Niet te missen op tv (20 t.e.m. 26 augustus)

Niet te missen op tv (20 t.e.m. 26 augustus) © -


I.Q.

Amerika, midden jaren vijftig. Albert Einstein doceert aan de universiteit van Princeton. Zijn nichtje Catherine is verloofd met een psycholoog, maar Einstein vertrouwt de man niet. Hij wil een huwelijk verhinderen en besluit zelf een geschikte echtgenoot voor Catherine te zoeken …

Romantische komedie van Fred Schepisi met Meg Ryan, Tim Robbins, Walter Matthau, …
vtm, woensdag 20 augustus, 15u30


Neem deze film op vanop afstand
Bekijk ‘Hanging Up’ met Meg Ryan bij MovieMe

Click

Click


Architect Michael Newman is een werkpaard en heeft dus amper tijd voor zijn vrouw Donna en de kinderen. Maar dan heeft Morty een oplossing: een universele afstandsbediening. Met zo’n apparaatje kan je niet alleen je tv sturen, maar ook je hele leven. Dat lijkt een fantastisch idee, tot de afstandsbediening zijn eigen keuzes begint te maken.

Komedie van Frank Coraci met Adam Sandler, Kate Beckinsale, David Hasselhoff, …
VIER, donderdag 21 augustus, 20u30

Neem deze film op vanop afstand

Meer films met Adam Sandler bij MovieMe

Koppen XL

Koppen XL © -


RTBF-reportage van Charlotte Legrand et Santos Hevia over mensen die er een sport van maken om aan zo veel mogelijk wedstrijden deel te nemen op de radio, via sms of op het internet. Fervente spelers geven tips hoe je wedstrijden het best aanpakt, en vertellen over hun fascinatie voor de spelletjes.

Eén, donderdag 21 augustus, 22u40

Neem dit programma op vanop afstand

True Grit

True Grit


Mattie Ross wil wraak voor de moord op haar vader, waarvan ze getuige was. Ze zoekt hulp bij U.S. Marshall Rooster Cogburn om de moordenaar - Tom Chaney - te vatten. Cogburn ziet het eerst niet zitten, maar stemt dan toch toe. Bedoeling is om Chaney in de val te lokken op het territorium van de Indianen. Maar de tijd dringt en Texas Ranger LaBoeuf, die Chaney wil oppakken voor een andere moord, dreigt roet in het eten te gooien …

Western van Joel en Ethan Coen met Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Matt Damon, …
2BE, vrijdag 22 augustus, 20u35


Neem deze film op vanop afstand

Radio 2 zomerhit

Radio 2 zomerhit


Rechtstreekse uitzending van de veertigste editie van de Radio 2 zomerhit vanop het Havenplein in Blankenberge.

Eén, zaterdag 23 augustus, 20u10

Neem dit programma op vanop afstand

Superbad

Superbad © -


Evan en Seth zijn twee vrienden die binnenkort afstuderen aan de middelbare school. Vooraleer ze ieder hun eigen weg gaan, spreken ze af om eerst nog een vriendin aan de haak te slaan. Hun plannen lopen echter helemaal in het honderd en ze realiseren zich dat het behouden van hun vriendschap moeilijker zal zijn dan het vinden van een lief.

Komedie van Greg Mottola met Michael Cera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, …
2BE, zaterdag 23 augustus, 20u40

Neem deze film op vanop afstand

Faccia d’angelo

Faccia d’angelo © -

Il Toso charmeert iedereen met zijn looks, maar achter dat engelachtige gezicht schuilt het criminele meesterbrein dat in de jaren tachtig en negentig één van de meest beruchte bendes van Italië uitbouwde. Terwijl hij de Venetiaanse en de Siciliaanse maffia tegen elkaar uitspeelt en politie-inspecteur Bruno Ricci steeds een stapje voor blijft, profileert hij zich als een sympathieke misdaadkoning, die rijkdom en macht verwerft zonder bloedvergieten. Maar hij komt er al snel achter dat er in de georganiseerde misdaad geen plaats is voor nobele principes.

Met Elio Germano
Acht, vanaf zondag 24 augustus om 16u35


Neem dit programma op vanop afstand

Le Corniaud

Le Corniaud

Vrijgezel Antoine besluit met zijn geit (een Citroen 2PK) op vakantie te trekken naar Italië. Hij wordt echter aangereden door de steenrijke Léopold en met de auto is niets meer aan te vangen. Leopold wil het goedmaken en laat Antoine een luxueuze Cadillac van Italië naar Frankrijk brengen. Maar in die bolide bevinden zich goud, drugs en een dure diamant.

Komedie van Gérard Oury met Bourvil, Louis de Funès, Venantino Venantini, …
Canvas, zondag 24 augustus, 20u15


Neem deze film op vanop afstand

The Foot Fist Way

The Foot Fist Way © -

De wereld van taekwandoleraar Fred Simmons zal nooit meer hetzelfde zijn nu hij weet dat zijn vrouw met een andere man heeft geslapen. Iedereen die het in de ring tegen hem op neemt, krijgt te maken met zijn frustraties.

Komedie van Jody Hill met Danny R. McBride, Ben Best, Mary Jane Bostic, …
JIM, maandag 25 augustus, 22u00

The Last Samurai

The Last Samurai © -


1870. Kapitein Nathan Algren staat na de Amerikaanse burgeroorlog op de rand van een zenuwinzinking. Dan komt zijn voormalige sergeant met een nieuwe opdracht aandraven: de Japanse keizer Meiji wil zijn leger moderniseren en Algren zou de geknipte persoon zijn om de rekruten op te leiden.

Actiefilm van Edward Zwick met Tom Cruise, Timothy Spall, Bill Connoly, …
VIER, dinsdag 26 augustus, 20u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Tom Cruise bij MovieMe

Strippers

Strippers


Reportagereeks over de wereld van stripteaseuses met getuigenissen van danseressen, eigenaars en klanten uit clubs in Glasgow, Edinburgh en Aberdeen.

Vitaya, vanaf dinsdag 26 augustus, 22u45

Neem dit programma op vanop afstand

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook