De opmerkelijkste nieuwtjes uit BV-land en Hollywood

De opmerkelijkste nieuwtjes uit BV-land en Hollywood © -

Wendy heeft het voortaan graag wat ruiger, de haatpagina van Toon uit Thuis, Trisha ziet K3 wel zitten, Kristel Janssens is te boeken bij je thuis, de Pfaffs beroven een inbreker en welk spelletje speelt Kevin Janssens... het opmerkelijkste showbizznieuws lees je hier!

Wendy heeft het voortaan graag wat ruiger

Wendy heeft het voortaan graag wat ruiger © photonews

Een opvallende carrièrewending voor Wendy Van Wanten: ze gaat komende zomer op tournee met een rockband. Die heet Out of Service, en samen met hen brengt ze covers van Texas en The Rolling Stones. ‘Ik vier mijn vijfentwintigjarig jubileum als artiest en dus wilde ik mijn fans verrassen. Sinds een halfjaar oefenen we elke woensdag. Ik volgde eerst kooklessen, nu zijn dat rocklessen’, vertelt een enthousiaste Wendy in Het Laatste Nieuws. Wie haar als rockzangeres aan het werk wil horen, maakt het meeste kans op een zomerfestival ergens te lande.

Toon uit ‘Thuis’: ‘Haatpagina tegen mij met vijftienduizend volgers’

Toon uit ‘Thuis’: ‘Haatpagina tegen mij met vijftienduizend volgers’

Het onderscheid maken tussen soap en realiteit is voor veel kijkers moeilijk, en dat mocht Bill Barberis (Toon uit ‘Thuis’) al aan den lijve ondervinden. De jongeman had in het populaire feuilleton een avontuurtje met Jana (Joy Anna Thielemans), en dat werd hem in het echte leven niet in dank afgenomen. Er werd een haatpagina opgericht die in een mum van tijd vijftienduizend volgers kreeg. ‘Pol Goossen had mij gewaarschuwd voor de reacties, maar dat het zo heftig zou zijn had ik niet gedacht. Zelfs op straat keken mensen me vreemd aan. En dan waren er ook nog ontgoochelde reacties van een aantal jonge homo’s, die dachten dat ik op mannen viel’, vertelt Bill. ‘Maar de meeste mensen lachen toch nog altijd vriendelijk naar mij’, besluit hij.

Trisha: ‘Ik zie K3 wel zitten, maar leeftijd is een struikelblok’

Trisha: ‘Ik zie K3 wel zitten, maar leeftijd is een struikelblok’ © photonews

Enkele weken geleden pakte Trisha uit met het nieuws dat ze een K3-covergroepje wilde oprichten met de naam Kaboem. ‘Kopiëren kan niet’, was de kordate reactie van Studio 100. Nu Karen, Kristel en Josje er niet meer mee doorgaan, ruikt de ex van Ignace Crombé echter haar kans om lid te worden van K3. ‘Ik zie het wel zitten. Het probleem zal mijn leeftijd zijn. Ik vrees dat ik als prille dertiger weinig kans maak. Maar met Kaboem kan ik de komende maanden heel wat ervaring opdoen, wat in mijn voordeel pleit’, laat een strijdvaardige Trisha weten.

‘Split K3 is de schuld van Kevin Janssens’

‘Split K3 is de schuld van Kevin Janssens’ © photonews

Nog nieuws over K3, want het gerucht doet de ronde dat niemand minder dan Kevin Janssens aan de basis van hun split. ‘Toen Kevin samen was met Josje, heeft hij maanden op haar ingepraat. Dat ze beter verdiende dan een rol in een kindergroep. Een internationale carrière als zangeres en presentatrice: dat moest ze najagen. Hij vond Josje veel beter dan de andere twee’, vertelt een anonieme bron in Het Laatste Nieuws.

Boek nu Kirsten Janssens voor je acte de présence!

Boek nu Kirsten Janssens voor je acte de présence! © photonews

Het tweede seizoen van ‘The Sky is the Limit’ zit er alweer op, maar liefhebbers van het programma hebben één nieuwtje om zich aan op te trekken: vanaf nu is Kirsten Janssens te boeken voor actes de présence. Ze sloot een overeenkomst af met het managementbureau waarmee Astrid Bryan ook al samenwerkte en is naar eigen zeggen ‘klaar voor nieuwe uitdagingen’.

Charlie Sheen bezorgde serveerster de dag van haar leven

Charlie Sheen bezorgde serveerster de dag van haar leven © photonews

Charlie Sheen heeft een serveerster van een restaurant in Beverly Hills een fooi van ruim 1300 euro gegeven, zo staat te lezen op RadarOnline. Dat bedrag lag naar verluidt een stuk hoger dan de rekening. De vrouw schrok zich een hoedje, maar Charlie benadrukte dat het geen vergissing was. Toen de acteur buiten ging deelde hij nog handtekeningen uit en ging hij op de foto met een paar fans.

Nathalie Meskens meter van kindje Tine Embrechts en Guga Baul

Nathalie Meskens meter van kindje Tine Embrechts en Guga Baul © photonews

Een tijdje geleden raakte bekend dat Tine Embrechts zwanger is van haar vriend Guga Baul. Nu werd onthuld dat Nathalie Meskens meter zal worden van hun dochter of zoon. ‘Een tijdje geleden kwam Tine bij me thuis langs en ze had een cadeautje mee. Het was een babypakje met daarop de tekst: Nathalie, wil jij mijn meter worden? Uiteraard zei ik onmiddellijk ja’, vertelt Nathalie, die voorlopig niet aan kinderen begint: Hoewel ik ondertussen tweeëndertig jaar ben, tikt mijn biologische klok nog altijd niet. We praten er wel eens over, maar momenteel zien we nog geen reden om aan kindjes te beginnen. Jeroen en ik zijn heel gelukkig samen. We hebben trouwens de handen meer dan vol met onze hond’, besluit ze.

Inbreker moet Lindsay Pfaff en Dave zevenduizend euro betalen

Inbreker moet Lindsay Pfaff en Dave zevenduizend euro betalen © photonews

Een paar jaar geleden kregen Lindsay Pfaff en haar Dave het ongewenste bezoek van een inbreker, die ging joyriden met hun Audi. Het karretje werd later in Nederland teruggevonden. De onverlaat liet DNA achter en kon geïdentificeerd worden, wat hem op vier jaar cel te staan kwam. Blijkbaar had hij meer inbraken op zijn kerfstok. Nu heeft de rechtbank geoordeeld hij nog eens om en bij de zevenduizend euro schadevergoeding moet betalen.

Zoon Rod Stewart opgepakt

Zoon Rod Stewart opgepakt © photonews

Sean, een zoon van Rod Stewart, werd een paar dagen geleden opgepakt op de luchthaven van Miami. Hij ging op de bagageband liggen en toen de mensen van de beveiliging hem sommeerden om eraf te komen, weigerde hij dat. Inmiddels is hij weer vrij nadat zijn familie de borgsom ophoestte.

Gaat Thibaut Courtois papa worden?

Gaat Thibaut Courtois papa worden? © photonews

Thibaut Courtois scoort als doelman misschien niet op het veld, maar wel ernaast: de boekjes lijken namelijk zeker te weten dat het Rode Duivels-sluitstuk en zijn Spaanse vriendin Martha hun eerste kindje verwachten. Een officiële bevestiging is er nog niet, en in tegenstelling tot vele anderen in het wereldje is Martha nogal op haar hoede als het om contact met de pers gaat: ze geeft zelden interviews en poseert nooit voor de bladen. Ook Thibaut zelf lijkt de lippen voorlopig stijf op elkaar te houden.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook