Niet te missen op tv (6 t.e.m. 12 augustus)

Niet te missen op tv (6 t.e.m. 12 augustus) © -

The Perfect Man

Jean Hamilton, een alleenstaande moeder met twee dochters, blijft nooit lang bij dezelfde man. Telkens als haar relatie op de klippen loopt, verhuist ze naar een andere stad. Maar haar oudste dochter Holly is daar niet zo gelukkig mee.

Romantische komedie van Mark Rosman met Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth, ...
vtm, woensdag 6 augustus, 21u55

Neem deze film op vanop afstand

Yes Man

Yes Man


Carl Allen is ontevreden met zijn leven: hij is gescheiden, zijn werk bij de bank is saai en in z'n vrije tijd zit hij voor de tv. Wanneer hij per toeval een oude vriend tegen het lijf loopt, stelt die hem voor om een cursus te gaan volgen bij goeroe Terrence Bundley. Die overtuigt hem ervan 'ja' te zeggen tegen het leven, maar Carl vat die boodschap iets te letterlijk op en zegt vanaf dat moment ja op alles wat men hem vraagt.

Komedie van Peyton Reed met Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, …
VIER, donderdag 7 augustus, 20u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Jim Carrey bij MovieMe

The Guard

The Guard © -


Gerry Boyle is een agent met een voorliefde voor prostituees en absurde humor. Samen met de volgens-het-boekje-FBI-speurder Wendell Everett komt hij een bende drugdealers op het spoor die een enorme lading cocaïne willen binnensmokkelen aan de Ierse westkust.

Komedie van John Michael McDonagh met Brendan Gleeson, Don Cheadle, Fionnula Flanagan, …
2BE, vrijdag 8 augustus, 20u35

Neem deze film op vanop afstand


Eyes Wide Shut

Eyes Wide Shut


Net op het moment dat Dokter William Harford van zijn vrouw Alice te horen krijgt dat ze fantasieën heeft over een andere man, krijgt hij een oproep omdat één van zijn patiënten is overleden. Hij besluit nog wat rond te zwerven door Manhattan en ontmoet pianist Nick Nightingale, een oude vriend. Door diens toedoen trekt hij naar een bijeenkomst van een geheim orgiegenootschap.

Thriller van Stanley Kubrick met Tom Cruise, Nicole Kidman, Madison Eginton, …
VIJF, vrijdag 8 augustus, 22u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Nicole Kidman bij MovieMe

Vertigo

Vertigo

Detective John 'Scottie' Ferguson heeft noodgedwongen ontslag genomen bij de politie van San Francisco omdat hij hoogtevrees heeft. Het verdient zijn geld nu met het opknappen van klusjes. In opdracht van z’n schoolvriend Gavin Elster moet hij diens vrouw Madeleine in het oog houden. Madeleine denkt dat ze bezeten is door de geest van haar voorouders en heeft zelfmoordneigingen. Scottie wil meer weten over die voorouders en start een onderzoek …

Thriller van Alfred Hitchcock met James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes, …

Nederland 2, vrijdag 8 augustus, 23u20

Neem deze film op vanop afstand

Catch Me If You Can

Catch Me If You Can © -


Frank Abagnale Jr. bluft zich door het leven als piloot, advocaat en dokter maar heeft geen diploma of al te veel kennis van die beroepen. FBI-agent Carl Hanratty probeert hem te klissen.

Drama van Steven Spielberg met Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, …
Eén, zaterdag 9 augustus, 21u05

Neem deze film op vanop afstand
 - meer films met Leonardo DiCaprio bij MovieMe
Close-up: Leonardo DiCaprio

The Last House On The Left

The Last House On The Left


Mari logeert met haar ouders in een vakantiehuis in de bossen. Op een dag gaat ze haar vriendin Paige opzoeken in het nabijgelegen dorp. Als ze de uitnodiging van leeftijdsgenoot Justin om een joint te gaan roken aannemen, loopt de situatie uit de hand en worden ze verkracht en mishandeld door zijn vader Krug en diens broer. De aanranders vluchten, maar als ze in een onweer stranden bellen ze nietsvermoedend aan bij het huisje van Mari's ouders. Die komen erachter wat er is gebeurd en zijn belust op wraak ...

Horrorfilm van Dennis Iliadis met Sara Paxton, Monica Potter, Garret Dillahunt, …
2BE, zaterdag 9 augustus, 22u50

Neem deze film op vanop afstand

The Treasure Of The Sierra Madre

The Treasure Of The Sierra Madre


1920. Dobbs en Curtin zijn gestrand in het Mexicaanse Tampico waar ze bedelen en karweitjes opknappen. Dan horen ze dat er in de Sierra Madre goud te vinden is. Ze trekken erheen.

Avonturenfilm van John Huston met Humphrey Bogart, Walter Huston, Tim Holt, …
Eén, zondag 10 augustus, 13u55

Neem deze film op vanop afstand

Everything or Nothing: The Untold Story of 007

Everything or Nothing: The Untold Story of 007 © -


Documentaire over de geschiedenis van geheimagent 007. Aan de hand van getuigenissen toont men hoe de filmheld Bond geboren werd en hoe hij vervolgens de wereld veroverde, met dank aan de eerder onbekende Schotse acteur Sean Connery en zijn opvolgers, de spectaculaire actiescènes, de Bond-girls, de pittige muziek van John Barry, de auto's, wapens en gadgets waarvan 007 zich bedient, en de uitgekiende marketingcampagnes. Met fragmenten uit de films en interviews met onder meer Roger Moore, Pierce Brosnan en George Lazenby.

Canvas, zondag 10 augustus, 21u45

Neem dit programma op vanop afstand

Indiana Jones And The Temple Of Doom

Indiana Jones And The Temple Of Doom © -

Avonturier-archeoloog Indiana Jones belandt met de Chinese weesjongen Short en de zangeres Willie Scott in een dorp in de Mayaporeheuvels in India. De inwoners treuren er om de ontvoering van hun kinderen en de diefstal van hun heilige steen. Indy gaat op ontdekkingstocht.

Avonturenfilm van Steven Spielberg met Harrison Ford, Kate Capshaw, Jonathan Ke Quan, …
VIER, maandag 11 augustus, 20u30


Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Harrison Ford bij MovieMe

Angus, Thongs and Perfect Snogging

Angus, Thongs and Perfect Snogging


Georgia Nicholson is veertien en voelt zich niet begrepen door haar ouders, maar haar vriendinnen en een dagboek verlichten die last. Wanneer de knappe broers Tom en Robbie hun entree maken op haar school, ziet Georgia dat als een droom die uitkomt. Maar er zijn kapers op de kust.

Komedie van Gurinder Chadha met Georgia Groome, Karen Taylor, Aaron Johnson, …
Vitaya, dinsdag 12 augustus, 21u00


Rake

Rake

Start van seizoen 3 van de komische serie. Advocaat Cleaver Greene verdedigt meestal hopeloze gevallen, maar op een dag komt hij zelf in de gevangenis terecht.

Met Richard Roxburgh
Acht, vanaf dinsdag 12 augustus omstreeks 22u00

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook