5 redenen om Interstellar te bekijken op Proximus TV

5 redenen om Interstellar te bekijken op Proximus TV


Ergens in de nabije toekomst. Overheden en economieën zijn in elkaar gestort, er heerst voedselschaarste en de NASA bestaat niet meer. Wetenschappers ontdekken een wormgat. Dat schept de theoretische mogelijkheid om enorme afstanden af te leggen in de ruimte. Een groep ontdekkingsreizigers maakt zich klaar om op verkenning te trekken. 5 redenen om deze uitstekende sciencefictionfilm te bekijken op Proximus TV!


Interstellar is beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Win een laptop, tablet of goodies dankzij de film Interstellar


Matthew McConaughey doet het uitstekend

Matthew McConaughey doet het uitstekend


Het minste wat we van Matthew McConaughey kunnen zeggen, is dat hij de laatste jaren acteursgewijs volwassen is geworden. ‘Dallas Buyers Club’ leverde hem een Oscar en een Golden Globe op en hij speelt samen met Woody Harrelson een dijk van een hoofdrol in de ijzersterke misdaadserie ‘True Detective’. Christopher Nolan zag hem bezig in 'Mud' en bood hem een rol in ‘Insterstellar’ aan. En de acteur ontgoochelt alweer niet, integendeel.

De andere acteurs

De andere acteurs


Christopher Nolan kon een beroep doen op een cast om u tegen te zeggen die een prestatie van het hoogste niveau aflevert. Maar als je weet dat hij naast Matthew McConaughey mocht werken met Anne Hathaway, Amelia Brand, Jessica Chastain, Mackenzie Foy en Michael Caine hoeft dat niet te verwonderen.

Geen kans op verveling

Geen kans op verveling


‘Interstellar’ is een sciencefiction-drama met geavanceerde computeranimatie waar heel wat actie inzit. Een film als een achtbaanrit dus, waarmee je je als kijker geen minuut verveelt. Je hoeft zelfs geen fan van scifi te zijn.

De muziek van Hans Zimmer

De muziek van Hans Zimmer


Muziek kan de kers op de taart van een film zijn, denk maar aan de opening van ‘The Godfather’ of ‘Inception’. Over ‘Inception’ gesproken: de soundtrack voor die film is van de hand van Hans Zimmer, en die tekende ook voor de muziek bij ‘Interstellar’. De tonen van de muziek onderstrepen de gebeurtenissen op het scherm wonderlijk goed.

Regisseur

Regisseur


Christopher Nolan tekende onder meer voor 'Memento', een kanjer van een thriller in flashbackstijl met Guy Pearce, en hij blikte ook 'Insomnia' in, waarin Al Pacino en Robin Williams doorleefde rollen neerzetten. Verder kennen we hem uiteraard van ‘Inception’ en ‘The Dark Night’. De man kan dus heel wat adelbrieven voorleggen en ook dit keer ontgoochelt hij niet: ‘Interstellar’ is een intrigerend kijkstuk.Interstellar is beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook