Nieuw bij Netflix deze maand

Nieuw bij Netflix deze maand

Netflix pakt ook deze maand weer uit met heel wat nieuwe series en films. Een overzicht!

Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204! - meer info

Grace and Frankie

Grace and Frankie

Nadat hun echtgenoten plots uit de kast komen en prompt met elkaar in het huwelijksbootje stappen, verandert het leven van Grace en Frankie volledig. Want wat moet je als gescheiden vijfenzestigplusser? De rivales moeten het met elkaar zien te redden, met alle hilarische gevolgen van dien. Je lacht je een kriek met Jane Fonda en Lily Tomlin. De serie is van de makers van Friends.

Met Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston, …

Between

Between

'Between' is het verhaal van een dorpje dat geteisterd wordt door een mysterieuze ziekte. Wanneer iedereen boven de 21 jaar sterft, sluit de overheid de hele omgeving hermetisch af. Achterblijvers staan er alleen voor in deze bloedstollende reeks die geschreven werd door Michael McGowan.

Met Jennette McCurdy, Jesse Carrere, Jack Murray, ...

Jen Kirkman - I’m Gonna Die Alone (And I Feel Fine)

Jen Kirkman - I’m Gonna Die Alone (And I Feel Fine)

Vanuit het North Door-theater in Austin, Texas, vertelt standup comedienne Jen Kirkman over de geneugten des levens. Echtscheidingen, seks na het huwelijk, het boeiende leven van een alleenstaande, grijs haar: geen enkel thema is taboe. Schuddebuiken van het lachen!

De Avonturen van de Gelaarsde Kat

De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Netflix pakt ook uit met vijf extra afleveringen van De Avonturen van de Gelaarsde Kat. Niets staat de held van dienst in de weg in deze serie die een mix vormt van actie en komedie.

The Other One - The Long Strange Trip of Bob Weir

The Other One - The Long Strange Trip of Bob Weir

‘The Other One - The Long Strange Trip of Bob Weir’ is een documentaire over Bob Weir, de zanger, songwriter en gitarist van de legendarische rockband The Grateful Dead.

Groentesprookjes - seizoen 1

Groentesprookjes - seizoen 1

Bob de Tomaat, Larry de Komkommer en al hun vrienden zijn te zien in nieuwe afleveringen. Nog meer grappige liedjes en vrolijke avonturen dus!

Waargebeurd

Waargebeurd

Netflix dompelt je onder in een reeks waargebeurde verhalen om u tegen te zeggen. 'Little Hope Was Arson' belicht het grootste strafrechtelijk onderzoek in de geschiedenis van Texas, in 'Ontmoet de Mormonen' leef je mee met gelovigen uit alle hoeken van de wereld. 'Dawg Fight' toont de harde realiteit in de getto’s van Florida en in 'RuPaul’s Drag Race' zetten drag queens hun beste beentje voor tijdens een unieke talentenjacht.

Javier Guzman

Javier Guzman

De beste humor is gebaseerd op pijn. Het moet wat schuren al blijft het doel natuurlijk de lach. De Nederlandse standup-comedian Javier Guzman spreekt met kennis van zaken, want hij was ooit verslaafd aan alcohol en cocaïne. ‘Ton Zuur’, te bekijken op Netflix, was zijn tweede avondvullende voorstelling. Ondertussen zit hij aan nummer zeven. In het kader van ‘lachen met de noorderburen’ kan je op Netflix niet alleen terecht voor comedy van Javier Guzman, maar ook van Micha Wertheim en Roué Verveer.

Beschikbaar vanaf 31 mei

En verder ...

En verder ...

Ook nieuw bij Netflix:

Series: O.m. Suits (seizoen 3)
Films: Shanghai noon, Penny Dreadful, Fast & Furious 6, Dawg Fight, The Departed, Catch me if you can, …
Voor kinderen: Winx Club (seizoen 5), Ice Princess, Aladdinn, The Smurfs 2, De Kameleon, en nog veel meer!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook