Het showbizznieuws van de week (14 augustus)

Het showbizznieuws van de week (14 augustus) © -


De acteurswereld is nog niet bekomen van het plotse overlijden van Robin Williams, Bartel Van Riet ontkent dat hij opnieuw een relatie heeft met Joy Anna Thielemans, Jo Vally heeft er geen moeite mee om toe te geven dat hij al eens Botox gebruikte, al kan hij er zijn voorhoofd moeilijk door bewegen en rapper Kaye Styles leeft in absolute luxe, maar de onfortuinlijke vorige bewoner van zijn appartement beweert dat hij de rekeningen krijgt. Al het nieuws van bij de sterren lees je hier!

Lien Van de Kelder is opnieuw zwanger

Lien Van de Kelder is opnieuw zwanger © -


Lien Van de Kelder en haar partner Hans Herbots verwachten een tweede kindje. ‘De bevalling is voorzien voor december. We kijken er enorm naar uit’, klinkt het bij de actrice en de regisseur. Een jaar geleden beviel Lien van haar eerste: het werd een dochtertje dat de naam Jeanne kreeg.

Wanhoopsdaad als oorzaak dood Robin Williams bevestigd

Wanhoopsdaad als oorzaak dood Robin Williams bevestigd © -


De acteurswereld is nog steeds van de kaart door het overlijden van Robin Williams. De plaatselijke sherrif heeft bevestigd dat het om een wanhoopsdaad ging. Hij voegde er ook aan toe dat Williams de laatste tijd nog hulp zocht voor zijn depressie. Hij vocht tegen neerslachtigheid en kampte met een drankverslaving. ‘We vragen om onze privacy tijdens deze moeilijke rouwperiode te respecteren. We hopen dat iedereen hem herinnert als iemand die voor ontelbare momenten van vreugde zorgde en een lach op het gezicht van miljoenen mensen kon toveren’, meldde zijn vrouw Susan.

Boekjes koppelen prins Harry aan ex-Miss Edinburgh

Boekjes koppelen prins Harry aan ex-Miss Edinburgh © -


Bij de Engelse tabloids weten ze het zeker: prins Harry heeft een nieuw lief. Het zou gaan om een zekere Camilla, een meisje van vijfentwintig dat ooit Miss Edinburgh was en zich inzet voor het goede doel. De twee zouden elkaar hebben ontmoet bij een liefdadigheidsorganisatie. Een bron vertelde aan het blad Grazia dat Camilla al verschillende keren bij de prins werd uitgenodigd in het Paleis van Kensington.

Pieter Loridon slachtoffer van inbrekers

Pieter Loridon slachtoffer van inbrekers © -


Pieter Loridon heeft een dikke week geleden inbrekers op bezoek gekregen in zijn koffie- en theesalon Café Couture te Antwerpen. De dieven konden gevat worden en Loridon kwam hen tegen op het politiebureau, wat hem nog pissiger maakte dan hij al was. Hij ventileerde zijn ongenoegen op Facebook: ‘Brengen ze die vuil dieven toch wel vlak voor mijne neus geboeid naar buiten zeker? Heb een foto'ke getrokken, erachter gegaan en babbeltje gemaakt op den trap met die junkkoppen.’, schreef hij. De ex-basketter wilde er ook nog foto’s van de heren bijgooien, maar dat raadde zijn advocaat ‘m af. ‘Fuckers, dieven, losers’, besloot hij zijn tirade op de sociale netwerksite.

Jeroen Meus en Bart De Pauw kleuren het najaar van Eén

Jeroen Meus en Bart De Pauw kleuren het najaar van Eén © -


Bij Eén werd de najaarsprogrammatie voorgesteld. Nieuwkomers zijn ‘Goed Volk’, waarin Jeroen Meus wereldwijd gaat meekoken en -eten bij zes bevolkingsgroepen in soms extreme leefomstandigheden, ‘De Bikerboys’, een neprealityreeks met Bart De Pauw en ‘Buitengewoon’, waarin jongeren met een beperking aan het woord komen. Verder keren vaste waarden als ‘Blokken’, ‘Café Corsari’ en ‘Thuis’ uiteraard terug.

Steven Seagal: 'Ik ben Russisch'

Steven Seagal: 'Ik ben Russisch'


Net zoals Gérard Depardieu dweept Steven Seagal met de Russen. De uitspraak 'Ik ben Russisch' moest dat nog eens onderstrepen. Hij sprak die woorden in Oekraïne tijdens een optreden voor het pro-Russische publiek van een motorclub in Sebastopol. Seagal kreeg er een beeld van een Russische strijder als trofee. In maart meldde Seagal al in een krant dat Poetins wil om de Russen in de Krim te beschermen ‘redelijk’ is. Samen met de Russische president promootte de acteur vechtsporten in Rusland en noemde hem een vriend die hij als broer beschouwt. Hij liet weten een Russisch paspoort te overwegen en en trad op als vertegenwoordiger voor de wapenfabrikanten Kalashnikov en ORSIS.

Ian Thomas verhuist naar de Verenigde Staten

Ian Thomas verhuist naar de Verenigde Staten © -


‘Gedaan met heen en weer vliegen, nu blijf ik daar’: zo kondigde Ian Thomas aan dat hij naar de States verhuist. Hij gaat dus ook lessen volgen aan een Amerikaanse school. Omdat zijn manager goede contacten heeft aan de andere kant van de oceaan kwam alles een tijd geleden in een stroomversnelling. Ian werd uitgenodigd om samen met zangeres Belle Blue en rapper Snoop Dogg mee te zingen in het nummer ‘Walking on Air’, hij werkte samen met Debbie Rowe (de ex van Michael Jackson), kon rekenen op ervaren Amerikaanse producers voor zijn nieuwe album ‘GameTime’ en deed goede zaakjes in Zuid-Korea, wat hem een duet met de meidengroep Tiny G. opleverde.

Tom Waes is Unicef-ambassadeur

Tom Waes is Unicef-ambassadeur © -


Tom Waes werd door de raad van bestuur van Unicef België voor een periode van twee jaar benoemd tot ‘vrijwillig ambassadeur’. Ook Axelle Red, Helmut Lotti en Tatiana Silva valt die eer te beurt. De ambassadeurs worden ingeschakeld voor de ondersteuning van bepaalde activiteiten of campagnes, maar kunnen daarnaast ook zelf initiatieven nemen om op te komen voor kinderrechten. Tom benadrukt dat hij zich altijd voor 100 procent inzet om zijn doel te bereiken, en dat hij zich met dezelfde passie zal toeleggen op het welzijn van kinderen. Hij nam alvast een filmpje op waarin hij mensen aanspoort om de organisatie te steunen.

'Ik kan mijn voorhoofd moeilijk bewegen door Botox'

'Ik kan mijn voorhoofd moeilijk bewegen door Botox' © -


Botox heeft na Hollywood ook BV-land veroverd. Heel wat Vlaamse iconen hopen dat het antirimpelmiddel hen de eeuwige jeugd zal schenken. Jo Vally heeft er geen problemen mee om toe te geven dat hij ook overstag ging: hij liet zich vorig jaar voor het eerst inspuiten. ‘Een paar vrienden hebben me overtuigd om het eens te proberen, maar eigenlijk interesseerde het mij niet. Ik vind ook niet dat je er veel van merkt. Enkel dat ik mijn voorhoofd soms moeilijk kan bewegen’, vertelt de goedlachse Vlaamse zanger in Story.

'Kaye Styles, een luxeleven? Zijn rekeningen komen naar mij!'

'Kaye Styles, een luxeleven? Zijn rekeningen komen naar mij!' © -


Een paar dikke Mercedessen in het wagenpark, omringd worden door knappe vrouwen, eigenaar zijn van een privéjet en kreeft gaan eten op de Caraïben: da’s het leven van de Belgisch-Ghanese rapper Kaye Styles. In Dag Allemaal zet hij een boompje op over de weelde waarin hij lijkt te baden sinds hij een nummer maakte met Snoop Dogg. Een zekere Tony verslikte zich toen hij het interview las: voor Styles zijn Leuvens appartement betrok, woonde Tony daar namelijk, maar er liep het één en ander mis met de overdracht van de electriciteitsrekening waardoor de onfortuinlijke man de facturen van de rapper ontvangt. 'Ik kreeg via een deurwaarder een factuur van duizenddriehonderd euro toegestuurd op mijn nieuw adres. Ik moest betalen en zou daarna het geld kunnen terugvorderen van Kaye Styles, maar die bleek onvermogend. Zijn manager bemoeit zich er niet mee en Styles zelf lacht me gewoon uit als ik hem contacteer: ‘Uw sms’jes zijn lachwekkend’, kreeg ik van hem te horen', aldus de man.

Bartel Van Riet: 'Geen sprake van een hereniging'

Bartel Van Riet: 'Geen sprake van een hereniging'


Joy Anna Thielemans en Bartel Van Riet werden op Tomorrowland gespot en het ging er blijkbaar nogal familiair aan toe, maar de tv-tuinman is formeel: hij is niet opnieuw samen met de actrice uit Thuis. Hij benadrukt dat hij haar op het festival tegenkwam en dat ze goed met elkaar opschieten, maar meer is er blijkbaar niet aan de hand.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook