Het showbizznieuws van de week (29 augustus)

Keira Knightley gaat topless in magazine, Jeroen Meus keek de dood in de ogen in Siberië, Brad en Angelina hebben te gekke seks, Cliff Richard zit in vuile papieren, onderbroeken zijn voortaan verboden in Downton Abbey, Christoff staat er weer alleen voor en Sergio Herman heeft met iemand een onzacht eitje te pellen. Dit en nog veel meer in dit overzicht van het showbizznieuws van de week.

Jeroen Meus nipt ontsnapt aan de dood

Jeroen Meus nipt ontsnapt aan de dood


Voor het Eén-programma ‘Goed Volk’ trok Jeroen Meus onder meer naar Siberië maar beleefde daar de schrik van zijn leven. Het busje waarin Jeroen en zin tv-team vervoerd werd begon plots te tollen op een brug. Het scheelde geen haar of het busje was in de ravijn belandt. De kok kwam er gelukkig met de schrik vanaf. Het busje vloog van de weg en strandde in een hoop sneeuw. ‘De chauffeur is daarna gewoon doorgereden, zonder zijn excuses aan te bieden. Dat soort dingen zijn daar simpelweg dagelijkse kost, maar ik heb geen oog meer dichtgedaan. In Siberië zien ze mij nooit meer terug,’ aldus Meus.

Lesley-Ann Poppe betrapte haar man al eerder bij prostituee

Lesley-Ann Poppe betrapte haar man al eerder bij prostituee


Lesley-Ann Poppe gaat scheiden van haar man Benjamin. Vorige zomer raakte bekend dat hij een bezoek bracht aan een prostituee en sindsdien probeerde het koppel om de brokken te lijmen. Tevergeefs, zo blijkt nu. ‘Benjamin was niet aan zijn proefstuk toe’, klinkt het nu in Story. Story citeert intimi van het koppel die beweren dat Poppe al langer op de hoogte was van de uitspattingen van haar man. Zo zou ze Benjamin enkele maanden voor het fameuze incident met prostituee Céline al stiekem betrapt hebben op een prostitueebezoek.

Keira Knightley topless voor de lens

Keira Knightley topless voor de lens


Keira Knightley, Naomi Campbell en Nicole Kidman gingen deze week uit de kleren in de speciale editie van 'Interview Magazine' van september. Zes fotografen namen het blad over en zetten hun ideale vrouw schaars gekleed voor de lens…

Jan Leyers gaat weer zingen

Jan Leyers gaat weer zingen


Na een lange periode als televisiepresentator keert Jan Leyers terug naar zijn eerste liefde: muziek. "Ik heb 15 nieuwe Nederlandstalige liedjes geschreven", aldus Leyers op HLN.be. "Over de zin van het leven in het algemeen en dat van mezelf in het bijzonder."
"Over nieuwe schoenen en de maagd Maria, over ridders met rugpijn en de laatste bus naar Boom. De eerste single uit dit nieuwe repertoire heet 'Alles komt in orde' en komt op 1 september uit. Een album volgt later dit najaar." Vanaf half september trekt Leyers met zijn nieuwe nummers ook naar de zalen. Jan Leyers startte zijn muziekcarrière in 1987 in coverband Beri-Beri, samen met Hugo Matthysen en Bart Peeters. In 1986 begon de samenwerking met Paul Michiels als Soulsister en in 1996 richtte hij samen met Flip Kowlier en Joost Van den Broeck My Velma op.

Leki stapt op bij 'De Madammen'

Leki stapt op bij 'De Madammen'


Leki maakt vanaf 22 september geen deel meer uit van 'De Madammen', het razend populaire Radio2-programma met Anja Daems en Cathérine Vandoorne. Ze wordt vervangen door televisiepresentatrice Britt Vanmarsenille. Waarom Leki het programma verlaat, is niet helemaal duidelijk. Tot 22 september zullen Anja en Cathérine de presentatie met twee verzorgen. Daarna vervoegt Britt Vanmarsenille het duo. Vanmarsenille begon haar mediacarrière als Ketnetwrapper tien jaar geleden. Ze stapte later over naar Woestijnvis en ging uiteindelijk aan de slag als mode-ontwerper. Sinds 2013 werkt ze voor het consumentenprogramma 'Voor Hetzelfde Geld'.

Politie verhoort Cliff Richard in verband met seksuele agressie

Politie verhoort Cliff Richard in verband met seksuele agressie


Engeland is in de ban van seks- en pedofilieschandalen. De Britse politie heeft de 73-jarige zanger Cliff Richard verhoord in verband met een aantijging van seksuele agressie die uit de jaren tachtig zou dateren. Eerder vond een huiszoeking plaats in het luxueuze appartement van de vedette in Sunningdale in het Zuid-Engelse Berkshire. De affaire draait om een jongen van minder dan zestien jaar op een religieus feest in Sheffield in 1985. Cliff Richard heeft over de hele wereld bijna een kwart miljard platen verkocht. In 1995 werd hij geridderd door koningin Elizabeth II. De zanger staat bekend om zijn christelijke levensstijl die niet strookt met het losbandige rock 'n roll-leven van drugs, seks en alcohol.

Restaurant The Jane van Sergio Herman slachtoffer van vandalen

Restaurant The Jane van Sergio Herman slachtoffer van vandalen


Het terras van het etablissement van sterrenchef Sergio Herman werd aanzienlijk beschadigd. De vandalen sloopten een tafeltje, braken een ruit en vernielden enkele bloempotten. Op de Facebookpagina van het restaurant wordt opgeroepen tot mogelijke getuigenissen. Ondertussen regent het onthutste reacties. Voorlopig ontbreekt elk spoor van de daders.

Christoff opnieuw single

Christoff opnieuw single


Het sprookje tussen de Vlaamse schlagerzanger Christoff en zijn vriend Niels is na zeven jaar afgelopen. Christoff heeft zijn relatie met Niels altijd zorgvuldig afgeschermd van de pers. Het is bekend dat de 38-jarige zanger en Niels maar weinig tijd voor elkaar hadden. Niels werkte als verzorger in een rusthuis, terwijl Christoff een groot deel van zijn tijd doorbracht op Vlaamse en Duitse podia. Om wat meer tijd met elkaar te kunnen doorbrengen, kocht het koppel onlangs een appartement in het Spaanse Marbella. Maar dat lijkt nu niet langer relevant voor hun relatie.

Onderbroeken zijn verboden op de set van Downton Abbey

Onderbroeken zijn verboden op de set van Downton Abbey


Nadat onlangs op een promofoto van de Britse reeks ‘Downton Abbey’ ongewild een historisch verkeerd plastic flesje water op de achtergrond te zien was, zijn de makers van de serie als de dood om meer fouten te maken. Gevolg: de acteurs mogen geen ‘modern’ ondergoed meer aandoen op de set.‘Downton Abbey’ speelt zich af in de jaren twintig en gaat prat op de historische correctheid van de decors. ‘Moderne horloges en juwelen zijn verboden op de set, net als modern ondergoed’, vertelt een van de acteurs aan de Britse krant The Telegraph. ‘Blijkbaar is men bang dat de kijker het ziet als we voorover buigen’.

Plannen voor tweede Kampioenen-film liggen op tafel

Plannen voor tweede Kampioenen-film liggen op tafel


Het lijkt er sterk op dat er een tweede film van F.C. De Kampioenen komt. "Er liggen plannen voor een tweede Kampioenen-film op tafel", zegt producent Erik Wirix van Skyline. Kampioen Zijn Blijft Plezant, dat op 10 december vorig jaar in première ging, was een succes. In enkele dagen tijd lokte de prent 130.000 mensen naar de cinema, tienduizend meer dan Loft en goed voor het sterkste openingsweekend ooit voor een Belgische film. Op 11 februari stond de teller op 750.000 bioscoopbezoekers, waarmee de Kampioenen-film zich op de zesde plaats nestelde van best bekeken Vlaamse films. Alles wijst erop dat een vervolg opnieuw een stevig succes kan worden.

Lesley-Ann Poppe opnieuw in ‘Komen Eten’

Lesley-Ann Poppe opnieuw in ‘Komen Eten’


Het is vier jaar geleden dat Lesley-Ann Poppe haar opwachting maakte in het Vier-programma ‘Komen Eten’. Dat betekende meteen haar doorbraak als mediadiva. Binnenkort kan je de rondborstige blondine nog eens aan het werk zien in de ‘specials’-week van het populaire televisieprogramma. Lesley-Anns menu ziet er alvast veelbelovend uit. Als voorgerecht kiest ze voor risotto van spelt en het hoofdgerecht bestaat uit een ‘hete’ Thaise curry. Om af te sluiten serveert ze zelfgemaakt roomijs met vruchten en chocolade.

Brad en Angelina samen in ‘te gekke seksscènes’

Brad en Angelina samen in ‘te gekke seksscènes’


Tien jaar nadat de vonken tussen Brad Pitt en Angelina Jolie oversloegen in de film ‘Mr. and Mrs.’ Smith, komt er een nieuwe film met het bekendste Hollywoodkoppel. In de film ‘By the Sea’ zouden er naar verluid heel wat ‘te gekke sekscènes’ zitten tussen Pitt en Jolie. De acteurs werden verliefd op elkaar op de set van ‘Mr. and Mrs. Smith’, toen Brad Pitt nog getrouwd was met Jennifer Aniston. Sindsdien waren Brad en Angelina niet meer samen in een film te zien.

Miley Cyrus mag niet optreden in Dominicaanse Republiek

Miley Cyrus mag niet optreden in Dominicaanse Republiek


Een concert van zangeres Miley Cyrus in de Dominicaanse Republiek kan niet doorgaan omdat "het concert moreel onverantwoord is", aldus een overheidscommissie van het Caraïbische eiland. Volgens de krant New York Post oordeelde de overheidscommissie dat Cyrus vaak onzedige handelingen stelt, die ingaan tegen de lokale gebruiken en zeden" en daarom strafbaar is volgens de wetten van de Dominicaanse Republiek. Het optreden van Cyrus in de Dominicaanse hoofdstad Santo Domingo was gepland voor zaterdag 13 september.

Leonardo DiCaprio onder vuur vanwege milieudocumentaire

Leonardo DiCaprio onder vuur vanwege milieudocumentaire


Filmster Leonardo DiCaprio krijgt zware kritiek van enkele Canadese oliebedrijven. Ze noemen de 39-jarige Amerikaanse acteur opportunistisch omdat hij meewerkte aan een documentaire tegen olieboringen. DiCraprio bezocht samen met regisseur Darren Aronofsky de Canadese provincie Alberta om daar onderzoek te verrichten voor een nieuwe documentaire over de effecten van oliewinning uit teerzand. Dat bezoek kan op weinig begrip rekenen van enkele oliebedrijven uit het Noord-Amerikaanse land. "We zijn, net zoals veel Canadezen, het beu dat een aantal beroemdheden een kort bezoekje brengen aan natuurgebieden om dan met een zogenaamde oplossing te komen voor milieuproblemen", klaagt een woordvoerder van de Canadese Vereniging van Petroleumproducenten. "De bezorgdheid van een aantal sterren over het milieu is volgens ons een hype die snel voorbijgaat", vervolgt hij. Leonardo DiCaprio zet zich al lange tijd in voor het milieu. Zijn Leonardo DiCaprio Foundation heeft als doel om natuurgebieden en bedreigde diersoorten te redden.

Bradd Pitt en Angelina stapten in het geheime huwelijksbootje

Bradd Pitt en Angelina stapten in het geheime huwelijksbootje


Brad Pitt en Angelina Jolie hebben elkaar afgelopen weekend het jawoord gegeven en dit in het grootste geheim. Het bekende koppel trouwde in Frankrijk. Dat heeft de woordvoerder van het koppel bekendgemaakt. De twee verloofden zich in april 2012, maar maakten daarna bekend geen haast te maken met trouwplannen. Pitt en Jolie ontmoetten elkaar op de set van de film ‘Mr & Mrs Smith’ in 2005, waarna ze een relatie kregen. Pitt was destijds nog getrouwd met actrice Jennifer Aniston. Het koppel heeft samen zes kinderen: zonen Maddox, Knox en Pax en dochters Shiloh, Vivienne en Zahara.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook