Het showbizznieuws van de week (26 september)

Het showbizznieuws van de week (26 september) © -


Gert Verhulst wilde wel meedoen aan 'De Slimste Mens' maar dan moest Erik Van Looy zich samen met hem bezatten, Keanu Reeves kreeg weer eens een naakte vrouw op bezoek, de nieuwe vriendin van de Lau is heel gelukkig met hem al kan hij 's nachts wel zeer luidruchtig worden en Wout Bru opent een restaurant in Antwerpen. Al het nieuws uit BV-land en Hollywood lees je hier!

Erik Van Looy: 'Ik moest me samen met Gert Verhulst bezatten'

Erik Van Looy: 'Ik moest me samen met Gert Verhulst bezatten' © photonews


Erik Van Looy moest er heel wat voor over hebben om BV’s te strikken voor een nieuwe reeks van ‘De Slimste Mens’. Zo zeurt hij Gert Verhulst al tien jaar de oren van het hoofd, maar die wilde alleen meedoen als Van Looy zich een keertje samen met hem zou bezatten. En dat terwijl Erik bij Cola zweert en nooit een druppel alcohol aanraakt. ‘Ik probeer hem al tien jaar in dat programma te krijgen. Hij wilde er enkel over praten als we samen dronken werden. We hebben in zijn villa in Oostduinkerke twee glazen champagne gedronken en daarna nog twee gin-tonics in een restaurant. Toen had ik het gevoel dat ik dronken genoeg was en heb ik hem de vraag opnieuw gesteld, maar hij zei dat ik nog niet zat genoeg was. Na nog een Bacardi-cola gaf hij uiteindelijk toe’, aldus de regisseur, die de ochtend nadien met een lichte kater wakker werd.

Naaktfoto's van Amber Heard en Rihanna gelekt

Naaktfoto's van Amber Heard en Rihanna gelekt © photonews


Als celeb moet je tegenwoordig oppassen: in augustus werden al een reeks naaktselfies van Hollywoodsterren op het net gegooid, en nu is er een tweede lading op het wereldwijde web gekatapulteerd. Onder meer Rihanna, Kim Kardashian en Avril Lavigne mogen zichzelf tot de slachtoffers rekenen. Ook Amber Heard (foto) - de verloofde van Johnny Depp - ontsnapte er niet aan: online verscheen een foto waarop ze in bad ligt. De FBI onderzoekt de zaak.

'Heel gelukkig met Laurens, al is het snurken wel een minpuntje'

'Heel gelukkig met Laurens, al is het snurken wel een minpuntje'


Het zit wel snor tussen de Lau en zijn nieuwe vriendin Roos. Na Josje en Kevin Janssens zijn ze het tweede koppel dat meedoet aan het nieuwe vtm-programma ‘Dansdate’ met Niels Destadsbader als presentator. De jongedame heeft het enorm naar haar zin met Laurens, al is hij volgens haar wel een verwoed snurker. Zijn zus Astrid noemde het ooit ‘het kabaal van een brulaap’, maar bij Roos klinkt het relativerend dat er in elke relatie wel iets schort.

Britney Spears wil Kate Middleton als lingeriemodel

Britney Spears wil Kate Middleton als lingeriemodel © photonews


Britney Spears bracht een eigen lingeriecollectie op de markt en daar is ze bijzonder trots op. Zo trots dat ze haar hele collectie wilde opsturen naar Kate Middleton, die ze maar wat graag in haar lingerie zou zien. ‘Als Kate weigert, denk ik aan Gwen Stefani als model. Zij zou mijn merk ook perfect vertegenwoordigen’, laat Spears weten.

Marina valt in de prijzen op Filmfestival Oostende

Marina valt in de prijzen op Filmfestival Oostende © photonews


'Marina' van Stijn Coninx met acteur Matteo Simoni en actrice Evelien Bosmans heeft in Oostende de Ensor voor Beste Vlaamse Film gewonnen. De film, met Simoni in de rol van Rocco Granata, won nog zes andere awards, waaronder ‘beste regisseur’ voor Stijn Coninx. De andere genomineerden voor de Ensor waren 'Het Vonnis' en 'I'm the same, I'm another'.

Justin Bieber wil zijn leven beteren

Justin Bieber wil zijn leven beteren © photonews


Justin Bieber, die de afgelopen maanden in het nieuws kwam omdat hij de gevel van zijn buren bekladde met eieren, af en toe te veel dronk en in juli zijn trommelvlies scheurde toen hij van een klif dook, wil zijn leven beteren en zijn muziekcarrière op het juiste spoor krijgen. Hij wil dat doen door junkfood en alcohol te bannen. Wellicht heeft één en ander te maken met de invloed van zijn vriendinnetje Selena, met wie hij opnieuw samen is. ‘Justin hoopt dat hij met zijn gezonde levensstijl een nieuwe start kan nemen’, vertelt een bron.

Wout Bru opent permanent restaurant in Antwerpen

Wout Bru opent permanent restaurant in Antwerpen © photonews


Niet enkel Justin Bieber wil graag in rustiger vaarwater terechtkomen, ook Wout Bru heeft behoefte aan stabiliteit. Na drie popupzaken opent hij een vast restaurant in Antwerpen. ‘In juli en augustus sta ik nog in mijn Franse brasserie, maar de rest van het jaar kom ik naar België. Het is tijd voor wat rust in mijn leven. Een kleine zaak met zestig tot zeventig couverts en tien personeelsleden, dat is wat ik wil’, vertelt hij. Bru kwam een tijd geleden in het nieuws door een vermeende minnares die uit de biecht klapte, waarna het spaak liep met zijn vrouw.

Keanu Reeves kreeg alweer af te rekenen met ongewenste bezoekster

Keanu Reeves kreeg alweer af te rekenen met ongewenste bezoekster © photonews


Er is gisteren voor de tweede keer deze week een onbekende indringster betrapt in het huis van Keanu Reeves. Dat staat te lezen op de showbizzwebsite TMZ. Een schoonmaker van de acteur was vergeten om een deur van het huis op slot te doen en zo glipte de vrouw ongemerkt binnen. ‘Toen ze eenmaal binnen was, deed de vrouw haar kleren uit en nam ze een douche. Daarna is ze even gaan naaktzwemmen in het zwembad. Vervolgens merkte de onderhoudsploeg haar op’, aldus een woordvoerder van de politie. Reeves was niet thuis toen de vrouw bij hem inbrak. Onlangs kreeg hij ook al ongewenst bezoek van een dame die zijn huis binnendrong terwijl hij sliep. Welke straf de twee iets te vurige fans zullen krijgen, weten we wellicht binnenkort.
 

'Matthias Schoenaerts woedend om boek over vader'

'Matthias Schoenaerts woedend om boek over vader' © photonews


Schrijver Stan Lauryssens stelde afgelopen donderdag ‘Schoenaerts’ voor, een boek over de overleden acteur Julien Schoenaerts, vader van Matthias. Die laatste zou woedend zijn over het boek, waarin zijn vader niet altijd even positief uit de verf komt. In het boek schrijft Lauryssens hoe Schoenaerts aan het begin van de jaren zeventig te kampen had met een manische depressie en bijna alles kwijtraakte. Er staat ook te lezen hoe het Ringtheater, de eigen theaterzaal van Schoenaerts, afbrandde en hoe hij zelf een tijdlang werd verdacht van brandstichting. ‘Ik heb begrip voor de woede van Matthias en Dominique (de tweede vrouw van Schoenaerts) maar mijn vader was een publieke figuur en dan kan je zo’n publicatie niet tegenhouden. Matthias heeft de bewuste periode ook niet meegemaakt’, vertelt Bruno Schoenaerts, de oudste zoon van de bevlogen theateracteur.

Filip Peeters probeert het als regisseur

Filip Peeters probeert het als regisseur © photonews


Filip Peeters wil tonen dat hij niet alleen kan acteren en neemt plaats in de regisseursstoel. Hij begint er in 2015 aan met een remake van de Duitse romantische komedie ‘Männerherzen’, waarin vijf mannen worden gevolgd die problemen hebben met vrouwen. Het debuut van Peeters moet in het najaar van volgend jaar in de bioscoop te zien zijn. De acteur is onder meer bekend van rollen in ‘Wittekerke’, ‘Recht op Recht’, ‘Loft’ en ‘Salamander'.

Dr Dre best verdienende hiphopper

Dr Dre best verdienende hiphopper


Rapper en producer Dr. Dre is de best verdienende hiphopper van het jaar. Hij rijfde zelfs meer binnen dan de overige negentien hiphopartiesten in de top-20 samen. Dat werd onthuld in de lijst Cash Kings 2014 van Forbes. Dre verkocht zijn bedrijf Beats Electronic dit jaar voor 3 miljard dollar aan Apple. Forbes schat zijn inkomen op ongeveer 480 miljoen euro. In het lijstje staan ook onder andere Jay Z, Diddy, Drake en Macklemore & Ryan Lewis. Nicki Minaj is de enige vrouw van het gezelschap.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook