5 redenen om 'Horns' te bekijken op Proximus TV

5 redenen om 'Horns' te bekijken op Proximus TV


‘Horns’, de fantasythriller met Daniel Radcliffe, is nu beschikbaar op Proximus TV. Ig Perrish wordt ten onrechte beschuldigd van moord op en verkrachting van zijn ex-vriendin Merrin. Op een ochtend ontwaakt hij met een paar hoorns op zijn voorhoofd. Ig ontdekt dat zijn transformatie ook diabolische krachten met zich meebrengt. Bovendien vertellen vreemden hem zonder aarzelen hun donkerste geheimen. Hij gebruikt zijn krachten om op zoek te gaan naar de echte moordenaar. 5 redenen om deze boeiende prent te bekijken!

Horns is beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Acteurs

Acteurs


Dat Daniel Radcliffe zich helemaal in een personage kan inleven en er geen moeite mee heeft om een sterke vertolking neer te zetten, wisten we al, maar ook Max Minghella (die onder andere acteerde in ‘The Ides of March’) en Joe Anderson (die we kennen van Twilight) zetten een aardige prestatie neer.

Weg met Harry Potter

Weg met Harry Potter


Daniel Radcliffe deed al heel wat pogingen om zijn Harry Potter-imago van zich af te schudden: zo stond hij poedelnaakt op het toneel in het stuk ‘Equus’, tekende hij voor een rol in een Frankenstein-remake en was hij te zien in de horrorfilm ‘The Women in Black’. In ‘Horns’ rookt, vloekt en en drinkt hij als een bezetene en is hij een belangrijke verdachte voor de moord op zijn vriendin. Een transformatie die aantoont dat hij meer in zijn mars heeft dan de eeuwige rol van tovenaarsleerling.

Goede boekverfilming

Goede boekverfilming


‘Horns’ is een aardige verfilming van het boek van Joe Hill, of je het nu gelezen hebt of niet. Hill was zelf dolenthousiast over de vertolking van Daniel Radcliffe: ‘Niet te vergelijken met wat hij eerder deed als acteur. Hij is een fantastische Ig Perrish’, liet de schrijver optekenen.

Geslaagde mix

Geslaagde mix


Een verhaal over een man die hoorns op zijn hoofd krijgt en vervolgens op zoek gaat naar de moordenaar van zijn geliefde, je kan het moeilijk alledaags noemen. ‘Horns’ is een mix van thriller, drama, horror en fantasy en net dat geeft de film een extra pigment.

Boeiend van begin tot einde

Boeiend van begin tot einde


Regisseur Alexandre Aja trekt je meteen mee de film in en die blijft boeien tot het einde. Horns is een spannend, romantisch verhaal met scherpe humor dat met z’n 123 minuten zeker niet te lang duurt.

Horns is beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook