Onze selectie van niet te missen tv-programma's deze week (19 t.e.m. 26 januari)

Onze selectie van niet te missen tv-programma's deze week (19 t.e.m. 26 januari) © -

Ontdek hier de tv-programma’s die je volgens ons niet mag missen! Als klant van Proximus TV en TV Overal kan je de getipte programma's ook opnemen vanop afstand en/of ze live bekijken vanop je pc, tablet of smartphone.

Als je geabonneerd bent op TV Replay kan je veel van deze programma’s opnieuw bekijken tot 36 uur nadat ze werden uitgezonden.

Consulteer hier onze handige online tv-gids om zelf je tv-avond mee samen te stellen en programma’s op te nemen vanop afstand.

Dinsdag 20 januari: Out of Sight (2BE, 22u25)

Dinsdag 20 januari: Out of Sight (2BE, 22u25) © -

Een bankroof van ex-gevangene Jack Foley verloopt niet zoals gepland: zijn vluchtwagen doet het niet meer en Foley komt opnieuw in de nor terecht. Hij beraamt een ontsnappingsplan, maar de al te ijverige politieagente Karen Sisco wil maar al te graag roet in het eten gooien …

Misdaadfilm van Steven Soderbergh met Jennifer Lopez, George Clooney, Ving Rhames, …
Neem Out of Sight hier op vanop afstand


Ook niet te missen:

Sporza - De Cup Live: liveverslag van Club Brugge - KV Mechelen, terugwedstrijd van de kwartfinale in de Beker  (Canvas, 20u40)
Bringing down the House: romantische komedie met Queen Latifah en Steve Martin (VIER, 20u30)

Woensdag 21 januari: Two weeks notice (VIJF, 20u35)

Woensdag 21 januari: Two weeks notice (VIJF, 20u35) © -

Advocate Lucy Kelson werkt voor de rijke, opdringerige egoïst George Wade. Hij eist steeds meer van haar en daarom besluit ze om ontslag te nemen. Maar dat laat Wade niet zomaar gebeuren: hij wil eerst iemand vinden die haar werk kan overnemen.

Komedie van Marc Lawrence met Sandra Bullock, Hugh Grant, Dana Ivey, …
Neem Two weeks notice hier op vanop afstand


Ook niet te missen:
The Jackal: actiefilm met Bruce Willis en Richard Gere (2BE, 20u35)
Snow, sex and suspicious parents: realityreeks over jongeren die op vakantie gaan naar de skioorden Val d'Isère en Tignes, terwijl ze door hun ouders stiekem in de gaten worden gehouden (JIM, 22u30)

Donderdag 22 januari: The Tunnel (Vitaya, 20u35)

Donderdag 22 januari: The Tunnel (Vitaya, 20u35) © -

Engels-Franse misdaadserie die gebaseerd is op de Deens-Zweedse reeks Bron/Broen (The Bridge). Er ligt een lijk in de Kanaaltunnel net op de grens tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De Britse speurder Karl Roebuck moet samenwerken met zijn Franse collega Elise Wassermann om de moordenaar te pakken te krijgen en zijn motieven te achterhalen.

Met Clémence Poésy en Stephen Dillane
Neem The Tunnel hier op vanop afstand


Ook niet te missen:
Running Wild with Bear Grylls: Avonturier Bear Grylls neemt in elke aflevering een bekend persoon mee op overlevingstocht de wildernis in (Discovery, 21u00)

Vrijdag 23 januari: The Firm (Een, 23u20)

Vrijdag 23 januari: The Firm (Een, 23u20) © -

Alle grote advocatenkantoren proberen de pas afgestudeerde Mitch McDeere binnen te halen. Ondanks hun lucratieve voorstellen kiest hij voor een klein maar gerenommeerd kantoor in Memphis. Mitch is amper enkele weken in dienst wanneer twee collega-advocaten tijdens een duiktrip op de Kaaimaneilanden om het leven komen. Eerst gelooft hij dat het om een ongeval gaat, maar als een paar FBI-agenten hem benaderen ruikt hij onraad …

Neem The Firm hier op vanop afstand

Ook niet te missen:
The Soloist: drama met Jamie Foxx (vtm, 23u40)
The Hurricane: drama met Denzel Washington en Vicellous Reon Shannon (JIM, 22u30)

Zaterdag 24 januari: Grantchester (NPO 2, 20u20)

Zaterdag 24 januari: Grantchester (NPO 2, 20u20) © -

Nieuwe misdaadserie. In deze aflevering: 1953. In het dorpje Grantchester geniet de plaatselijke dominee Sidney Chambers van een vrije ochtend die hij doorbrengt met Amanda Kendall, op wie hij heimelijk verliefd is. Als Amanda weer naar Londen vertrekt bereidt hij zich voor op de begrafenis van een notaris die zelfmoord heeft gepleegd. Sidney doet zijn best om de jonge weduwe te troosten. Al gauw ontdekt hij dat de notaris een minnares had. Die  gelooft niets van het zelfmoordverhaal en dus gaat Sidney op onderzoek.

Neem Grantchester hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

Vranckx: reportage over de miljoenenindustrie rond de import van afgedankte westerse kleren in Afrika (Canvas, 20u10)
The Pledge: thriller met Jack Nicholson en Benicio Del Toro (VIER, 22u55)
Arlington Road: thriller met Jeff Bridges en Tim Robbins (vtm, 23u50)

Zondag 25 januari: B.B. King - The Life of Riley (Canvas, 21u25)

Zondag 25 januari: B.B. King - The Life of Riley (Canvas, 21u25)

Documentaire over de Amerikaanse bluesmuzikant B.B. King. B.B. King (zijn echte naam is Riley B. King) werd in 1925 geboren op een kantoenplantage in de staat Mississippi. Al op jonge leeftijd bleek hij over een bijzonder muzikaal talent te beschikken. Hoewel hij als arme zwarte jongen vaak met racisme en discriminatie te maken kreeg, hield King zich vast aan zijn talent en timmerde hij naarstig verder aan zijn carrière. Tegenwoordig beschouwt men hem als één van de meest invloedrijke bluesmuzikanten uit de geschiedenis.

Neem B.B. King - The Life of Riley hier op vanop afstand

Ook niet te missen:
Sporza zondag - veldrijden: liveverslag van de zesde en laatste manche van de Wereldbeker bij de mannen in Hoogerheide, voorafgegaan door een samenvatting van de wedstrijd bij de vrouwen (Een, 14u45)
Shadow Dancer: drama met Andrea Riseborough en Clive Owen (BBC 2, 23u00)

Maandag 26 januari: Homeland (2BE, 21u25)

Maandag 26 januari: Homeland (2BE, 21u25) © -

Vierde seizoen van de succesvolle serie. Carrie Mathison heeft nu een dochter van Brody en werkt voor de CIA in Afghanistan en Pakistan. Ze zet haar strijd tegen terrorisme voort, en dat blijkt geen makkelijke klus. Saul denkt na over zijn toekomst buiten de CIA.

Met Claire Danes
Neem Homeland hier op vanop afstand

Ook niet te missen:
Ocean’s Thirteen: actiefilm met Brad Pitt en Matt Damon (VIER, 20u30)


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook