Het showbizznieuws van de week (22 augustus)

Het showbizznieuws van de week (22 augustus) © -


Natalia zoekt een nieuwe manager omdat haar carrière in het buitenland voorlopig niet van de grond raakt maar niemand is goed genoeg, onze bovenste beste noorderburen willen Philippe Geubels permanent naar Nederland halen, Guy Van Sande is opnieuw vrijgezel en Madonna dumpt haar zoveelste jonge blaadje. Het sappigste showbizznieuws lees je hier!

Natalia zoekt een manager, 'maar niemand is goed genoeg'

Natalia zoekt een manager, 'maar niemand is goed genoeg' © -


Met de internationale carrière van Natalia loopt het niet echt los. Een ervaren manager vinden, daar wringt het schoentje. Onlangs besloten de Kempense zangeres en Bob Savenberg niet langer samen te werken, en ze heeft nog geen opvolger gevonden. De reden: niemand is voorlopig goed genoeg. ‘Aanbiedingen met hopen, maar niemand die ik voldoende vertrouw. Het is tijd voor een nieuw album, maar ik neem geen genoegen met tweede keuze. Ik doe nu veel zelf, met de medewerking van een paar mensen van de platenfirma. Halsoverkop beslissingen nemen is ook geen oplossing. Het moet iemand zijn die met hart en ziel met mij wil samenwerken, en een businesspartner die mijn loopbaan voor de komende jaren mee uittekent’, aldus Natalia.

As Robin Williams uitgestrooid in baai van San Francisco

As Robin Williams uitgestrooid in baai van San Francisco © -


De as van Robin Williams werd uitgestrooid in de baai van San Francisco, niet ver van zijn huis. Dat staat te lezen op de showbizzsite Radar Online. Williams is gecremeerd in Monte's Chapel of the Hills, vlakbij zijn woonplaats Tiburon. Susan, de weduwe van Williams, hield thuis een intieme afscheidsceremonie.

Guy Van Sande en Tineke uit elkaar

Guy Van Sande en Tineke uit elkaar © photonews


Guy Van Sande is weer vrijgezel. Story pakt deze week uit met een interview met de acteur, waarin hij vertelt dat zijn relatie met Tineke enkele maanden geleden op de klippen liep. Hij leerde haar kennen via Facebook en na amper tien maanden waren ze verloofd. Het geplande huwelijk werd echter uitgesteld, met als officiële reden dat Van de Sande het te druk had met zijn werk als schepen in Edegem. Van Sande vormde eerder een koppel met ex-Miss België Sandra Joine en met Stéphanie Clerckx, een model.

Het is over en uit tussen Madonna en haar jonge flirt

Het is over en uit tussen Madonna en haar jonge flirt © -


Bij E!News weten ze het zeker: Madonna heeft haar Nederlandse toyboy Timor aan de deur gezet. De twee vertoefden sinds januari in mekaars gezelschap en gingen zopas nog samen op vakantie, maar tijdens dat tripje zou de jongeman de Queen of Pop behoorlijk op de zenuwen hebben gewerkt. ‘Ze heeft hem in Zuid-Frankrijk vriendelijk gevraagd om zijn koffers te pakken. Hij heeft dat ook gedaan en is vertrokken. Het is nooit erg serieus tussen Madonna en die jongens. Het zijn avontuurtjes: ze heeft geen tijd voor een serieuze relatie', fluistert een insider.

VIER en VIJF halen dit najaar de grote kanonnen boven

VIER en VIJF halen dit najaar de grote kanonnen boven © photonews


Na Eén hebben ook de commerciële zenders VIER en VIJF hun najaarsprogrammatie voorgesteld. Het belooft een bonte mix van nieuwe programma’s en vaste waarden te worden. Nieuw zijn onder meer ‘Weet Ik Veel’, een algemene kennisquiz met Evy Gruyaert en ‘De Recherche’, een documentairereeks van de makers van ‘De Rechtbank’. ‘Geubels en de Belgen’, ‘Chez Piet’, ‘Komen Eten’ en ‘De Ideale Wereld’ keren terug op het scherm, naast buitenlandse reeksen als ‘NCIS’. Vanaf 14 september is er ook het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’, met Lieven Scheire, Philippe Geubels, Bart Cannaerts, Bruno Vanden Broecke en Herman Brusselmans in de jury. Op VIJF mag Roel Vanderstukken samen met interieurspecialiste Michèle Van Sebroeck gaan klussen in ‘De Huisdokter’. Andere gezichten die je regelmatig op de zender te zien zal krijgen zijn Annelien Coorevits en Karen Damen.

Denzel Washington liet zich opnemen in afkickkliniek

Denzel Washington liet zich opnemen in afkickkliniek © -


Denzel Washington heeft zich voor twee weken laten opnemen in een afkickkliniek. Die beslissing nam hij naar verluidt omdat hij onlangs een uitbundig feestje vierde op een jacht en er niet alleen drank, maar ook ‘andere substanties’ werden gebruikt. De opname zou kaderen in een ‘ontgiftingsperiode om ongewenste stoffen uit zijn lichaam te krijgen’. Hij werd bijgestaan door een arts, een kok, een voedingsdeskundige en een persoonlijke trainer. De paparazzi beweerden een tijdje geleden dat Washington vreemdging en denken nu dat hij de bloemetjes buitenzette om die situatie van zich af te zetten. Zijn woordvoerder doet de roddels over een andere vrouw af als onzin. Binnenkort is de acteur te zien in de actiefilm ‘The Equalizer’.

Joy Anna Thielemans heeft een stevig deksel nodig

Joy Anna Thielemans heeft een stevig deksel nodig © photonews


Joy Anna Thielemans heeft een boek uitgebracht. Het heet ‘Gewoon Joy’. De actrice is tegenwoordig een heuse BV, maar dat komt haar niet altijd goed uit: ‘Soms wil ik me amuseren zonder dat iemand zijn gsm bovenhaalt om een foto van mij te nemen’, vertelt ze eerlijk. Ze laat ook weten dat ze absoluut ooit moeder wil worden. 'Op ieder potje past een deksel, zeggen ze, maar ik vrees dat ik een moeilijk potje ben’, klinkt het al lachend. Wie alles te weten wil komen over de jonge Vlaamse actrice kan daarvoor uiteraard terecht in de betere boekhandel.

'Liedjesschrijfster Britney Spears zingt in haar plaats'

'Liedjesschrijfster Britney Spears zingt in haar plaats' © photonews


Alweer een playbackschandaal rond Britney Spears: toen ze even geleden optrad in Las Vegas, zong ze duidelijk niet zelf. De stem die de aanwezigen hoorden tijdens het nummer ‘Perfume’ was die van liedjesschrijfster Sia Furler. Een fan filmde Britney toen ze playbackte en zette de beelden op Instagram. Het is niet de eerste keer dat er een playbackdiscussie is rond de blonde zangeres. Haar management geeft grif toe dat ze vaak niet echt zingt: ‘Het is onmogelijk om anderhalf uur te zingen als je ook danst’, klinkt het daar.

Lady Gaga wil trouwen in de ruimte

Lady Gaga wil trouwen in de ruimte © photonews


Van een beetje megalomanie zijn ze in Hollywood niet vreemd, en dus hoeft het ook niet te verbazen dat Lady Gaga een excentrieke trouwpartij wil. Ze wil namelijk graag haar jawoord geven in de ruimte. Gaga zou daarmee de eerste beroemdheid zijn die zoiets presteert. In 2015 gaat ze aan boord van het ruimtetuig Virgin Galactic om er een optreden te geven, en - als het van haar afhangt - te trouwen met haar verloofde Taylor Kinney. Ook Brad Pitt, Angelina Jolie en Ashton Kutcher gaan mee de ruimte in.

Prins Harry zoekt een lief ... of niet?

Prins Harry zoekt een lief ... of niet? © -


De Nederlandse zender TLC pakt binnenkort uit met ‘I Wanna Marry Harry’, de jongste van de pot gerukte Amerikaanse datingshow. Twaalf Amerikaanse meisjes denken dat ze deelnemen aan een programma waarin de Britse Prins Harry zijn toekomstige zoekt. Een zekere Matt Hicks gaat iedere aflevering met een aantal vrouwen op date en stuurt er telkens eentje naar huis. Aan het einde van de reeks vertelt hij de argeloze deelneemsters de waarheid. TLC is in België - helaas - niet te ontvangen.

Nederlanders willen Philippe Geubels inlijven

Nederlanders willen Philippe Geubels inlijven © -


Philippe Geubels heeft het hier best naar zijn zin, maar hij is ook erg populair bij de noorderburen. Dit voorjaar leidde dat tot een apotheose: hij mocht zijn reeks zaalshow-optredens onder de noemer ‘Made in Belgium’ afsluiten met drie voorstellingen in Theater Carré in Amsterdam. Bovendien is hij binnenkort gastheer van een programma waarin een paar Nederlandse komieken opdraven. ‘Ik was wel fier dat ik in de Carré stond. Ik heb er drie keer voor 1800 mensen gespeeld. Er zijn zalen waar veel meer volk binnen kan, maar da’s net het toffe aan die locatie: het publiek zit heel dicht bij jou. Een Sportpaleis vullen is niets voor mij', aldus de komiek. De roem heeft gevolgen: enkele zenders zouden de Boechoutse komiek maar al te graag voltijds naar Nederland halen, maar voorlopig blijft hij nog even hier. 'Er is inderdaad interesse, maar ik hou de boot even af. Ik wil in België nog graag een zaalshow doen’, vertelt hij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook