Onze selectie van niet te missen tv-programma’s deze week (27 januari t.e.m. 2 februari)

Ontdek hier de tv-programma’s die je volgens ons niet mag missen! Als klant van Proximus TV en TV Overal kan je de getipte programma's ook opnemen vanop afstand en/of ze live bekijken vanop je pc, tablet o

Onze selectie van niet te missen tv-programma’s deze week (27 januari t.e.m. 2 februari)


f smartphone.Als je geabonneerd bent op TV Replay kan je veel van deze programma’s opnieuw bekijken tot 36 uur nadat ze werden uitgezonden.Consulteer hier onze handige online tv-gids om zelf je tv-avond mee samen te stellen en programma’s op te nemen vanop afstand.

Dinsdag 27 januari: 50 First Dates (VIER, 20u30)

Dinsdag 27 januari: 50 First Dates (VIER, 20u30)


Zeebioloog Henry leidt een onbezorgd leven op Hawaï. De rokkenjager stort zich van het ene liefdesavontuur in het andere. Maar dan leert hij de sympathieke Lucy kennen. Henry is tot over de oren verliefd. Maar Lucy lijdt sinds een verkeersongeval aan geheugenverlies. Na een dag is ze al vergeten wie Henry is. De vrouwenversierder moet dag in dag uit Lucy's liefde voor zich winnen en spaart kosten noch moeite om haar hart te veroveren.

Romantische komedie van Peter Segal (2004) met Adam Sandler en Drew Barrymore.
Neem 50 First Dates hier op vanop afstand!

Ook niet te missen:


Beste Vrienden: deel 2 van de finale waarin de drie finalistenkoppels het opnemen tegen de winnaressen van vorig jaar (Een, 21u10)
Het Voordeel van de Twijfel: Documentairereeks over het nut van filosofie in het dagelijkse leven. Vandaag: Is romantiek nefast voor de liefde? (Canvas, 20u40)

Woensdag 28 januari: The Mentalist (VIER, 20u30)

Woensdag 28 januari: The Mentalist (VIER, 20u30)


Het zevende en laatste seizoen van deze Amerikaanse misdaadreeks. Jane en Lisbon beginnen hun nieuwe relatie, maar ze moeten hun wederzijdse gevoelens wel proberen te verbergen voor hun collega's terwijl ze de moord op een undercoveragent onderzoeken. De jonge en razend ambitieuze onderzoekster Michelle Vega vervoegt ondertussen het team.

Amerikaanse misdaadserie met Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, …
Neem The Mentalist hier op vanop afstand!

Ook niet te missen:


The Proposal: romantische komedie (2009) met Sandra Bullock en Ryan Reynolds (VIJF, 20u35)
Don’t Tell the Bride NL: Nederlandse realityreeks waarin bruiden de organisatie van hun huwelijk aan de bruidegom laten (Vitaya, 21u30)

Donderdag 29 januari: Gotham (VIER, 22u35)

Donderdag 29 januari: Gotham (VIER, 22u35)


Pilootaflevering. Gotham speelt zich af in een tijd vóór het bestaan van de superheld Batman. De inwoners van Gotham City worden geterroriseerd door een bende van superschurken die worden aangestuurd door Fish Mooney. De jonge rechercheur James Gordon gaat de strijd met de criminaliteit aan. Detective James Gordon is een oorlogsheld die de politie van Gotham City vervoegt.

Amerikaanse misdaadserie met Ben McKenzie, Don Logue, David Mazouz, …
Neem Gotham hier op vanop afstand!

Ook niet te missen:


Green Lantern: fantasyfilm (2011) met Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, … (VIER, 20u30)
King & Maxwell: pilootaflevering van de Amerikaanse dramaserie over twee privédetectives (Een, 23u05)

Vrijdag 30 januari: Killing Them Softly (2BE, 20u35)

Vrijdag 30 januari: Killing Them Softly (2BE, 20u35)


De boeven Frankie en Russell hebben geen rooie duit meer. Dankzij een gouden tip besluiten ze in New Orleans deel te nemen aan een illegaal pokertoernooi. De maffioso Markie Trattman organiseert de wedstrijd en neemt de beruchte huurmoordenaar Jackie Cogan en zijn New Yorkse evenknie Mickey in dienst. Frankie en Russell zijn maar beter op hun hoede, want beide huurmoordenaars houden er wel heel aparte methoden op na.

Misdaadthriller van Andrew Dominik (2012) met Brad Pitt, Ray Liotta, Scoot McNairy, …
Neem Killing Them Softly hier op vanop afstand!

Ook niet te missen:


Downton Abbey: start van het vijfde seizoen van het Britse kostuumdrama (Een, 22u05)
The Dark Knight Rises: tv-première van deze Batman film (2012) met Christian Bale, Tom Hardy en Anne Hathaway (VIER, 20u30)

Zaterdag 31 januari: We Bought a Zoo (VTM, 20u20)

Zaterdag 31 januari: We Bought a Zoo (VTM, 20u20)


Benjamin is een alleenstaande vader die het over een andere boeg wil gooien. Hij neemt ontslag en trekt met zijn twee kinderen naar het platteland waar hij in een vervallen dierentuin belandt. De zoo is dringend toe aan een opknapbeurt. Het gezin stort zich samen met de dierenverzorgster Kelly in een ongelooflijk avontuur. Iedereen is vastberaden om de dierentuin nieuw leven in te blazen. Het project zorgt bovendien voor een sterk samenhorigheidsgevoel.

Drama van Cameron Crowe (2011) met Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning, …
Neem We Bought a Zoo hier op vanop afstand!

Ook niet te missen:


The Illusionist: drama (2006) met Edward Norton en Jessica Biel (Een, 21u20)
Showgirls: drama van Paul Verhoeven (1995) over een erotische danseres met Elizabeth Berkley, Gina Gershon, … (2BE, 22u20)

Zondag 1 februari: WK Veldrijden (Sporza op Een, 13u30)

Zondag 1 februari: WK Veldrijden (Sporza op Een, 13u30) © Photonews


Rechtstreeks verslag van het wereldkampioenschap veldrijden bij de elite mannen in Tabor, met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers.

Neem Sporza op Zondag hier op vanop afstand!

Ook niet te missen:


De Helaasheid der Dingen: Vlaamse film van Felix van Groeningen (2009) naar het boek van Dimitri Verhulst. Met Koen De Graeve, Wouter Hendrickx, Kenneth Vanbaeden, … (VTM, 20u35)
CeeLo Green: London Live: muziekspecial over de Amerikaanse popartiest CeeLo Green, ook bekend als de helft van Gnarls Barkley (Acht, 19u35)

Maandag 2 februari: The Sky is the Limit (VIER, 21u00)

Maandag 2 februari: The Sky is the Limit (VIER, 21u00) © VIER


Seizoen twee van de realityreeks waarin een exclusieve blik wordt geworpen op het leven van succesvolle landgenoten. Kunsthandelaar Harry Schurmans en Olga, ondernemer Willy Naessens en CEO Jan Kriekels en Kirsten Janssens stellen opnieuw de deuren van hun riante villa’s open voor Peter Boeckx. Nieuwe gezichten zijn Michel Van den Brande, Remi De Moor en Inge van Kemenade en Danielle Huybrechts.

Neem The Sky is the Limit hier op vanop afstand!

Ook niet te missen:


The Mysteries of Laura: nieuwe dramareeks over een rechercheur met Debra Messing (VIJF, 21u30)
De Ideale Wereld: Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer zijn terug met het vierde seizoen van dit eigenzinnige actuaprogramma (VIER, 21u50)

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook