Toppers op tv deze week

Toppers op tv deze week


Ontdek hier de tv-programma’s die je volgens ons niet mag missen! Als klant van Proximus TV en TV Overal kan je de getipte programma's ook opnemen vanop afstand en/of ze live bekijken vanop je pc, tablet of smartphone.

Als je geabonneerd bent op TV Replay kan je veel van deze programma’s opnieuw bekijken tot 36 uur nadat ze werden uitgezonden.

Consulteer hier onze handige online tv-gids om zelf je tv-avond mee samen te stellen en programma’s op te nemen vanop afstand.

Maandag 9 maart: Whitechapel (Canvas, 23u05)

Maandag 9 maart: Whitechapel (Canvas, 23u05)


Start van seizoen 4 van de Britse misdaadreeks waarin DI Joseph Chandler en zijn team geconfronteerd worden met een aantal moorden die sterke gelijkenissen vertonen met misdaden uit het verleden. Chandler en Miles onderzoeken een bizarre moordzaak: een man was op de vlucht voor iemand en hij werd dood teruggevonden, verpletterd door stenen. Het spoor lijkt naar een gelijkaardige misdaad uit de zestiende eeuw te leiden, maar het onderzoek loopt vertraging op wanneer de geheime dienst te weten komt dat het slachtoffer vroeger een spion was.

Neem Whitechapel hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

Scorpion: Nieuwe serie die losjes gebaseerd is op het leven van Walter O’ Brien. Walter is een man met een uitzonderlijk hoog IQ die een team met hyperbegaafde medewerkers samenstelt om de wereld te beschermen tegen onheil. (VIER, 22u50)

Dinsdag 10 maart: For a good time, call … (Vitaya, 20u35)

Dinsdag 10 maart: For a good time, call … (Vitaya, 20u35)


Lauren werd net gedumpt door haar vriend. Ze gaat samenwonen met Katie, die geen huisgenote kan vinden, en ontdekt dat haar nieuwe vriendin bijklust met telefoonseks.


Neem For a good time, call … hier op vanop afstand


Ook niet te missen:

I Spy: actiefilm met Eddy Murphy en Owen Wilson (2BE, 20u35)
Heylen en de Herkomst - Zdenek Stybar (VIER, 21u00)

Woensdag 11 maart: One Hour Photo (2BE, 23u10)

Woensdag 11 maart: One Hour Photo (2BE, 23u10)


Sy Parrish werkt als foto-ontwikkelaar in een supermarkt. Hij is alleenstaand en heeft geen vrienden. Sy raakt geobsedeerd door een familie die regelmatig bij hem over de vloer komt. Wanneer hij ontdekt dat de heer des huizes zijn vrouw bedriegt, begint hij te flippen …

Thriller met Robin Williams, Connie Nielsen, Michael Vartan, …

Neem One Hour Photo hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

Champions League voetbal: Chelsea - Paris Saint Germain (2BE, 20u15)
Het België van … Christophe Deborsu: Aflevering van een reportagereeks waarin een bekende Belg het land voorstelt. Christophe Deborsu is dit keer de eigenzinnige gids. (Acht, 20u40)

Donderdag 12 maart: The Wedding Date (VIJF, 20u35)

Donderdag 12 maart: The Wedding Date (VIJF, 20u35)


Kat komt door de bruiloft van haar zus voor een dilemma te staan. Haar ex-verloofde zal er ook zijn, als getuige nog wel. Hij heeft haar twee jaar geleden aan de kant geschoven en Kat wil hem niet onder ogen komen als single. Om haar waardigheid te behouden, huurt ze escort Nick in om haar te vergezellen. Geheel onverwacht krijgt ze gevoelens voor de innemende jongeman.

Romantische komedie met Debra Messing, Dermot Mulroney, Amy Adams, …

Neem The Wedding Date hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

Top 12 Peace!: De top-12 van beste vredessongs. (JIM, 20u00)
Via Annemie - De hel van Kampala: Annemie trekt naar een Oegandese kindergevangenis waar mistoestanden aan de orde van de dag zijn. (Eén, 20u35)

Vrijdag 13 maart: The Ides of March (Canvas, 20u40)

Vrijdag 13 maart: The Ides of March (Canvas, 20u40)


Stephen Meyers is een ambitieuze persvoorlichter die onder campagneleider Paul Zara meewerkt aan de campagne van de democratische presidentskandidaat, gouverneur Morris. Stephen heeft goede bedoelingen maar valt al snel ten prooi aan aan achterkamerpolitiek en manipulatie. Bovendien bezwijkt hij voor de charmes van een jonge stagiaire. De man probeert zich staande te houden, terwijl een journalist en de campagneleider van de andere grote kandidaat hem tegenwerken. Als hij vervolgens binnen zijn eigen team op een schandaal stuit, raakt hij volledig de weg kwijt.

Drama met Ryan Gosling, George Clooney, Evan Rachel Wood, …

Neem The Ides of March hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

Premier Rush: Actiefilm met Joseph-Gordon Levitt (2BE, 20u35)
The Hangover: Komedie met Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, … (VIER, 20u40)
Kill Bill vol. 1: Actiefilm met Uma Thurman en Michael Madsen (NPO 3, 22u05)

Zaterdag 14 maart: The Shawshank Redemption (Eén, 21u20)

Zaterdag 14 maart: The Shawshank Redemption (Eén, 21u20)


Andy Dufresne wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij beweert dat hij onschuldig is, maar krijgt toch tweemaal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank. Dufresne raakt bevriend met de zwarte medegevangene Ellis Boyd Redding, die voor iedereen spullen kan regelen en de bijnaam 'Red' heeft.

Drama met Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, …

Neem The Shawshank Redemption hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

The Horse Whisperer: Drama met Robert Redford en Kristin Scott Thomas (VIJF, 20u35)
Intergalactic Lovers live at AB (Acht, 23u30)

Zondag 15 maart: The Blacklist (VIER, 20u30)

Zondag 15 maart: The Blacklist (VIER, 20u30)


Vervolg van het tweede seizoen van de spannende misdaadserie rond Raymond ‘Red’ Reddington. Red wordt in Hongkong gearresteerd en overgebracht naar een geheime, strengbeveiligde Amerikaanse gevangenis. Eén van de andere gedetineerden, de beruchte crimineel Luther Braxton, wil Red uit de weg ruimen om het geheimzinnige 'Fulcrum' in handen te krijgen. Liz, Ressler en Samar proberen hem zo snel mogelijk te bevrijden.

Met James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, …

Neem The Blacklist hier op vanop afstand

Ook niet te missen:


6 days to air - The making of South Park: een kijkje achter de schermen van de bekende animatieserie South Park (TMF, 22u00)


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook