Niet te missen op tv ( week van 1 september)

Niet te missen op tv ( week van 1 september)

Belpop - Hooverphonic

Hooverphonic is een van de meest succesvolle groepen uit de Belgische popgeschiedenis. Begin jaren '90 richten Alex Callier en Frank Duchêne samen met gitarist Raymond Geerts Hoover op. De band bracht een Belgische versie van het triphop- genre. Na het eerste internationale singlesucces '2wicky' valt alles in de plooi met de komst van zangeres nummer vier Geike Arnaert.

Muziekdocu
Canvas, maandag 1 september om 20u40


Neem dit programma hier op vanop afstand!


Kijk hier live vanaf 20u40 op je computer via TV Overal!

Bekijk hier alvast een preview:

Het beste moet nog komen

Het beste moet nog komen

Steven Van Herreweghe ontvangt tien weken lang een gast uit de tv- en showbizzwereld, die hij ontzettend bewondert. Stevens gasten zijn bekend en succesvol. Ze staan aan de top van hun carrière. Maar kan het nog hoger, of enkel bergaf? Welke dromen en ambities koesteren ze nog? En waar zijn ze bang voor? Waar schuilen de valkuilen?

Spelprogramma met BV's
VIER, maandag 1 september om 21u05Neem dit programma hier op vanop afstand!

Bekijk hier de trailer:

De rechtbank

De rechtbank

De nieuwe reeks van De Rechtbank toont de werking van justitie op het niveau van de burger. De rechtszaken ontvouwen zich voor de ogen van de kijkers, die samen met de rechters de beklaagden en rechtzoekenden observeren.

VIER, dinsdag 2 september om 21u05

Neem dit programma hier op vanop afstand!


Bekijk hier de trailer:

Normale mensen

Normale mensen


Adriaan Van den Hoof dompelt bekende Vlamingen in een bad vol 'normale mensen'. Elke week moeten zijn bekende gasten bewijzen dat de roem hen niet naar het hoofd is gestegen, en dat ze zélf nog een beetje normaal zijn gebleven. Wie het normaalst is, wint Normale mensen.

Op het eerste zicht gaat het programma over doodgewone mensen, alleen hebben ze stuk voor stuk een niet zo normaal verhaal. Niet in het minst de 'normale mens van de week'.

Maar voor ze die laatste ronde bereiken, moeten de bekende gasten al die normale mensen in alle andere rondes goed inschatten. De ene woont in een heel bijzonder huis, de andere kreeg ooit een hoogstbelangrijk telefoontje en nog iemand anders is per ongeluk wereldberoemd geworden.

Wie die rondes het best speelt, verdient procentjes op de schaal van normaliteit. Ook het publiek in de studio, allemaal normale mensen uiteraard, krijgt een grote rol. Maar normale mensen, bestaan ze wel?

Een, dinsdag 2 september om 20u40

Neem dit programma hier op vanop afstand!


Bekijk hier al een fragment:


Grote ster, Kleine ster

Grote ster, Kleine ster

Kleine en grote geheimen van bekende Vlamingen komen naar boven in dit gloednieuwe spelprogramma. Presentator Koen Wauters nodigt wekelijks drie bekende ouders met hun zoon of dochter uit in de studio. Het is aan de ouders om tijdens de show in te schatten wat hun kinderen op vragen over hen hebben geantwoord, al dan niet met het schaamrood op de wangen.

Vtm, woensdag 3 september om 20u35

Neem dit programma op vanop afstand!


Singl3s

 Singl3s

Acht weken hebben deze vrouwen om hun grote liefde te vinden, en wees gerust: ze weten wat ze willen! Als kind van gescheiden ouders hoopt Katinka (22) vooral op een hecht gezinnetje: huisje- tuintje- boompje- kindje, het hele pakket dus. Voor deze klassieke schoonheud is de speeltijd voorbij. Laat de ridder op het witte paard maar komen!

Vijf, woensdag 3 september om 21u20

Neem dit programma op vanop afstand!

De Rode Duivels: België- Australië

De Rode Duivels: België- Australië

De Rode Duivels trekken na het wereldkampioenschap in Brazilië opnieuw hun voetbalschoenen aan voor een interland. Deze keer tegen de tegenvoeters uit Australië én als voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2016.

Een, donderdag 4 september om 20u30

Neem deze wedstrijd op vanop afstand!

Alloo bij de wegpolitie

 Alloo bij de wegpolitie

Reportagemaker Luk Alloo toont de hartslag van chauffeurs en politieteams. Hij rijdt mee met de politiemensen en is aanwezig tijdens alcoholcontroles, flitsacties, interventies op de motor, vaststellingen van ongevallen en interventies op de autoweg. Alloo heeft ook oog voor de argumentatie van de autobestuurder en analyseert de psychologie van de overtreder en de arm der wet.

Vtm, donderdag 4 september om 21u40

Neem dit programma op vanop afstand!

The Voice Kids BE

The Voice Kids BE

In de eerste Blind Audition van The Voice Kids betreden de eerste 12 kids het podium. De coaches zitten naar goede gewoonte met hun rug naar het podium gedraaid en kunnen niets anders doen dan te vertrouwen op hun gehoor en buikgevoel. Pas wanneer ze overtuigd zijn van de kracht van de stem van de kandidaat, drukken ze op de knop waardoor hun stoel richting het podium én de deelnemer draait.

Vtm, vrijdag 5 september om 20u35

Neem dit programma op vanop afstand!


Bekijk hier al een fragment uit de Nederlandse versie van The Voice Kids:

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

In het vierde deel van de reeks gaan Jack Sparrow en Barbossa op zoek naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd. Ze zijn evenwel niet de enigen. Ook Blackbeard en zijn mooie dochter Angelica speuren naar de magische waters. Sparrow raakt meteen gefascineerd door Angelica, maar vraagt zich af of haar gevoelens echt wederzijds zijn. Misschien gebruikt ze hem gewoon om haar doel te bereiken? Het is immers niet de eerste keer dat Jack zich laat misleiden door een vrouw...

VIER, vrijdag 5 september om 20u35

Neem deze film op vanop afstand!


Bekijk hier de trailer:

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook