Jones de opdracht de Ark te vinden, een vergulde kist waarin de restanten van de stenen tafels met de tien geboden zouden moeten zitten. Helaas is Indy niet de enige gegadigde. Ook trawanten van Hitler gaan op zoek.

Avonturenfilm van Steven Spielberg met Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, …
VIER, maandag 4 augustus, 20u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Harrison Ford bij MovieMe

Bad Company

Bad Company © -

De tweelingbroer van Jake Hayes werd vermoord tijdens een CIA-missie. De organisatie wil dat Jake de zaak waarmee zijn broer is begonnen afmaakt. Aangezien de man totaal geen ervaring heeft krijgt hij een doorgewinterde agent aan zijn zijde om hem te trainen.

Komedie van Joel Schumacher met Anthony Hopkins, Chris Rock, Peter Stormare, …
2BE, dinsdag 5 augustus, 20u35

Meer films met Anthony Hopkins bij MovieMe

Brave Little Belgium

Brave Little Belgium © -

Documentairereeks over de Eerste Wereldoorlog. 1914. Europa leeft in welvaart, maar er hangt oorlog in de lucht. Die barst los wanneer in Sarajevo de Oostenrijkse kroonprins Franz-Ferdinand door een Servische student wordt vermoord. Duitsland kiest de kant van Oostenrijk en wil Frankrijk aanvallen. België weigert echter een vrije doorgang, waarop Duitsland ons land binnenvalt in de vroege ochtend van 4 augustus 1914. Het Belgische leger trekt zich terug in Antwerpen. Wanneer de Duitsers de forten rond Antwerpen aan flarden schieten, moeten de Belgen achteruit, maar aan de IJzer houden ze stand.

Canvas, vanaf dinsdag 5 augustus, 21u45
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook