Het opmerkelijkste nieuws uit bekend Vlaanderen en Hollywood

Het opmerkelijkste nieuws uit bekend Vlaanderen en Hollywood


Astrid Bryan wil graag kinderen met haar Bram, Robbie Williams heeft ruzie met zijn bekende buur omdat hij een glazen penthouse op zijn schilderachtig optrekje wil zetten, de stalkster van Willy Sommers moet een forse schadevergoeding betalen en Trisha wilde eigenlijk gewoon een seksrelatie, maar toen kwam daar Kurt aangevlogen als reddende engel. Het opmerkelijkste nieuws uit bekend Vlaanderen en Hollywood lees je hier!

Astrid Bryan wil kinderen met vriend

Astrid Bryan wil kinderen met vriend


Astrid Bryan ziet haar huidige vriend Bram als de ideale vader voor haar toekomstige kinderen. Het heerschap is kort geleden bij haar ingetrokken in Los Angeles. Toen ze samen was met ‘Den John’ probeerde ze naar eigen zeggen nooit echt zwanger te worden, terwijl het nu wel begint te kriebelen. ‘Voor het eerst wil ik nu echt kinderen. Als je dat gevoel hebt, zit het goed, denk ik’, laat Astrid optekenen in Story.

Stalkster Willy Sommers moet flink dokken

Stalkster Willy Sommers moet flink dokken © photonews


De vrouw die Willy Sommers stalkte  is vandaag door de correctionele rechtbank van Brussel veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van achttien maanden en een geldboete van duizendtweehonderd euro. Ze moet ook een schadevergoeding van tweeduizendzeshonderd euro betalen aan de slachtoffers. Ze viseerde niet alleen Willy, die ze mini-doodskistjes met daarin levenloze muizen toestuurde en bedreigde met een aanslag, maar ook zijn vriendin, zijn kapster en twee leden van zijn fanclub. De vrouw postte haar brieven in de buurt van een supermarkt in Bredene en werd daar gefilmd door een bewakingscamera, waardoor ze werd gepakt.

‘Shirley Bassey moet song Spectre zingen’

‘Shirley Bassey moet song Spectre zingen’ © photonews


Twee Britse fans van James Bond hebben een ludieke campagne gelanceerd om de makers van de nieuwe Bondfilm 'Spectre' ervan te overtuigen dat ze Shirley Bassey de titelsong moeten laten zingen. Het tweetal lanceerde dinsdag een filmpje waarin ze zichzelf in scènes van alle vorige 23 Bond-films hebben gemonteerd. In elke scène houden ze een groot bord omhoog met daarop de tekst 'It's got to be Bassey'. Ze hebben ook een Facebookpagina geopend. Shirley is de enige zangeres ter wereld die drie maal de Bondsong zong: ze deed dat voor ‘Goldfinger’, ‘Diamonds are Forever’ en ‘Moonraker’. De opnames voor ‘Spectre’ vinden momenteel plaats in Italië, Oostenrijk en Mexico.

Olga veilt haar schilderijen

Olga veilt haar schilderijen


Olga van Harry uit ‘The Sky is The Limit’ schildert, en ze gaat voor het eerst een partij schilderijen veilen. Het gaat om werken die gebaseerd zijn op iconische foto’s van Hollywoodsterren zoals ­Marilyn Monroe, Ava Gardner, ­Sophia Loren, Grace Kelly en Madonna. ‘Die foto’s zijn in zwart-wit, ik gebruik felle kleuren. Mijn eerste schilderij heb ik een jaar geleden gemaakt. Ik weet dat ze aan Andy Warhol doen denken, maar ze zijn toch anders’, vertelt Olga. De startprijs voor de veiling is vijfhonderd euro. Olga voegt eraan toe dat ze het allemaal niet voor het geld doet, maar voor de mensen die graag een origineel schilderij in huis willen halen.

‘Ik wilde een seksrelatie, maar toen kwam Kurt’

‘Ik wilde een seksrelatie, maar toen kwam Kurt’ © photonews


Trisha is opnieuw van straat. ‘Ik wilde eigenlijk een seksrelatie, maar toen kwam Kurt. Er was meteen een klik tussen ons. Hij is ouder dan ik, maar jonger dan Ignace. Of hij kinderen heeft en welke job hij doet, verklap ik nog liever niet. Jullie zien hem wellicht binnenkort op een premièrevoorstelling, want ik ga hem niet verstoppen’, aldus de zangeres die tot voor kort een relatie had met Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé. Met de K3-coverband - Kaboem - waarmee Trisha uitpakte, gaat het overigens minder goed: er zijn nog maar vier boekingen binnen. Maar bij het boekingskantoor panikeren ze niet en wijzen ze erop dat de promotiecampagne nog moet beginnen.

Eva Daeleman en Peter Van de Veire voorzien Eurosong van commentaar

Eva Daeleman en Peter Van de Veire voorzien Eurosong van commentaar © photonews


Eva Daeleman en Peter Van de Veire becommentariëren dit jaar het Eurosongfestival. Dat vertelde Eva zelf op MNM. Ze zijn zowel te horen tijdens halve finales als tijdens de finale. Voor elke uitzending presenteert Peter van de Veire de Eurosongfestival Top 25, waarin hij terugblikt op 60 jaar Songfestival. De halve finales gaan door op 19 en 21 mei, de finale op 23 mei. Loïc Nottet verdedigt de Belgische eer met het nummer ‘Rhythm Inside’.

Rihanna kwaad om roddels cocaïnegebruik

Rihanna kwaad om roddels cocaïnegebruik © photonews


Rihanna is niet te spreken over iemand die op Instagram suggereert dat ze cocaïne gebruikte op het Coachella-muziekfestival. De commotie ontstond door een simpel fotootje waarop de zangeres haar neus aanraakt terwijl ze een wit staafje lijkt vast te houden. De reactie van Rihanna liet niet op zich wachten: ‘Elke idioot kon zien dat dat een joint was, die ik heb aangestoken met een sigaret’, was haar bitsige repliek.

Kevin Janssens weer vrijgezel

Kevin Janssens weer vrijgezel © photonews


De boekjes weten het zeker: het is finito tussen het Nederlandse model Renée en Kevin Janssens. ‘Zonde, want het was een mooi en elegant koppel', vertelt iemand die hen kent. Renée laat er ondertussen geen gras over groeien en postte op Instagram een paar foto’s met de Nederlandse zanger Bart Maesen. Als we de geruchten mogen geloven is er meer aan de hand tussen de twee.

Ed Sheeran ambieert rolletje in ‘Game of Thrones’

Ed Sheeran ambieert rolletje in ‘Game of Thrones’ © photonews


Zanger Ed Sheeran wil graag een rolletje in ‘Game of Thrones’. ‘We hebben het al jaren over een figurantenrolletje, wat erg tof zou zijn, maar iedere keer dat ze aan de opnames beginnen toer ik door het Verenigd Koninkrijk. Dit jaar ben ik vrij in die periode en dus waag ik misschien mijn kans’, vertelde hij in de krant The Sun. Kit Harington en Maisie Williams, die ook in de serie opduiken, behoren alvast tot de vriendenkring van de zanger.

Ed Sheeran ambieert rolletje in ‘Game of Thrones’

Ed Sheeran ambieert rolletje in ‘Game of Thrones’ © photonews


Zanger Ed Sheeran wil graag een rolletje in ‘Game of Thrones’. ‘We hebben het al jaren over een figurantenrolletje, wat erg tof zou zijn, maar iedere keer dat ze aan de opnames beginnen toer ik door het Verenigd Koninkrijk. Dit jaar ben ik vrij in die periode en dus waag ik misschien mijn kans’, vertelde hij in de krant The Sun. Kit Harington en Maisie Williams, die ook in de serie opduiken, behoren alvast tot de vriendenkring van de zanger.

VRT moet boete betalen voor ‘product placement’ in ‘Thuis’

VRT moet boete betalen voor ‘product placement’ in ‘Thuis’ © photonews


De VRT moet tienduizend euro ophoesten omdat in de populaire Eén-soap ‘Thuis’ een bruidswinkel prominent in beeld kwam. Sluikreclame maken, of product placement zoals men dat met een dure term zegt, mag niet en volgens de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) is de openbare omroep in de fout gegaan. ‘Het logo van de winkel is gedurende vijfendertig seconden prominent in beeld te zien, je ziet het meerdere malen op de achtergrond en de naam van het merk valt tweemaal’, zo motiveren ze hun standpunt.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook