Het showbizznieuws van de week (8 augustus)

Het showbizznieuws van de week (8 augustus) © -


Pech voor Véronique De Kock, want haar popupwinkel in Knokke liep onder water, Rihanna wil een voetbalclub kopen, Axelle Red duikt net als Natalia op in een reclame-advertentie voor dieetpillen zonder dat ze dat zelf wist en Phaedra Hoste is razend om de relatieroddels die over haar worden verspreid. Al het nieuws uit BV-land en Hollywood lees je hier!

Bent Van Looy gaat vader worden

Bent Van Looy gaat vader worden © -


Bent Van Looy gaat voor het eerst papa worden. Dat heeft de Das Pop-zanger zelf bekendgemaakt via Twitter. ‘Fantastisch nieuws. Het ouderschap komt eraan. Ik kan niet gelukkiger zijn!', schrijft hij bij een foto waarop hij naast zijn vriendin poseert. Bent woont samen met Martena in Parijs en hij is daar gelukkig: ‘Deze stad is gebouwd om in te wonen. Er is altijd veel licht en alles is heel harmonisch van structuur. En op elke hoek heb je een bakker, een slager, een groentewinkel en een krantenzaak. Alles wat belangrijk is dus’, lacht hij.

Sandra Bullock best verdienende actrice

Sandra Bullock best verdienende actrice © -


Sandra Bullock was het voorbije jaar de best verdienende actrice. Ze rijfde tussen juni 2013 en juni van dit jaar een slordige achtendertig miljoen euro binnen, staat te lezen in het zakentijdschrift Forbes. Dat heeft de dame vooral te danken aan het succes van de film ‘Gravity’ waarin ze de hoofdrol speelt. De film bracht 533 miljoen euro op en was goed voor zeven Oscars. Op plaats twee staat Jennifer Lawrence (25 miljoen euro), gevolgd door Jennifer Aniston (23 miljoen euro) en Angelina Jolie (13,5 miljoen euro).

Popupwinkel Véronique De Kock liep onder water

Popupwinkel Véronique De Kock liep onder water © photonews


Pech voor Véronique De Kock: de ex-miss wilde haar online modewinkel wat meer in de schijnwerpers zetten door een tijdelijke boetiek te openen in Knokke, maar die is getroffen door wateroverlast. ‘De winkel ligt wat lager dan de rest van de stad en is onder water gelopen. Meubels, elektrische toestellen, computers … alles in om zeep’, zucht Véronique. ‘De kleding lag gelukkig wat hoger, dus daar is niets mee aan de hand. De openingsperiode van de popup is nu ook gehalveerd. En een heel gedoe met de verzekering natuurlijk, maar dat komt allemaal wel in orde’, besluit ze.

‘VRT wil geen vervolg op Wauters vs. Waes’

‘VRT wil geen vervolg op Wauters vs. Waes’ © -


Heel wat tv-kijkers die 'Wauters vs. Waes' elke week volgden willen maar al te graag een nieuwe jaargang, maar het ziet er niet naar uit dat die er zal komen. De reeks kon tot twee miljoen kijkers bekoren en bij vtm zagen ze een vervolg wel zitten, maar de openbare omroep wil blijkbaar niet mee. ‘De VRT wil niet. Heel spijtig, maar het ziet er nu echt naar uit dat het programma niet meer terugkomt. Zowel Tom als ik hadden er nochtans wel zin in’, vertelde Koen Wauters in de zomerse talkshow ‘Villa Vanthilt’.

Hypnose in Villa Vanthilt blijkt (gedeeltelijk) doorgestoken kaart

Hypnose in Villa Vanthilt blijkt (gedeeltelijk) doorgestoken kaart © -


We blijven bij 'Villa Vanthilt', waar het publiek de afgelopen week werd verrast door een hypnotiseur. Die haalde een man uit het publiek en liet hem geloven dat hij Els heette en op het punt stond te bevallen. De hypnotiseur beweerde stellig dat de man gewoon in het publiek zat, maar dat blijkt nu doorgestoken kaart: de twee kenden elkaar wel degelijk. ‘Alain is één van mijn klanten. Ik weet dat hij heel snel te hypnotiseren is en daarom heb ik hem uitgenodigd. Het ging om een live-uitzending en ik had bijzonder weinig tijd om iemand onder hypnose te brengen. Ik wou niemand belachelijk maken en vermijden dat iemand achteraf door de hypnose in de problemen zou komen. Voor alle duidelijkheid: Alain speelde geen toneel’, legt de man uit.

Britney Spears showt eigen collectie met lingeriekiekjes

Britney Spears showt eigen collectie met lingeriekiekjes © -


Britney Spears heeft zelf een lingerielijn ontworpen en ze popelde dan ook van ongeduld om de eerste kiekjes op haar Instagram-account te gooien. Ze poseert zelf en wil met de foto’s ook wraak nemen op de lui die haar vorige foto’s bekritiseerden omdat ze gephotoshopt zouden zijn. Ze nam een foto van het schermpje van de camera, want dat zou moeten garanderen dat het om onbewerkte foto’s gaat. De fotograaf van dienst was Jeff Lipsky. 'Geweldige shoot met Jeff Lipsky vandaag. Hard aan het werk deze zomer. Ben klaar voor de tweede concertreeks volgende week’, stond te lezen in het bijschrift.

Gekneuse knie en hersenschudding voor Jacky Lafon

Gekneuse knie en hersenschudding voor Jacky Lafon © -


Alweer pech voor Jacky Lafon: tijdens haar show in het Witte Paard in Blankenberge donderde ze van het podium. Gevolg: een gekneusde knie en een hersenschudding. 'Ik moest een week lang een korset en een brace dragen, maar nu gaat het weer beter. Een pijnlijke rug heb ik nog wel, maar als ik op het podium sta is dat allemaal vergeten’, aldus Jacky, die onlangs ook al het slachtoffer werd van een inbraak.

Man wil Michael Jackson postuum laten vervolgen

Man wil Michael Jackson postuum laten vervolgen © photonews


Een zesendertigjarige man wil Michael Jackson laten vervolgen voor seksueel misbruik. Hij beschuldigt de zanger, die vijf jaar geleden overleed, ervan hem te hebben lastiggevallen tijdens de opnames van een reclamefilmpje. De man, die toen naar eigen zeggen tien was, beweert ook dat hij regelmatig de nacht doorbracht in het bed van Jackson. Hij wil een forse schadevergoeding. Vorig jaar dook er ook al een Australiër op die zich na jaren plots herinnerde dat hij door de zanger werd misbruikt.

Ook Axelle Red slachtoffer van valse dieetreclame

Ook Axelle Red slachtoffer van valse dieetreclame © -


Een tijdje geleden dook Natalia op in een advertentie voor dieetpillen zonder dat ze daar zelf iets van wist. Nu valt Axelle Red dezelfde ‘eer’ te beurt. ‘Ik beveel dit soort dingen meestal niet aan, maar deze eenvoudige tip heeft mij geholpen om fit te worden, en het past zo gemakkelijk in mijn drukke dagindeling’, staat te lezen in een reclameboodschap met daarbij een lachende Axelle. ‘Dit is nep. Het misbruik is vastgesteld door een gerechtsdeurwaarder, en onze advocaat bekijkt of we naar de burgerlijke rechtbank of naar de strafrechtbank trekken. Het bedrijf gebruikt de naam en een foto van Axelle en er is sprake van een valse getuigenis. En wie weet zijn die pillen ook nog gevaarlijk voor de gezondheid’, klinkt het bij echtgenoot-manager Filip.

Sven Nys en Isabelle niet langer een koppel

Sven Nys en Isabelle niet langer een koppel © -


Veldrijder Sven Nys en zijn vrouw Isabelle gaan uit elkaar. Omdat ze respect willen voor hun privacy beantwoorden ze geen bijkomende vragen van de pers. De twee trouwden in 2002 en kregen een zoon die ondertussen zelf een carrière als veldrijder wil uitbouwen. Isabelle besloot vorig jaar een eigen kapsalon te beginnen.

Koopt Rihanna een voetbalclub?

Koopt Rihanna een voetbalclub? © photonews


Of dit bericht echt serieus moet genomen worden is niet duidelijk, maar Rihanna heeft laten weten dat ze een voetbalclub wil kopen. Ze wil ook een voetbalschool oprichten in haar thuisland Barbados. Voetballer Didier Drogba adviseert haar. ‘Eerst dachten we dat het allemaal te verklaren was door de WK-gekte, maar ze lijkt het serieus te menen dat ze voorzitter of manager wil worden van een voetbalploeg’, klinkt het in haar entourage. Tijdens de Wereldbeker postte Rihanna een reeks foto’s van zichzelf waarop ze supporterde voor de Brazilianen. Toen die met 1-7 verloren tegen Duitsland, toonde ze zich plots een vurig supporter van de Mannschaft.

Phaedra Hoste is razend op de boekskes

Phaedra Hoste is razend op de boekskes © -


‘TV Familie en Story, als jullie mij niet zouden hebben om allerlei onzin over te schrijven waren jullie waarschijnlijk failliet': zo laat Phaedra Hoste in niet mis te verstane bewoordingen weten wat ze over beide ‘boekskes’ denkt. Daarin stond vorige week namelijk het verhaal als zou Hoste azen op de steenrijke zakenman Jef Cavens. Er is volgens haar niets van aan. De tweet van Phaedra werd geïllustreerd met een afbeelding waarop ‘Fuck You’ te lezen stond.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook