Nu in de zalen (20 augustus)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

The Expendables 3

The Expendables 3

In het derde deel komt het team van The Expendables in aanraking met oud-medeoprichter Stonebanks die tegenwoordig door het leven gaat als wapenhandelaar. Hij heeft maar één missie: The Expendables uit de weg ruimen. Voor teamleider Barney reden om nieuwe leden te rekruteren en de keiharde strijd aan te gaan...The Expendables 3 is een knallend vuurgevecht met alle grote actiehelden van afgelopen decennia.

Regie: Patrick Hughes
Cast: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jackie Chan, Jet Li, Dolph Lundgren, Wesley Snipes
Genres: Actie, Avonturenfilm

Into the Storm

Into the Storm

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado's. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe, voor dat ene, unieke shot. Verteld door de ogen en lenzen van professionele stormjagers, sensatiezoekende amateurs en dappere burgers. "Into the Storm" laat je ervaren hoe extreem Moeder Natuur kan zijn.

Regie: Steven Quale
Cast: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter, Kyle Davis, Nathan Kress, Scott Lawrence, Alycia Debnam Carey
Genre: Thriller

As above, so below

As above, so below

Kilometers kronkelende catacomben liggen onder de straten van Parijs, de eeuwige thuisbasis van ontelbare zielen. Wanneer een onderzoeksteam op avontuur gaat in dit onbekende doolhof van botten, onthult het team het geheim van deze dodenstad.

Regie: John Erick Dowdle
Cast: Perdita Weeks, Ben Feldman, Edwin Hodge, François Civil
Genre: Thriller

The Double

The Double

De wat schlemielige bureaucraat Simon James ziet dubbel. Een nieuwe collega op zijn werk zit hem dwars. Hij loopt als Simon, praat als Simon – wat zijn vrienden en collega's betreft is hij Simon. Alleen: hij is het niet. In alle opzichten is deze James Simon een dystopische nachtmerrie. Gebaseerd op Dostoyevsky’s novelle uit 1846 met dezelfde naam, neemt Ayoade’s versie ons mee naar een ondergrondse wereld, een onherkenbaar universum vol radartjes, spoelen en vreemde karakters die allemaal lijken bij te dragen aan Simon’s verwarring...

Regie: Richard Ayoade
Cast: Mia Wasikowska, Jesse Eisenberg, Wallace Shawn, Noah Taylor, Rade Serbedzija, Yasmin Paige, Cathy Moriarty
Genres: Drama, Thriller

The Keeper of Lost Causes

The Keeper of Lost Causes

Detective Carl Mørck, een notoir brompot, is chagrijniger dan ooit. Na een compleet misgelopen interventie, wordt hij verbannen naar een saai nieuw departement, weggemoffeld in de catacomben van het politiebureau. Dit zogenaamde Q departement is opgericht met als enig doel oude, vastgelopen dossiers te klasseren. Maar dat is buiten de koppige Mørck gerekend. Veldwerk is het enige dat hem voldoening geeft. Samen met zijn nieuwe assistent Assad heropent Mørck de vijf jaar oude zaak van de verdwenen jonge politica Merete Lynggaard. Dit ongewone duo moet niet alleen een schijnbaar onoplosbaar mysterie ontrafelen en daarbij hun leven op het spel zetten, ze moeten ook opboksen tegen hun oversten, die allerminst verheugd zijn met hun manier van werken. Maar eigenwijs als ze zijn, storten Carl en Assad zich in een jacht die hen meesleurt in de donkere onderstroom van misbruik en kwaad die onder het zo gepolijste imago van Scandinavië schuilgaat.

Regie: Mikkel Norgaard
Cast: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares
Genres: Misdaad, Mysterie, Thriller

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook