Het showbizznieuws van de week (1 augustus)

Het showbizznieuws van de week (1 augustus) © -


Saartje Vandendriessche onthult dat ze ooit werd uitgescholden voor hypocriete trut omdat ze geen naaktinterview wilde geven, Justin Bieber en Orlando Bloom gingen bijna op de vuist in een restaurant op Ibiza en zangeres Petra doet aan geheelonthouding maar Phaedra Hoste niet, want ze heeft blijkbaar een nieuw lief. De opmerkelijkste nieuwtjes uit BV-land en Hollywood lees je hier!

‘Uitgescholden omdat ik geen naaktinterview gaf’

‘Uitgescholden omdat ik geen naaktinterview gaf’ © -


Saartje Vandendriessche neemt geen blad voor de mond in PMagazine. In het interview kwam haar passage in ‘De Naaktkalender’ aan bod. In dat VRT-programma uit 2008 gingen tien Vlaamse verenigingen uit de kleren. Na zes weken konden de kijkers kiezen welk team een naaktkalender verdiende. Ook juffrouw Vandendriessche kwam als reporter in beeld met bijzonder weinig om het lijf, en later kreeg ze alle kranten achter zich aan. ‘Iedereen wilde me naakt interviewen, maar vooral bij De Morgen waren ze kwaad omdat ik mijn kleren niet voor hen wilde uittrekken. Ook al had ik nee gezegd, toch stuurden ze iemand op me af met de vraag of ik al een locatie in gedachten had. Toen ik hun hoofdredacteur aan de lijn kreeg, noemde die me een hypocriete trut’, verklapt Saartje.

Elke Clijsters en Jelle Van Damme toch weer samen

Elke Clijsters en Jelle Van Damme toch weer samen © -


Even geleden kondigden Elke Clijsters en Jelle Van Damme aan dat ze niet langer een koppel vormden, maar daar komen ze nu op terug. De twee werden samen gezien op Tomorrowland. Zelf hebben ze het nieuws nog niet bevestigd, maar de moeder van Elke deed dat wel.

Orlando Bloom en Justin Bieber vlogen mekaar in de haren

Orlando Bloom en Justin Bieber vlogen mekaar in de haren © -


Justin Bieber en Orlando Bloom zijn ei zo na slaags geraakt in een restaurant op Ibiza. Orlando was een hapje aan het eten toen de Canadese tienerster ineens opdook. Ze geraakten in een mum van tijd in een levendige discussie verwikkeld die eindigde met een apotheose om u tegen te zeggen: Bloom goot zijn drankje over het hoofd van Bieber. Een andere restaurantganger filmde het voorval, en in het filmpje is te horen hoe de Canadees ‘What’s up, Bitch?’ gilt. De twee kunnen mekaar naar verluidt niet luchten omdat Justin tegenwoordig probeert te scoren bij Miranda Kerr, de ex van Orlando Bloom. Bloom zelf vertoeft dan weer graag in het gezelschap van Selena Gomez, die vroeger een relatie had met Justin. De gasten van het restaurant applaudisseerden luid toen Bieber afdroop.
 

Heeft Phaedra Hoste rijke zakenman gestrikt?

Heeft Phaedra Hoste rijke zakenman gestrikt? © -


Het gerucht doet de ronde dat Phaedra Hoste een nieuw lief gevonden heeft. Het zou gaan om Jef Cavens, een Kempense zakenman wiens bedrijf tapkranen en automatische kassasystemen produceert. Phaedra wil het nog niet over een relatie hebben, maar in haar omgeving klinkt een ander geluid. De twee werden samen gespot in Knokke en de ex-miss tekende present op zijn exclusief verjaardagsfeestje in James Bond-stijl. De man is niet helemaal onbesproken, want vorig jaar werd hij samen met enkele personeelsleden aangehouden op verdenking van fraude. Een paar medewerkers bekenden toen dat ze horecazaken hadden geholpen om buiten de lijntjes te kleuren.

‘Ik doe aan geheelonthouding’

‘Ik doe aan geheelonthouding’ © -


Phaedra Hoste is van straat en blijkbaar is ook Kate Ryan niet langer alleen, maar Petra moet er allemaal niet van weten. ‘Ik ben ontgoocheld in de liefde en heb geen behoefte aan flirten en fladderen’, laat ze optekenen. De zangeres, die we kennen van Eurosong en - nog langer geleden - van haar veelvuldige optredens in Tien om te Zien doet naar eigen zeggen aan complete geheelonthouding.

‘We wilden nooit een vergoeding voor The Sky is the Limit’

‘We wilden nooit een vergoeding voor The Sky is the Limit’ © -


De flamboyante zakenman Harry Schurmans en zijn Russische liefde Olga duiken dan toch op in het nieuwe seizoen van de VIER-documentairereeks ‘The Sky is The Limit’, die ons een inkijkje geeft in het leven van de superrijken. Olga maakte het nieuws wereldkundig middels een interview in TVFamilie. Hun deelname was een tijdlang twijfelachtig: ze hadden plannen om naar Brazilië te verhuizen en het gerucht deed de ronde dat ze een vergoeding wilden om weer in de reeks op te draven. ‘Nee, we willen geen vergoeding. We hebben toch geld genoeg. Van verhuizen is voorlopig ook nog geen sprake, we moeten eerst een koper zien te vinden voor onze villa en dat is gezien de hoge prijsklasse niet gemakkelijk’, besluit ze.

Auto van Martine Jonckheere gestolen of toch niet?

Auto van Martine Jonckheere gestolen of toch niet? © -


Paniek maakte zich meester van Martine Jonckheere (Marie Rose uit Familie) en haar man toen ze terugkeerden van een paar uurtjes winkelen in de Colruyt: het leek erop alsof hun bolide gestolen was. Ze konden de Saab nergens vinden en trokken naar het dichtstbijgelegen politiebureau, in Deurne. Daar deden ze aangifte van diefstal. Alleen werd hun karretje helemaal niet gestolen: ze hadden de auto op de parking van Lidl geparkeerd in plaats van bij de Colruyt en dat waren ze vergeten. ‘Ondertussen zie ik er de humor wel van in. Ik dacht zelfs even dat ik in een verborgen camera-programma was beland’, lacht Martine.

Matthias Schoenaerts scoort weer een toprol

Matthias Schoenaerts scoort weer een toprol © -


Matthias Schoenaerts heeft weer een dikke filmrol beet. In ‘Galveston’ kruipt hij in de huid van Roy Cady, een zieke huurmoordenaar die te horen krijgt dat zijn opdrachtgever hem wil omleggen. Regisseur is de Deen Janus Metz Pedersen. ‘Met de geweldige Janus Metz en de buitengewone Matthias Schoenaerts klopt het plaatje helemaal en kunnen we in oktober beginnen draaien’, vertelde producent Tyler Davidson, die in de wolken is.

Geen misselijkmakende blokjes meer achter rug Ben Crabbé

Geen misselijkmakende blokjes meer achter rug Ben Crabbé © -


Fans van het populaire tv-spelletje Blokken kunnen opgelucht ademhalen, want de makers voorzien een nieuw decor. Over het oude werd steen en been geklaagd omdat het mensen misselijk zou maken vanwege de oranjerode bewegende blokjes achter de rug van presentator Ben Crabbé. Toch werden de blokjes drie seizoenen lang gebruikt. Ben zelf wil nog niets verklappen over het nieuwe decor omdat het nog in opbouw is.

Acteurs uit ‘The Big Bang Theory’ willen 750 000 euro per aflevering

Acteurs uit ‘The Big Bang Theory’ willen 750 000 euro per aflevering © -


Ambras op de set van The Big Bang Theory. De acteurs uit de sitcom - die ook bij ons populair is -  willen een loonsverhoging, maar de gesprekken daarover vlotten niet. Afgelopen week moest het script voor de eerste aflevering van de achtste reeks overlopen worden, maar dat ging niet door. De vijf hoofdrolspelers vragen naar verluidt 1 miljoen dollar per aflevering (ongeveer zevenhonderdvijftigduizend euro). Hetzelfde probleem deed zich een tijd geleden voor op de set van Modern Family, een andere comedyserie. Daar kregen de acteurs inderhaast een loonsverhoging en werden de plooien gladgestreken. The Big Bang Theory draait rond de belevenissen van een bende intelligente nerds en is op dit moment het best bekeken televisieprogramma in de States. Bij ons loopt de serie op 2BE.
 

Afrojack: ‘Ik ben niet de vader van het kind van Anouk’

Afrojack: ‘Ik ben niet de vader van het kind van Anouk’


Anouk beviel onlangs van haar vijfde en toen het nieuws bekendraakte trok de roddelmachine zich meteen op gang: wie zou de vader kunnen zijn van de kleine spruit? Meteen circuleerde de naam van de Nederlandse dj Afrojack en die bleef hardnekkig rondvliegen, maar de man zelf ontkent in alle toonaarden. ’Ik ben niet de papa van het kindje van Anouk. We hebben een cd gemaakt en negen maanden later was er een kind. Verder weet ik niet waar de roddel vandaan komt. Omdat ik goed in de markt lig bij vrouwen?’, vraagt de plaatjesdraaier zich af. Wie dan wel de vader is, weten we nog steeds niet.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook