Het heetste nieuws uit showbizzland

Het heetste nieuws uit showbizzland


Natalia is bang dat haar fans haar beu worden, Jeroen Meus wil niet alleen een kledinglijn lanceren maar ook een keten van hotdogrestaurants, Pamela Anderson is weer op jacht en Leonardo DiCaprio heeft een eiland gekocht. Het showbizznieuws!

‘Ik ben bang dat ze mij beu worden’

‘Ik ben bang dat ze mij beu worden’ © photonews


Natalia blijft voorlopig even in de luwte. Een nieuw album zit er niet meteen in en er komt geen zomertournee. De reden is verrassend: ‘Ik ben bang dat Vlaanderen mij anders beu wordt. Ik werk aan mijn volgende album, maar wanneer dat in de winkel zal liggen is nog een groot vraagteken. Graag in oktober, maar nu heb ik er behoefte aan om wat te chillen’, vertelt de zangeres in Het Nieuwsblad.
 

Bij villa George Clooney parkeren kan je duur te staan komen

Bij villa George Clooney parkeren kan je duur te staan komen © photonews


Iedereen die binnen honderd meter van één van de twee Italiaanse villa's van George Clooney parkeert kan rekenen op een boete van vijfhonderd euro. De Amerikaan heeft er twee optrekjes. Uiteraard is de omgeving van Laglio aan het Comomeer, waar de huizen liggen, populair bij paparazzi. De burgemeester voerde de regel in ‘omwille van het verkeer en de veiligheid’. Dat deed hij ook toen bleek dat Clooney wel eens in zijn dorp zou kunnen trouwen vorig jaar. Uiteindelijk trouwden Clooney en Amal Alamuddin in Venetië.

Leonardo DiCaprio koopt een eiland

Leonardo DiCaprio koopt een eiland


Leonardo DiCaprio heeft een eiland bij Belize gekocht. Hij wil er een ecoresort oprichten. Het verhaal staat te lezen in New York Times. 'Belize is een unieke plaats met zijn gigantische koraalrif en enorme biodiversiteit. En dan heb ik het nog niet over de tempels van de Maya's en de cultuur gehad. Ik wil niet enkel het ecosysteem van Blackador Keye beschermen (zo heet het eiland), maar ook heropbouwen wat werd verwoest’, aldus een enthousiaste Leo. Hij betaalde bijna een miljoen euro voor het eiland en wil er ook achtenzestig villa’s en achtenveertig gewone huizen bouwen met respect voor de natuur. Leo stelde een team van wetenschappers, ingenieurs en landschapsarchitecten aan dat de impact van het resort op het eiland in de gaten moet houden.

Jeroen Meus opent hotdogrestaurant

Jeroen Meus opent hotdogrestaurant © photonews


Jeroen Meus gaat niet alleen kleren ontwerpen voor JBC, hij opent ook een hotdogrestaurant in Leuven. Dat zal toepasselijkerwijs ‘Wurst’ heten. ‘Het is mij op het lijf geschreven: een uiterst toegankelijke hap, maar met pure kwaliteitsproducten. Onze worst bestaat voor honderd procent uit varkens- en rundsvlees. Geen broodkruim, geen additieven, geen E-nummertjes. Alleen maar het beste vlees, gebakken op een houtskoolgrill', aldus een enthousiaste Meus. Hij wil ook graag uitbreiden naar andere steden en zijn worsten verkopen in festivalkraampjes.
 

Jeremy Clarkson dan toch niet definitief weg bij BBC

Jeremy Clarkson dan toch niet definitief weg bij BBC © photonews


Jeremy Clarkson werd dan toch niet de laan uitgestuurd bij de BBC. Hij mag weliswaar niet meer opdraven als presentator van Top Gear, maar de Britse openbare omroep heeft hem gevraagd om de satirische nieuwsquiz ‘Have I got news for you’ te presenteren. Hij is op 24 april op het scherm te zien als gastpresentator. ‘Jeremy's contract bij Top gear is dan wel niet verlengd, maar dat betekent niet dat we hem weren’, vertelt een woordvoerder.

Slongs Dievanongs zit niet op een man of kinderen te wachten

Slongs Dievanongs zit niet op een man of kinderen te wachten © photonews


Slongs Dievanongs - officieel Charissa Parassiadis - loopt tegenwoordig in de kijker door haar deelname aan het programma ‘Liefde voor muziek’, waarin ze hits van andere artiesten covert. In Dag Allemaal gaf de Antwerpse rapster een openhartig interview waarin ze het onder meer had over een mogelijke toekomstige partner en kinderen. ‘Ik heb geen man nodig, ik ben ook in mijn eentje tevreden. Maar als mijn prins op het witte paard passeert, zal ik hem tegenhouden. Een biologische klok voel ik niet. Ik heb welgeteld een halve dag nagedacht over kinderen’, klinkt het.

‘Ik kampte misschien wel met een quarterlifecrisis’

‘Ik kampte misschien wel met een quarterlifecrisis’ © photonews


Eva Daeleman is terug in onze contreien na een reis van twee maanden naar Azië. En het was bijwijlen niet makkelijk voor de Eén-omroepster, die toegeeft dat het zwarte gat om de hoek loerde. ‘Ik had het toen niet door, maar ik kampte misschien wel met een quarterlifecrisis. Maar het is goed om uit je comfortzone te komen. Er waren heel wat moeilijke momenten, maar ik heb ook leuke dingen meegemaakt. Ik heb veel over mezelf geleerd. Ik had stiekem gehoopt de man van mijn leven tegen te komen, en dat is niet gelukt. Dat is ook oké, alles gebeurt om een reden en als je er naar op zoek gaat, vind je het toch niet. Die les heb ik wel geleerd’, aldus een openhartige Eva.

Pamela Anderson weer van straat?

Pamela Anderson weer van straat? © photonews


Pamela Anderson is nog niet helemaal gescheiden van Rick Salomon of ze heeft alweer iemand anders op het oog. Afgelopen weekend werd ze met een onbekende man gespot in een restaurant. Tegenover de paparazzi suggereerde de blondine dat een relatie met het heerschap er wel inzit.

Hacker wiste bijna alle Justin Bieber-filmpjes op YouTube

Hacker wiste bijna alle Justin Bieber-filmpjes op YouTube © photonews


De Russische hacker Kamil maakte bekend dat hij een manier heeft gevonden om elk mogelijk filmpje van YouTube te verwijderen. ‘Ik kwam even in de verleiding om alle video’s van Justin Bieber te verwijderen’, geeft hij toe. Gelukkig voor de Bieberfans deed hij dat niet.

Luk Alloo misnoegd om kritiek

Luk Alloo misnoegd om kritiek © photonews


De docuserie ‘Alloo in de Buitenlandse Gevangenis’ komt programmamaker Luk Alloo op forse kritiek te staan. Luk zou te te meelevend zijn, en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders is woedend op hem omdat hij toonde hoe misnoegd de gevangenen zijn over het gebrek aan bijstand. Alloo begrijpt niets van die uitspraken: ‘Het is toch een absoluut minimum dat men erover waakt dat elke Belgische gevangene in het buitenland in dezelfde menswaardige omstandigheden leeft. Telkens ik bij de ouders of andere verwanten van die mensen kom, hoor ik dat ze aan hun lot worden overgelaten. Dat moest ik laten zien’, reageert hij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook