Nu in de zalen (week 12 augustus)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Guardians Of The Galaxy

Guardians Of The Galaxy


De intergalactische avonturier Peter Quill komt in het bezit van een mysterieus object dat toebehoort aan Ronan, een machtige schurk die de veiligheid van het universum in gevaar brengt. De enige manier voor Peter om uit Ronan’s klauwen te blijven, is zich aan te sluiten bij een groep vreemde huurlingen bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax de Vernietiger...
 
Duur: 2u02
Regie: James Gunn
Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Vin Diesel, Bradley Cooper, John C. Reilly, Lee Pace, Dave Bautista, Karen Gillan, Glenn Close
Genres: Actie, Avonturenfilm, Sciencefiction

Walking On Sunshine

Walking On Sunshine


Na een wervelende romance gaat Maddie trouwen met de knappe Italiaanse Raf. Ze nodigt haar zus Taylor uit op haar romantisch huwelijk in Italië. Maddie weet echter niet dat Raf het ex-liefje is van Taylor en dat hij nog steeds haar grote liefde is. Maar dat is nogmaar het begin van de tegenslagen op hun weg naar geluk. Walking on Sunshine brengt bruisende popklassiekers uit de jaren 80 opnieuw tot leven : Don’t You Want Me, Baby (Human League), Holiday (Madonna), Girls Just Wanna Have Fun (Cyndi Lauper) en Wake Me Up Before You Go-Go (Wham!) zijn nog maar het topje van deze heerlijke musical ijsberg.

Duur: 1u37
Regie: Dania Pasquini, Max Giwa
Cast: Greg Wise, Joelle Koissi, Annabel Scholey, Hannah Arterton, Leona Lewis, Susan Fordham, Katy Brand
Genres: Romantiek, musical

Lucy

Lucy


Lucy is een jonge vrouw die op vreselijke wijze gedwongen wordt om drugs te smokkelen. Per ongeluk komt zij in aanraking met de drugs, die haar op een mysterieuze manier bovenmenselijke krachten geven. Ze kan kennis direct absorberen, is in staat om objecten met haar geest te verplaatsen en ze voelt geen pijn of leed...

Regie: Luc Besson
Cast: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Analeigh Tipton, Min-Sik Choi, Amr Waked, Pilou Asbæk, Frédéric Chau
Genres: Actie, Sciencefiction

Doe ook mee met onze Lucywedstrijd!

SexTape

SexTape


Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten - want waarom ook niet? - om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

Regie: Jake Kasdan
Cast: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Lowe, Rob Corddry, Ellie Kemper, Jolene Blalock, Jack Black
Genre: Tragikomedie

Magic In The Moonlight

Magic In The Moonlight


Magic in the moonlight speelt zich af tijdens de jaren 20 in het prachtige Zuid-Frankrijk en gaat over meester illusionist Stanley Crawford, die wordt gevraagd onderzoek te doen naar een jongedame die een spiritueel medium beweert te zijn. Sophie Baker is ingehuurd door de rijke Catledge familie: moeder Grace en zoon Brice zijn beide onder de indruk van Sophie en haar bijzondere talent, en verwachten dan ook dat zij hen in contact kan brengen met hun overleden man en vader. Vanaf het eerste moment dat Stanley het charmante medium ontmoet is hij ervan overtuigd dat zij een oplichtster is, en schrijft hij alles toe aan de goedgelovigheid van de familie. Maar wanneer Sophie een aantal bijzondere demonstraties geeft van haar helderziendheid, kan hij niet anders dan zich langzaam maar zeker over te geven aan deze wereld vol onverklaarbare gebeurtenissen. Wat volgt is een opeenvolging van momenten die betoverend zijn in elke betekenis van het woord, en die iedereen die ze aanschouwt weer even in magie laten geloven...

Regie: Woody Allen
Cast: Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Jacki Weaver, Erica Leerhsen, Eileen Atkins
Genres: Drama, Komedie, Romantiek

Dawn of the Planet of the Apes

Dawn of the Planet of the Apes


De steeds groter wordende groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door Caesar, wordt bedreigd door de overlevenden van een dodelijk virus dat tien jaar eerder vrijwel de gehele wereldbevolking uitroeide. Na een kort en wankel vredesbestand barst de strijd los. Wie wordt de dominante soort op aarde?

Regie: Matt Reeves
Cast: Gary Oldman, Judy Greer, Andy Serkis, Keri Russell, Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Toby Kebbell
Genres: Actie, Drama, Sciencefiction

Bad Neighbours

Bad Neighbours


Het jonge stel Mac en Kelly Radner wordt gedwongen om naast een luidruchtig en onaangenaam studentenhuis te gaan wonen na de geboorte van hun baby. Wanneer ze te kampen krijgen met de student Teddy Sanders zorgt zijn onbezonnen gedrag voor de nodige problemen.

Regie: Nicholas Stoller
Cast: Rose Byrne, Zac Efron, Dave Franco, Seth Rogen, Christopher Mintz-Plasse, Lisa Kudrow
Genre: Komedie

Transformers: age of extinction

Transformers: age of extinction


De film begint na een epische strijd die de wereld heeft gered, maar een grote stad verloren achterliet. Wanneer de mensheid aan de wederopbouw begint, laat een duistere groep van zich horen in een poging de richting van de geschiedenis te controleren. Maar ondertussen steekt een oude, sterke dreiging terug de kop op. Met behulp van mensen kunnen Optimus Prime en de Autobotten hun grootste uitdaging ooit aangaan. In een ongelooflijk avontuur geraken ze verwikkeld in een oorlog tussen goed en kwaad die leidt tot een ultieme strijd over heel de wereld.

Regie: Michael Bay
Cast: Mark Wahlberg, Jack Reynor, Stanley Tucci, Nicola Peltz, T.J. Miller, Sophia Myles, Kelsey Grammer
Genres: Avonturenfilm, Actie, Sciencefiction

Step Up 5: All In

Step Up 5: All In


Street dancer Sean trekt van Miami naar Hollywood om het te maken als danser. Al snel ontdekt hij dat de wereld van de professionele dans bikkelhard is. Wanneer hij een nieuwe dance crew vorm met de mooie maar koppige Andy en de getalenteerde Moose, krijgt hij eindelijk de kans om zijn dromen waar te maken. Ze worden geselecteerd voor een populaire reality TV show. De inzet van de wedstrijd: een contract van drie jaar in het glitterende Las Vegas. Maar de weg naar succes is niet gemakkelijk : vriendschappen staan onder druk, de concurrentie is moordend en Sean dreigt uit het oog te verliezen waar het allemaal om draait: zijn passie voor dans!

Regie: Trish Sie
Cast: Alyson Stoner, Briana Evignan
Genre: Musical

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook