Het sappigste nieuws uit BV-land en Hollywood

Het sappigste nieuws uit BV-land en Hollywood


Lesley-Ann zoekt een man en dat doet ze met een wedstrijd in Story, Josje is het beu dat ze de zwarte piet krijgt toegespeeld voor de split van K3, Astrid Bryan laat zich van haar schaarsgeklede kant zien en het lievelingsgerecht van Rihanna is duidelijk omelet. Alles over de fratsen die onze bekende medemensen de afgelopen week uithaalden lees je hier!

Lesley-Ann zoekt een man

Lesley-Ann zoekt een man © photonews


Om Lesley-Ann Poppe aan een lief te helpen pakt Story uit met de wedstrijd ‘Lesley-Ann zoekt de ideale man’. Op de site van het blad kunnen geïnteressseerden zich inschrijven, en de respons is blijkbaar enorm. ‘Amai, al zoveel kandidaten. Ik ga nog van straat geraken. Plezant dat zoveel mannen mij zien zitten’, liet een dolenthousiaste Lesley-Ann zich ontvallen toen ze vernam hoeveel heren er al hadden deelgenomen. Zelfs Wim Oosterlinck van QMusic spoorde zijn luisteraars aan om mee te doen.

Ian Thomas wil Australië veroveren

Ian Thomas wil Australië veroveren


Ian Thomas vertoeft in Australië. In de krant ‘The Sydney Confidential’ had hij het over zijn nieuwe single Cheers, die hij samen met rapper Tyga maakte, en die in de Verenigde Staten goede kritieken krijgt. Ian maakte ook nog eens duidelijk dat hij geen nieuwe Justin Bieber wil worden, een predikaat dat hij maar al te vaak krijgt opgeplakt: ‘Ik ben niet de tweede Justin Bieber, ik ben de eerste Ian Thomas. Waar Bieber rechts afsloeg, moet ik links gaan’, laat hij weten. Thomas neemt een voorbeeld aan LMFAO en Lady Gaga: hun doorbraak in Australië effende ook het internationale pad.

Josje over split K3: 'Genoeg van roddels dat het mijn fout is'

Josje over split K3: 'Genoeg van roddels dat het mijn fout is' © photonews


‘Ze zag K3 enkel als opstapje voor haar eigen carrière’, ‘Het ligt aan haar relatie met Kevin Janssens’, ‘Ze moest een wurgcontract tekenen’: het zijn maar een paar sappige verhalen die de boekjes opdisten en die Josje afdoet als larie en apekool: ’Mensen zijn altijd op zoek naar een zondebok, en blijkbaar ben ik de ongelukkige. Stoppen met een groep, dat beslis je niet van de ene op de andere dag en ook niet in je eentje. Wat er werd geschreven, was heel kort door de bocht’, vertelde de blondine in een talkshow. Een paar dagen geleden meldde ze trouwens op Instagram dat er een nieuwe man in haar leven is. Of het om een mens of een huisdier gaat, is nog niet duidelijk.

De omelet van Rihanna

De omelet van Rihanna © photonews


Afgelopen maandag vond in New York het Met Gala plaats. Dat feestje is een benefietgala voor het Costume Institute, en tegelijkertijd een openingsgala voor de jaarlijkse modetentoonstelling. Vogue organiseert het. Het is de plaats en het moment om te zien en gezien te worden, en dat hebben veel sterren begrepen. Dit jaar was de omeletjurk van Rihanna de absolute blikvanger en het gespreksonderwerp bij uitstek op de sociale media.

Schilderijen Olga kunnen kunstkenners niet bekoren

Schilderijen Olga kunnen kunstkenners niet bekoren © photonews


Drie Belgische kunstkenners - Jan Hoet Junior, Bruno Speybrouck en Peter Bernaerts - hebben de kunstwerken van Olga van ‘The Sky is the Limit’, beoordeeld in TV Familie, en ze lieten er geen spaander van heel. Haar oeuvre doet lichtjes denken aan Andy Warhol en voor een originele Olga tel je tussen honderdvijfentwintig en duizendtweehonderd euro neer, maar dat zijn ze volgens de drie kunstexperts niet waard. ‘Ze profiteert van haar BV-status en wil te veel verdienen met haar schilderijen. Dit zijn waardeloze reproducties. Ze zijn niet origineel en technisch gezien niet goed gemaakt’, waren de commentaren.

Weinig verhullende foto van Astrid Bryan opgedoken

Weinig verhullende foto van Astrid Bryan opgedoken © photonews


Een definitieve beslissing of haar nieuwe programma op vtm al dan niet doorgaat is er nog niet, maar intussen zit Astrid Bryan niet stil. Begin februari meldde ze dat ze haar modellencarière opnieuw een zetje wil geven en nu en tekende ze bij het bureau Next Models L.A. Deze foto uit haar portfolio, genomen door haar vriend Bram, werd alvast wereldkundig gemaakt.

Brooke en Ridge niet langer op het Vlaamse scherm

Brooke en Ridge niet langer op het Vlaamse scherm


Pech voor de Vlaamse fans van Mooi en Meedogenloos - of The Bold and The Beautiful in het Engels - want VIJF stopt met de uitzendingen van de soap. Het is nu bijna vijfentwintig jaar geleden dat het eerste net van de openbare omroep - toen nog TV1 - de avonturen van Brooke, Ridge, Eric, Stephanie en consoorten op ons losliet. Midden jaren negentig haalde de serie makkelijk vijfhonderdduizend kijkers. Daarna verhuisden de besognes van de Forresters naar vtm en vervolgens naar VIJF, en liepen de kijkcijfers terug. De reeks is in de toekomst mogelijk opnieuw te zien op een Vlaamse zender, maar bij vtm houden ze de lippen alvast stijf op elkaar: 'We hebben de rechten op de serie niet gekocht', lieten ze aan de Medialaan weten.

Opgeblazen foto Kevin Bacon doet fans schrikken

Opgeblazen foto Kevin Bacon doet fans schrikken


‘Ben jij dat wel, Kevin?’, moeten de fans van Kevin Bacon in koor gedacht hebben toen ze een selfie van hem op Twitter en Instagram te zien kregen. ‘Groeten uit het Verenigd Koninkrijk!’, schreef Bacon bij de foto waarop hij te zien is met een enorm opgeblazen gezicht. Wellicht heeft het te maken met een filmrol of een reclamestunt.

Kunstenaar tekent Simpsons-versie van Kate, William en dochtertje

Kunstenaar tekent Simpsons-versie van Kate, William en dochtertje


Charlotte Diana Elizabeth is geboren en Engeland staat al een week op zijn kop. Het inspireerde kunstenaar Alexsandro Palombo tot een portret in ware Simpsons-stijl. Eerder tekende de man ook al de de geboorte van prins George en de eerste beelden van William en Harry met Charles en Diana.
Chris Brown onterecht in opspraak, zegt zijn woordvoerster

Chris Brown onterecht in opspraak, zegt zijn woordvoerster


Er is weer een onderzoek gaande naar Chris Brown. De rapper zou zondagnacht in Las Vegas een man een paar meppen hebben verkocht waardoor die naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Brown ontkent alles bij monde van zijn woordvoerster. ‘Chris nodigde enkele vrienden uit. Toen kwam er een ongenode gast langs, die van het terrein is verwijderd. Hij was niet in een ruzie verwikkeld met die persoon’, zegt ze.


Dimitri Vegas en Like Mike strikken Charlie Sheen voor clip

Dimitri Vegas en Like Mike strikken Charlie Sheen voor clip © photonews


Dimitri Vegas en Like Mike veroveren de wereld. In juli staan ze op Tomorrowland, maar hun fans kunnen zich nu al opwarmen aan de clip bij het nummer ‘The Hum’. Voor die video konden ze Jean-Claude Van Damme en Charlie Sheen strikken. Naast Sheen en Van Damme bevolken apen, olifanten en halfnaakte vrouwen de clip. Alles werd opgenomen in een villa in Hollywood.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook