Niet te missen op de buis (13 t.e.m. 19 augustus)

Niet te missen op de buis (13 t.e.m. 19 augustus) © -

Brooklyn's Finest

Wanneer de politie in de New Yorkse wijk Brooklyn een jonge zwarte neerschiet breekt er onrust uit. Voor drie ervaren agenten is het de moeilijkste periode uit hun carrière: de uitgebluste wijkagent Eddie is nog maar enkele dagen van zijn pensioen verwijderd, Sal, een corrupte narcotica-agent, heeft het steeds moeilijker de eindjes aan elkaar te knopen en Tango moet een keuze maken tussen zijn trouw aan het korps en mensen uit het milieu die hij kent.

Thriller van Antoine Fuqua met Ethan Hawke, Richard Gere, Wesley Snipes, …
2BE, woensdag 13 augustus, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Ethan Hawke bij MovieMe

I Love You, Man

I Love You, Man


Peter Klaven is een succesvolle makelaar die trouwplannen maakt met zijn droomvrouw Zoey. Hij komt erachter dat hij eigenlijk geen goede vriend heeft die hij als getuige kan vragen en daar wil hij wat aan doen. Hij besluit om een aantal 'man-dates' te regelen en zo komt hij in contact met Sydney Fife, een kerel met wie hij meteen goed kan opschieten. Maar hoe meer de twee zich amuseren, des te slechter het gaat tussen Zoey en Peter. Uiteindelijk moet hij kiezen tussen zijn verloofde en zijn makker.

Romantische komedie van John Hamburg met Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, …
VIER, donderdag 14 augustus, 20u30

Neem deze film op vanop afstand

Bekijk ‘Our Idiot Brother’ met Paul Rudd bij MovieMe

Bewitched

Bewitched © -


Heks Isabel Bigelow zweert haar bovennatuurlijke krachten af en wil in Californië een normaal leven gaan leiden. Ondertussen probeert Hollywood-acteur Jack Wyatt zijn carrière nieuw leven in te blazen met een rol in een bewerking van de legendarische tv-serie 'Bewitched'.

Komedie van Nora Ephron met Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, …
VIJF, donderdag 14 augustus, 20u35

Neem deze film op vanop afstand

Meer films met Nicole Kidman bij MovieMe

Dances With Wolves

Dances With Wolves


1863. Luitenant John Dunbar wordt tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog als een held onthaald na een belangrijke overwinning . Maar hij wil rust en mag naar een verafgelegen legerpost. Dunbar maakt er kennis met de Sioux. Hij wint hun vertrouwen en valt voor een indiaanse vrouw. Maar wanneer zijn collega's van de Noordelijke troepen de Sioux bedreigen, staat hij voor een aartsmoeilijke keuze ...

Western van Kevin Costner met hemzelf, Graham Greene, Rodney A. Grant, …
VIJF, vrijdag 15 augustus, 22u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Kevin Costner bij MovieMe

The Ballad Of Jack And Rose

The Ballad Of Jack And Rose © -

Jack leeft samen met zijn dochter Rose op een verlaten eiland. Hij heeft haar altijd beschermd tegen de buitenwereld, maar nu ze volwassener is gaat dat al wat moeilijker. Rose is woedend wanneer Jack zijn vriendin en haar zoontjes bij hen laat intrekken. Wanneer een makelaar zijn zinnen heeft gezet op het eiland, is Jack vastbesloten zijn habitat met alle mogelijke middelen te verdedigen.

Drama van Rebecca Miller met Daniel Day-Lewis, Catherine Keener, Camilla Belle, …
Eén, vrijdag 15 augustus, 23u25


Neem deze film op vanop afstand

Vranckx: Extreme beauty queens

Vranckx: Extreme beauty queens © -


Documentaire van Claire McFall over Venezolaanse schoonheidskoninginnen. Billie J.D. Porter volgt zes maanden lang de kandidaten van Miss Venezuela. De concurrentie is hard. Chirurgische ingrepen voor of tijdens de wedstrijden worden niet geschuwd, maar net aangemoedigd. De kandidates moeten allemaal voor het kritische oog van Osmel Sousa passeren. Zijn streven naar perfectie legt een enorme druk op de meisjes, die de wedstrijd dikwijls zien als een kans op een beter leven.

Canvas, zaterdag 16 augustus, 20u10

Neem dit programma op vanop afstand 


The Terminal

The Terminal © -

Viktor Navorsky uit Krakoshia bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag de Verenigde Staten niet meer in. Navorsky improviseert en maakt van Kennedy Airport zijn tijdelijke thuis waar hij de mensen bekijkt. Hij valt voor stewardess Amelia …

Drama van Steven Spielberg met Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci, …
Eén, zaterdag 16 augustus, 21u05


Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Tom Hanks bij MovieMe

Return to Paradise

Return to Paradise © -


De jonge Amerikanen Lewis, Tony en Sheriff treffen elkaar tijdens een vakantie in Maleisië. Na een maand vol mooie vrouwen en hasj keren Tony en Sheriff terug naar New York. Lewis beslist in Maleisië te blijven rondhangen. Twee jaar later worden Tony en Sheriff in New York gecontacteerd door Beth Eastern, Lewis' advocate: hij zit in Maleisië in de gevangenis wegens drugbezit. Op het einde van hun vakantie hadden de drie vrienden namelijk een hoeveelheid hasj achtergelaten en de drugs werden gevonden door de politie. Als Sheriff en Tony niet terugkeren naar Maleisië om hun deel van de straf uit te zitten, wordt Lewis opgehangen ...

Drama van Joseph Ruben met Vince Vaughn, Anne Heche, Joaquin Phoenix, …
vtm, zaterdag 16 augustus, 23u40

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk ‘Four Christmases’ met Vince Vaughn bij MovieMe

Steven Universe

Steven Universe © -

Nieuwe tekenfilmserie over superheld Steven, het jongste en enige mannelijke lid van de Crystal Gems, een genootschap dat de mensheid beschermt tegen onheil.

Cartoon Network, vanaf zondag 17 augustus, 10u35

Rita Ora - London Live

Rita Ora - London Live


Muziekspecial over de Britse popzangeres Rita Ora. Ora vertelt over haar jeugd, haar invloeden, haar muziek en haar samenwerking met o.a. Tinie Tempah, Craig David en Jay-Z. Ze zingt liveversies van onder meer ‘How We Do’ (Party), ‘Roc the Life’ en ‘Hot Right Now’.

Acht, zondag 17 augustus, 19u55

Neem dit programma op vanop afstand

The Prestige

The Prestige © -


Londen, eind 19de eeuw. Robert, zijn vrouw Julia en Alfred zijn assistent bij een beroemde goochelaar. Wanneer Julia tijdens een voorstelling verongelukt, geeft Robert Alfred de schuld. De relatie tussen de vroegere vrienden verzuurt flink. Robert en Alfred worden succesvolle goochelaars en ze proberen al te vaak elkaars voorstellingen te saboteren. Wanneer Alfred met een gedurfde act op de proppen komt, wil Robert koste wat het kost het geheim achter die truc ontrafelen.

Thriller van Christopher Nolan met Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, …
BBC 2, zondag 17 augustus, 23u00


Meer films met Hugh Jackman bij MovieMe

Indiana Jones And The Last Crusade

Indiana Jones And The Last Crusade © -


De vader van Indiana Jones is tijdens zijn zoektocht naar de Heilige Graal spoorloos verdwenen. Hij reist naar Venetië, waar hij met hulp van Dr. Elsa Schneider op het spoor van de Graal komt.

Avonturenfilm van Steven Spielberg met Harrison Ford, Alison Doody, Sean Connery, …
VIER, maandag 18 augustus, 20u30

Neem deze film op vanop afstand


Bron/Broen (The Bridge)

Bron/Broen (The Bridge) © -


Tweede seizoen van de spannende thrillerreeks over de samenwerking tussen een Deens en een Zweeds rechercheteam onder leiding van Saga Norén en Martin Rohde. Een olietanker is van zijn vaarroute afgeweken en stevent op de Øresund-brug af. De kustwacht gaat aan boord, maar kan de bemanning niet vinden. Ze ontdekken wel vijf vastgekende gijzelaars. Saga Norén van de politie van Malmö wordt erbij geroepen, en ze vraagt haar Deense collega Martin Rohde om haar te helpen met het onderzoek. Kort nadien verschijnt op het internet een videoboodschap van vier personen met dierenmaskers.

Met Sofia Helin
Nederland 2, vanaf maandag 18 augustus elke weekdag omstreeks 22u45

Neem dit programma op vanop afstand

Mercury Rising

Mercury Rising


De regering van de VS heeft twee miljard dollar geïnvesteerd om een onbreekbare, geheime communicatiecode te ontwikkelen. Om de code te testen, wordt via een tijdschrift een geheime boodschap verspreid. De negenjarige autistische jongen Simon slaagt erin om de code te kraken. Vanaf dat moment zit een huurmoordenaar hem op de hielen.

Actiefilm van Harold Becker met Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes, …
2BE, dinsdag 19 augustus, 20u35

Meer films met Bruce Willis bij MovieMe  

 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook