Tv-programma's om voor thuis te blijven

Tv-programma's om voor thuis te blijven

Ontdek hier de tv-programma’s die je volgens ons niet mag missen! Een spannende serie, een grappige film of De Ronde: er is voor elk wat wils. Als klant van Proximus TV en TV Overal kan je de getipte programma's ook opnemen vanop afstand en/of ze live bekijken vanop je pc, tablet of smartphone.

Als je geabonneerd bent op TV Replay kan je veel van deze programma’s opnieuw bekijken tot 36 uur nadat ze werden uitgezonden.

Consulteer hier onze handige online tv-gids om zelf je tv-avond mee samen te stellen en programma’s op te nemen vanop afstand.

Maandag 30 maart: Spitsbroers (vtm, 21u45)

Maandag 30 maart: Spitsbroers (vtm, 21u45)

Nieuwe fictieserie. Dennis en Alan Moerman voetballen bij vierdeklasser Genk VV. Op een dag komt de trainer van RC Genk Dennis scouten. Hij mag een week meetrainen met de grote jongens om te zien of hij de kwaliteiten heeft om in eerste te voetballen. Moerman mag al snel een profcontract tekenen en schopt het tot de revelatie van de competitie. Hij ontdekt een nieuwe wereld vol glamour, geld, mooie vrouwen en valse vrienden. Zijn broer, die er altijd van droomde om profvoetballer te worden, blijft verweesd achter.

Neem Spitsbroers hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

DOX - Allergies, modern life and me: Reportage waarin men onderzoekt of onze levensstijl aan de basis ligt van de huidige allergieënplaag (Acht, 20u40)
Kroost: Tweede jaargang van het reportagemagazine over de entourage van Bekende Vlamingen. Deze week: Niels Albert (VIER, 21u00)

Dinsdag 31 maart: The Honourable Woman (Canvas, 21u30)

Dinsdag 31 maart: The Honourable Woman (Canvas, 21u30)

Eerste aflevering van een politieke thrillerreeks over zakenvrouw Nessa Stein die, hoewel ze haar vaders wapenhandel heeft geërfd, ijvert voor vrede in het Midden-Oosten. Ze komt plots terecht in een politiek kat-en-muisspel wanneer een Palestijnse zakenman die nauwe banden had met haar familie vermoord wordt.

Met Maggie Gyllenhaal, Stephen Rea, Lindsay Duncan, …

Neem The Honourable Woman hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

Kwalificatie EK Voetbal: Israël - België (Eén, 20u30)
Made of Honor: Romantische komedie met Patrick Dempsey en Michelle Monaghan (Vitaya, 20u35)

Woensdag 1 april: The Sum of All Fears (2BE, 20u35)

Woensdag 1 april: The Sum of All Fears (2BE, 20u35)

Wanneer de president van Rusland plotseling het loodje legt volgt een onbekende politicus hem op. Rusland en de Verenigde Staten beginnen elkaar weer te wantrouwen en de CIA huurt Jack Ryan in. Dan gebeurt het ondenkbare: de Amerikaanse stad Baltimore wordt weggevaagd door een nucleaire bom. Zijn het de Russen die de aanslag hebben gepleegd? Ryan denkt dat er meer achter zit en begint een race tegen de klok om een derde wereldoorlog te voorkomen.

Thriller met Ben Affleck, Morgan Freeman, Bridget Moynahan …

Neem The Sum of All Fears hier op vanop afstand

Vlaamse Streken: Nieuw verborgencameraprogramma met Ella Leyers, Günter Lesage, Tine Embrechts, Peter Thyssen, Guga Baùl, Rik Willems en Roel Vanderstukken (vtm, 20u35)
The Roast - Justin Bieber: Justin Bieber laat in dit humorprogramma gewillig de spot met zich drijven (TMF, 22u00)

Donderdag 2 april: Friends with Benefits (VIJF, 20u35)

Donderdag 2 april: Friends with Benefits (VIJF, 20u35)

Dylan en Jamie hebben het gehad met relaties. Wanneer ze vrienden worden en merken dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen, besluiten ze iets nieuws te proberen: een seksrelatie zonder emoties en gezeur. Alleen is dat blijkaar niet zo eenvoudig.

Romantische komedie met Mila Kunis, Justin Timberlake, Woody Harrelson, …

Neem Friends with Benefits hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

Brazil - A natural History: Vijfdelige documentairereeks over de schoonheid en diversiteit van de Braziliaanse natuur  (Canvas, 20u40)

Vrijdag 3 april: The Manchurian Candidate (JIM, 22u30)

Vrijdag 3 april: The Manchurian Candidate (JIM, 22u30)

Majoor Bennett Marco heeft nog altijd nachtmerries over de vreselijke gebeurtenissen tijdens de eerste Golfoorlog, toen hij met zijn mannen ontvoerd en gehersenspoeld werd in de woestijn van Koeweit. Sergeant Raymond Shaw wist de groep te bevrijden en kreeg hiervoor een onderscheiding. Maar Marco heeft zijn twijfels over het heldhaftige optreden van Shaw, die op het punt staat om president van de Verenigde Staten te worden. Terwijl de tijd wegtikt doet Marco er alles aan de waarheid boven tafel te krijgen.

Thriller met Denzel Washington, Meryl Streep, Liev Schreiber, …

Neem The Manchurian Candidate hier op vanop afstandOok niet te missen:

Erin Brokovich: Drama met Julia Roberts en David Brisbin (VIJF, 21u25)
The Place beyond the Pines: Misdaadfilm met Eva Mendes, Ryan Gosling, Bradley Cooper, … (NPO 3, 22u00)

Zaterdag 4 april: Mr Selfridge (NPO 2, 20u20)

Zaterdag 4 april: Mr Selfridge (NPO 2, 20u20)

Start van het derde seizoen van de dramaserie. 1919. De Eerste Wereldoorlog is voorbij en Harry kijkt uit naar het huwelijk van zijn dochter Rosalie met Sergei, de zoon van de Russische prinses Marie. Henri is terug uit Frankrijk en wil trouwen met Agnes. Ondertussen is Harry zijn imperium aan het uitbreiden. Lord Loxley is echter terug in Londen, en hij is uit op wraak.

Met Jeremy Piven, Aisling Loftus, Ron Cook, …

Neem Mr Selfridge hier op vanop afstand

Ook niet te missen:

World War Z: Horrorfilm met Brad Pitt en Mireille Enos (vtm, 20u20)
60 jaar Eurovisiesongfestival: Muziekspecial rond 60 jaar Eurovisiesongfestival met de grootste hits uit de Songfestivalgeschiedenis (Eén, 20u45)

Zondag 5 april: De Ronde van Vlaanderen (Eén, 12u05)

Zondag 5 april: De Ronde van Vlaanderen (Eén, 12u05)

Rechtstreeks verslag van Ronde van Vlaanderen, met commentaar van Michel Wuyts en José De Cauwer.

Neem De Ronde van Vlaanderen hier op vanop afstand

Ook niet te missen:
The Muppets: Komedie als hommage aan de legendarische poppenserie, met de stemmen van Amy Adams, Jason Segel, Chris Cooper, … (BBC 1, 14u15)

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook