De beroemdste boezems van Hollywood

De beroemdste boezems van Hollywood

Om het te maken in Hollywood heb je een beetje vanalles nodig. Goed kunnen acteren is in de meeste gevallen een must voor succesvolle carrière in de filmwereld, maar er goed uitzien kan ook helpen. Maak hier kennis met de beroemdste boezems van Hollywood!

Halle Berry

Halle Berry

De Spaanse stad Cádiz noemen ze ook wel eens Habanita (Klein Havana) omdat er gelijkenissen zijn met de Cubaanse hoofdstad. Weinig mensen weten echter dat alle scènes uit de Bondfilm ‘Die Another Day’ die zich zogezegd in Havana afspeelden, in feite aan het La Caleta-strand in de Spaanse badstad zijn opgenomen. De beroemdste scène is ongetwijfeld die waarin Halle Berry in haar oranje bikini uit de zee komt lopen en een mojito drinkt met Pierce Brosnan.

Ursula Andress

Ursula Andress

Maar Halle Berry was niet de eerste die in een bikini uit het water kwam: de Zwitserse actrice Ursula Andress deed het haar voor in 'Dr. No', de eerste Bondfilm. Het was wel ongeveer het enige wat Ursula mocht doen in de film, want door haar zware accent werd beslist dat de Duitse actrice Nikki Van der Zyl haar teksten moest inspreken.

Kate Upton

Kate Upton

Kate Upton komt aan de kost als model en actrice, en op het scherm heeft ze er geen moeite mee om haar lichamelijke troeven uit te spelen. De strandscène in de romantische komedie ‘The Other Woman', een film waarin ook Cameron Diaz te zien is, zit in het collectieve geheugen van haar bewonderaars.

Eva Mendes

Eva Mendes

Eva Mendes, die tegenwoordig een koppel vormt met Ryan Gosling, is tevreden met haar lichaam en dat is voor de meeste mensen begrijpelijk. De actrice maakt er een erezaak van om tijdens de opnames van naaktscènes nooit een beroep te doen op stand-ins.

Megan Fox

Megan Fox

Het grote publiek leerde Megan Fox kennen in ‘Transformers’ en al gauw werd ze door tal van bladen uitgeroepen tot ‘meest sexy actrice’. In de western ‘Jonah Hex’ speelt ze een seksscène met Josh Brolin. Ze poseerde ook verschillende malen in lingerie voor het merk Emporio Armani.

Jenny McCarthy

Jenny McCarthy

Jenny McCarthy wilde altijd al actrice worden, maar kwam eerst aan de kost als Playboymodel. In 1994 werd ze Playmate van het jaar. Later kreeg ze rollen in series als 'Baywatch' en 'Two and a Half Men', en acteerde ze in de films 'Diamonds', 'Scream 3' en 'Scary Movie 3'. Ze vormde ooit een koppel met Jim Carrey.

Salma Hayek

Salma Hayek

In de film ‘Desperado’ uit 1995 draait het om ex-gitarist El Mariachi, die wraak wil nemen op een drugdealer die zijn vriendin heeft vermoord. Hij valt echter voor de charmes van het liefje van de drugsbaron, een rol die Salma Hayek met verve vertolkt. In de film is ze naakt te zien, en achteraf gaf ze toe dat ze het lastig had met die scènes. De kijkers hadden het er minder moeilijk mee, en haar carrière zat meteen op het goede spoor. Bij de filmstudio hadden ze eerst hun zinnen gezet op een blondine, maar Salma kwam als winnaar uit de bus bij de screentest. Ze was de eerste Mexicaanse actrice die in een Hollywoodproductie te zien was sinds Dolores del Rio in de jaren veertig.

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Het beeld van Pamela Anderson in haar rood Baywatchbadpak staat op het netvlies gebrand van eenieder die in de jaren negentig tv keek. Ze speelde de rol van C.J. Parker van 1992 tot 1998, aan de zijde van de onvermijdelijke David Hasselhoff. Ze draafde ook op in een aantal films, zoals daar zijn ‘Barb Wire’, ‘Raw Justice’ en ‘Borat’. De pikante filmpjes die ze opnam met haar ex Tommy Lee zijn berucht.

Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica Alba kreeg in haar carrière een Razzie en werd genomineerd voor een Golden Globe, maar haar acteerprestaties even terzijde gelaten hoeft het geen betoog dat de actrice er goed uitziet. In de actiefilm ‘Machete’ laat ze zien dat ze haar hand niet omdraait voor een naaktscène meer of minder.

Liz Hurley

Liz Hurley

Even Hollywood verlaten voor een omweggetje langs het Verenigd Koninkrijk, want ook al is Liz Hurley vijftig geworden, ze ziet er nog altijd topfit uit. De Britse kwam op een nogal pijnlijke manier in het nieuws toen bleek dat haar toenmalige echtgenoot Hugh Grant in een benarde positie werd betrapt met een prostituee in een auto, maar later kwam ze dat te boven en schitterde ze onder meer in de Austin Powers-films.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook