Het heetste nieuws uit showbizzland

Het heetste nieuws uit showbizzland

Het gerucht doet de ronde dat Sven Nys en Isabelle weer een koppel vormen, Jeff Hoeyberghs vreest al jaren dat zijn ex hem het hoekje om wil helpen, het volume van 'Blokken' moet naar omlaag en Patrick Dempsey zat een paar dagen geleden doodleuk te dineren in een restaurant in Kontich. Het opmerkelijkste showbizznieuws lees je hier!

Sven Nijs en Isabelle weer samen?

Sven Nijs en Isabelle weer samen? © photonews

Bij TVFamilie menen ze te weten dat Sven Nys opnieuw samen is met zijn ex Isabelle. Het feit dat Isabelle geen commentaar wil geven op de roddel, sterkt de paparazzi in hun overtuiging. Tweets van de twee verrieden onlangs ook dat ze tegelijkertijd op Mallorca zaten.

Belg regisseert Britse misdaadserie Shetland

Belg regisseert Britse misdaadserie Shetland

Het derde seizoen van de Britse misdaadserie ‘Shetland’ zal worden geregisseerd door de Belg Jan Matthys. Hij doet dat samen met Thaddeus O' Sullivan, die bekend is van ‘Call the Midwife’. In ‘Shetland’ probeert de minzame politie-inspecteur Jimmy Perez misdaden op te lossen op de gelijknamige eilanden. Matthys tekende eerder voor de reeksen ‘In Vlaamse Velden’ en ‘Quiz me Quick’.

Kirsten Lemaire heeft een zoon

Kirsten Lemaire heeft een zoon © photonews

Kirsten Lemaire is afgelopen maandag bevallen van een zoon. Hij heet Elvin. De Studio Brussel-presentatrice maakte het nieuws wereldkundig via Twitter en Instagram. Ze heeft al een dochtertje, dat de naam Tilda meekreeg.

‘Ik ben compleet onschuldig’

‘Ik ben compleet onschuldig’ © photonews

Christel, de vermeende stalkster van Willy Sommers, schreeuwt haar onschuld uit in Dag Allemaal. ‘Ik ben compleet onschuldig. Ik was één van Willy’s trouwste fans en ik zou hem of zijn familie nooit iets aandoen. Ik ga hieraan kapot, maar toch neem ik hem niets kwalijk’, vertelt ze in het blad. De vrouw, die een celstraf moet uitzitten en flink wat geld moet ophoesten, gaat in beroep tegen het vonnis.

Tom Waes trakteert dochter op reis naar Hollywood

Tom Waes trakteert dochter op reis naar Hollywood © photonews

Tom Waes kijkt terug op een drukke periode: met Wauters vs. Waes, De Blacklist en Reizen Waes zat zijn agenda goed vol, en even uitblazen was dan ook een goed idee. Voor de verjaardag van zijn kinderen trakteert hij ze geregeld op een droomreis, en dit keer kreeg zijn dochter Isah carte blanche. Ze koos Hollywood. ‘Het is speciaal, samen vijf dagen doorbrengen zonder dat we met een ander gezinslid rekening moesten houden. En vooral plezant. We zijn zelfs gaan shoppen’, laat Tom weten.

Blokken stond te luid

Blokken stond te luid © photonews

Trouwe kijkers van het spelprogramma ‘Blokken’ klaagden dat ze hun toestel luid moesten zetten om Ben Crabbé te verstaan, maar zich vervolgens een hoedje schrokken wanneer het publiek aplaudisseerde en dat veel luider klonk. Bij de VRT lieten ze weten dat er inderdaad een probleem was. Er werd aan gewerkt en het volume zou nu weer normaal moeten zijn.

Bril Elton John is terecht

Bril Elton John is terecht © photonews

De politie van Memphis heeft de diefstal van een hartvormige bril van Elton John uit het Rock 'n' Soul Museum in Memphis opgelost en de dader gearresteerd. Het kleinood is ongeveer duizendachthonderdvijftig euro waard, en ligt weer op z’n plek in de glazen kijkkast in het museum.

Jeff Hoeyberghs: ‘Mijn ex wil me laten ombrengen’

Jeff Hoeyberghs: ‘Mijn ex wil me laten ombrengen’ © photonews

‘Hoeveel vrouwen ik heb gehad, dat kan ik je niet precies vertellen. Ik ben de tel kwijtgeraakt. Ze hebben geen geheimen voor mij', vertelt Jeff Hoeyberghs, de bekendste plastisch chirurg van Limburg. 'Met mijn eerste vrouw ben ik direct aan kinderen begonnen, maar het liep mis. Nadat ik mijn huidige vriendin Evelyne leerde kennen volgde een vechtscheiding die maar liefst zes jaar duurde. Ooit stond er iemand met een wapen op me te wachten aan ons huis in Andorra. Als er toen geen vriend bij me was geweest, was ik er niet meer geweest. Als ze de kans zou hebben, zou ze me nog altijd laten ombrengen’, besluit hij.

Patrick Dempsey op restaurant in Kontich

Patrick Dempsey op restaurant in Kontich © photonews

Patrick ‘McDreamy’ Dempsey is in België omdat hij deelneemt aan een race in Francorchamps, en ene Melissa zag hem in een bistro in Kontich waarna ze met hem op de foto mocht. ‘Juist getrouwd en kzen mijn vrouw al kwijt aan Patrick Dempsey’, luidde het bijschrift van haar echtgenoot onder de foto die hij op Facebook postte. Spijtig genoeg voor de fans verdwijnt de acteur uit Grey’s Anatomy.

Brad Pitt met gehavend gezicht op benefiet

Brad Pitt met gehavend gezicht op benefiet © photonews

Brad Pitt verscheen afgelopen weekend met een gehavend gezicht op de rode loper in Los Angeles, tijdens een benefietgala. ‘Het resultaat van een banaal ongevalletje. Gestruikeld op de trap’, liet hij optekenen in het blad People. ‘Ik ben desalniettemin vereerd dat ik mocht deelnemen aan het Light up The Blues-evenement ten voordele van autismepatiënten’, zei hij nog.

‘Balense Reus’ uit ‘Komen Eten’ verbaast deelnemers

‘Balense Reus’ uit ‘Komen Eten’ verbaast deelnemers

In ‘Komen Eten’ passeren heel wat kleurrijke figuren de revue, en de afgelopen week was het de beurt aan Marc uit Balen. Hij schotelde zijn gasten een gigantische hamburger voor die wellicht goed is voor een record: een torenhoog gevaarte gevuld met frieten, kaas, sla, ei, tomaten en zes hamburgers. Het gezelschap zette grote ogen op. De Balense Reus, zo noemt hij het broodje. Wie binnen de veertig minuten twee Balense Reuzen naar binnen speelt, hoeft niet te betalen in zijn broodjeszaak en wint de spaarpot die in de zaak staat. Daar zit momenteel ongeveer driehonderdtwintig euro in.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook