Het showbizznieuws van de week (5 september)

Het overzicht van het meest spraakmakende nieuws uit de wereld van de showbizz deze week...

Het showbizznieuws van de week (5 september)


Was Stromae dan toch een eendagsvlieg, Kabouter Lui vecht tegen kanker, StuBru-presentatrice wil het hard en ruw in de slaapkamer, Brad en Angelina vangen twee miljoen voor hun huwelijksfoto’s en voetballervrouwen beschermen hun loopse mannetjes. Dit en nog veel meer in dit overzicht van het showbizznieuws van de week.

Stromae wil "2 tot 4 jaar stoppen"

Stromae wil "2 tot 4 jaar stoppen"


Paul Van Haver, beter bekend als Stromae, denkt erover om twee of vier jaar te stoppen met muziek. Dat vertelde hij afgelopen week in een interview met het Britse muziekmagazine Complex. Gevraagd naar zijn toekomstplannen zegt de succesvolle artiest dat zijn laatste album (Racine Carrée, red.) zo goed verkocht dat het jaren zal duren om terug een normaal leven te leiden. "Misschien zal ik twee of drie jaar stoppen met muziek voor ik opnieuw een album ga maken, ik weet het nog niet", zegt de wereldster. "Ik wil graag muziek maken, maar ook een normaal leven leiden. Ik begrijp hoe iemand gek kan worden van de roem die je te beurt valt. Volgens mij is het niet natuurlijk om zoveel aandacht te krijgen", aldus Van Haver.

Acteur Chris – Kabouter Lui - Cauwenberghs vecht tegen kanker

Acteur Chris – Kabouter Lui - Cauwenberghs vecht tegen kanker


Acteur Chris Cauwenberghs, beter bekend als Kabouter Lui uit de kinderserie Kabouter Plop, lijdt aan Lymfeklierkanker. Dat meldt productiehuis Studio 100 in een persbericht. De acteur zal zich volledig toeleggen op zijn revalidatie en kan daarom niet langer optreden. "Chris zal niet van de partij zijn als Kabouter Lui bij de Plopshows in Vlaanderen die dit najaar van start gaan", meldt Studio 100. Actrice Hilde Van Hulle, die Kabouter Smal vertolkt, zal hem vervangen tijdens de Vlaamse Plopshows.

Naaktfoto's van Hollywoodsterren gelekt op internet

Naaktfoto's van Hollywoodsterren gelekt op internet


Begin deze week werden naaktfoto's van verschillende Amerikaanse vrouwelijke sterren waaronder Hunger Games-actrice Jennifer Lawrence verspreid op de sociale media. De dader zou de foto's hebben gestolen van de iCloud van de sterren. Naast Jennifer Lawrence en Rihanna zouden ook Victoria Justice, Rihanna,Ariana Grande en Kim Kardashian tot de slachtoffers behoren. Jennifer Lawrence is alvast van plan om juridische stappen te ondernemen. De woordvoerder van Ariana Grande zegt dan weer dat de foto's compleet fake zijn. Intussen wil een kunstgalerij in Florida, de Cory Allen Contemporary Art Gallery, de gelekte naaktfoto’s van Jennifer Lawrence en Kate Upton tentoonstellen tijdens een expositie.

StuBru-presentatrice Kirsten Lemaire wil het ruw en hard in de slaapkamer

StuBru-presentatrice Kirsten Lemaire wil het ruw en hard in de slaapkamer


In Humo werd StuBru-presentatrice Kirsten Lemaire op de rooster gelegd over alcohol, haar ergernissen en haar seksleven. Haar hoogste lichamelijke genot is een avondje met haar lief. ‘Eerst eens goed gaan eten en dan seks. Liefst niet in ons eigen bed, maar op hotel ofzo’, vertelt Lemaire openhartig. En als het een onenightstand mag zijn? ‘Een sportieve kerel, gekleurd en met de nodige spieren. Een bad boy, zo eentje die je zodanig ruw op het bed zwiert dat je er bijna overheen vliegt.’

Voetballersvrouwen zien pikante sms’jes van echtgenoten naar andere vrouw door vingers

Voetballersvrouwen zien pikante sms’jes van echtgenoten naar andere vrouw door vingers


Voetbaljournaliste Hilde Van Malderen bracht vorige week een boek uit met daarin de versierpogingen van voetballers, trainers en stafleden. Pikante sms’jes die en avances van Belgische voetballers, die gaan van ‘Kom je bij bij me slapen’ tot duidelijke berichten als ‘Ik wil je sexfriend zijn’. Ik ben helemáál niet blij met dat boek’, verklaart Annelien Coorevits (mevrouw Olivier Deschacht). Ook Tania Prinsier, vriendin van Bart Goor, is kwaad. ‘Wie denkt die Hilde wel dat ze is. Toen ik hoorde over dat boek moest ik bijna overgeven. Die sms’jes werden met voorbedachtheid bewaard, dan ben je gewoon een slecht mens!’

Cee-Lo Green vindt dat je bewusteloze vrouwen mag verkrachten

Cee-Lo Green vindt dat je bewusteloze vrouwen mag verkrachten


Zanger Cee-Lo Green is verwikkeld in een rechtzaak omdat hij een vrouw eerst XTC zou hebben toegediend en daarna de vrouw verkracht zou hebben. Green is zich blijkbaar van geen kwaad bewust. "Mensen die écht verkracht zijn, herinneren zich dat. Als het slachtoffer bewusteloos is, kan je niet van een verkrachting spreken", zo zei hij op Twitter. De vrouw verklaarde voor de rechter dat ze geen herinneringen had aan de periode tussen het diner in een sushirestaurant, waarbij Green haar xtc toediende, en het moment dat ze naakt wakker werd in het bed van de zanger. De advocaat van Green verklaarde voor de rechter dat Green en de vrouw seks met onderlinge instemming hadden. Door het gebrek aan bewijzen werd Green niet van verkrachting beschuldigd. Voor het toedienen van xtc werd Green vorige week veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke celstraf en 45 dagen gemeenschapsdienst.

Brad en Angelina krijgen twee miljoen voor hun trouwfoto's

Brad en Angelina krijgen twee miljoen voor hun trouwfoto's


Brad Pitt en Angelina Jolie hebben de foto's van hun trouwerij voor twee miljoen dollar, zo'n anderhalf miljoen euro, verkocht aan de Amerikaanse bladen People en Hello! Ze trouwden op 23 augustus in het geheim op hun landgoed in Frankrijk. De twee bladen hebben naar verluidt hun krachten gebundeld om de twee miljoen op te kunnen hoesten. Dat bedrag is echter bij lange na niet het hoogste dat Pitt en Jolie ooit voor privéfoto's opstreken. Zo verkocht het stel in 2006 de eerste babyfoto's van dochter Shiloh voor zes miljoen dollar. Het recordbedrag tot nu toe, veertien miljoen dollar, werd twee jaar later opgehaald met babyfoto's van hun tweeling Vivienne en Knox.

Disney wil dj Deadmau5 voortaan zonder 'Mickey-oren' zien

Disney wil dj Deadmau5 voortaan zonder 'Mickey-oren' zien


Dat dj Deadmau5 steevast Mickey-oren op zijn hoofd zet bij elke dj-set is Disney in het verkeerde keelgat geschoten. Volgens de bekende entertainmentgroep lijken de oren te veel op die van Mickey Mouse. Resultaat: een rechtzaak aan de broek van Deadmau5! De Canadese housemuzikant begrijpt alvast de hele commotie niet omdat hij al ruim tien jaar op die manier op het podium staat zonder dat Disney ooit van zich heeft laten horen. Zijn advocate laat weten dat de dj zelfs al patent op de oren heeft in dertig landen, waaronder Japan, Italië, Duitsland en Groot-Brittannië. Disney probeert nu een patent voor de Verenigde Staten, dat Deadmau5 vorig jaar aanvroeg, te voorkomen. De oren van het populaire tekenfilmpersonage zijn al meer dan zestig jaar een van de bekendste logo's van alle facetten van The Walt Disney Company, zoals pretparken en tekenfilms, geeft Disney aan.

Lindsay Lohan eist mannelijk gezelschap

Lindsay Lohan eist mannelijk gezelschap


Lindsay Lohan zou hebben geëist dat ze tijdens de uitreiking van de GQ Awards werd omringd door mannen. De 28-jarige actrice wilde een mannelijke beroemdheid aan haar weerszijde. “Ze kan beter opschieten met kerels. Bovendien had ze zich sexy opgedoft, dus wilde ze wel wat bewondering.”, aldus iemand uit de naaste omgeving van Lohan. Dit zou echter niet de enige eis van Lindsay zijn geweest. Het gerucht gaat dat de voormalige kindactrice zo ver mogelijk van Fifty Shades of Gray-acteur Jamie Dornan wilde zitten. De Noord-Ier prijkte op Lindsays lijstje van amoureuze veroveringen dat in maart uitlekte.

Scarlett Johansson bevallen van dochter

Scarlett Johansson bevallen van dochter


De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson is bevallen van een dochtertje, Rose. Voor Johansson en haar verloofde Romain Dauriac, een Franse journalist, is dit hun eerste kind. Het koppel verloofde zich in september van vorig jaar. De actrice van Luc Bessons sciencefictionfilm "Lucy" was in 2008 getrouwd met de Canadese acteur Ryan Reynolds maar scheidde twee jaar later van hem.

Brad Pitt en Angelina Jolie overwegen zevende kind

Brad Pitt en Angelina Jolie overwegen zevende kind


Brad Pitt en Angelina Jolie willen naar verluid hun kroost uitbreiden tot zeven. Het onlangs getrouwde Hollywood-koppel is al biologisch ouder van kinderen Shiloh, de acht en zes jaar oude tweeling Vivienne en Knox en de geadopteerde youngsters Maddox (13), Pax (10) en Zahara (9).

Cameron Diaz vindt vergelijking met 'Sex Tape' absurd

Cameron Diaz vindt vergelijking met 'Sex Tape' absurd


Cameron Diaz heeft zich gedistantieerd van de gelekte naaktfoto's van een reeks beroemde actrices. Die circuleren sinds vorige week op het internet nadat een hacker toegang kreeg tot iCloud. Volgens een radiopresentator van BBC1 waren de gelijkenissen met 'Sex Tape', de laatste film van Diaz, treffend maar die vindt dat onzin. Jason Segel en Diaz spelen in de komedie 'Sex Tape' een koppel dat per ongeluk een pikante video deelt op het internet. Ze doen er alles aan om te beletten dat vrienden en familie de film te zien krijgen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook