Een portie vers showbizznieuws!

Een portie vers showbizznieuws!


Het gerucht doet de ronde dat er meer aan de hand is tussen Wout Bru en zangeres Jessy maar volgens zijn huidige vriendin gaat het om een lastercampagne, Dina Tersago is bevallen van een gezonde zoon, Paul 'Duke' Dhooghe is in de Verenigde Staten een gevierd Belgisch acteur maar hier kent geen mens hem en Ian Thomas ziet naakt poseren wel zitten. Het showbizznieuws!

'Wout en Jessy? Ze willen hem gewoon door het slijk halen'

'Wout en Jessy? Ze willen hem gewoon door het slijk halen' © photonews


Het gerucht doet de ronde dat Wout Bru tijdens de luxebeurs Eccentric aan het flirten is geslagen met Jessy, de voormalige zangeres van dance-act The MacKenzie. ‘Ooggetuigen zagen hen kussen’, staat te lezen in TVFamilie. Zora, de vriendin van Wout, kan er niet mee lachen: ‘Ze willen zijn naam gewoon door het slijk halen’, luidde haar kordate reactie. Wout en Jessy ontkennen het hele verhaal ook: ‘Tussen Wout en mij is er niets aan de hand’, bevestigt de zangeres. Ze voegt er wel aan toe dat Bru naar haar mening ‘een leuke, aantrekkelijke man’ is, maar dat ze nooit iets zou beginnen met iemand die al van straat is.

Filmfestival Cannes zet dames met platte schoenen een hak

Filmfestival Cannes zet dames met platte schoenen een hak


De organisatie van het Filmfestival van Cannes maakt niet echt een goede beurt nadat een aantal vrouwen de rode loper niet op mochten omdat ze geen hoge hakken droegen. De Deense filmproducente Valeria Richter kwam er bijvoorbeeld niet in, ondanks het feit dat ze aangepast schoeisel moet dragen omdat haar voet geamputeerd is. De Britse actrice Emily Blunt was misnoegd: 'Eigenlijk zou iedereen nu platte schoenen moeten dragen. Discriminatie is de wereld nog niet uit’, reageerde ze. Nochtans ontkennen de organisatoren in alle toonaarden dat platte schoenen voor vrouwen verboden zijn.

'Naakt poseren, waarom niet?'

'Naakt poseren, waarom niet?' © photonews


De Amerikanen leren Ian Thomas kennen. Hij werkte samen met rapper Tyga en werd zowaar benaderd door een modellenbureau. ‘Ik moest niet lang nadenken over hun aanbod, want een loopbaan als model is nog makkelijk te combineren met mijn zangcarrière’, vertelt hij enthousiast. De jongeman liet zich ontvallen dat hij zich zelfs aan een naaktshoot zou wagen. ‘Maar optreden op een podium met muziek voor mijn fans blijft mijn grootste passie. Ik ambieer geen grote modellencarrière’, besluit de zanger.

Dina Tersago bevallen van zoon

Dina Tersago bevallen van zoon


Dina Tersago is bevallen van een zoontje. Hij heet Isak. Het nieuws raakte bekend door een bericht op de Twitteraccount van haar werkgever vtm. Isak is de eerste nakomeling voor Dina en haar partner.

'Thuis' krijgt een seizoensfinale die de fans zal verbazen

'Thuis' krijgt een seizoensfinale die de fans zal verbazen


‘Mensen gaan behoorlijk schrikken van de seizoensfinale van Thuis, verklapte acteur Bill ‘Toon’ Barberis in de talkshow Café Corsari. Het gaat er heftig aan toe in de Eén-soap en de makers hebben als seizoenseinde een climax voorzien om u tegen te zeggen, als we hem mogen geloven. Wat er precies staat te gebeuren, mocht hij uiteraard niet verklappen. De acteur zette ook een boompje op over de populariteit van het programma: ‘Het spreekt heel veel mensen aan. Iedereen heeft wel zo’n personage waar iets herkenbaars inzit. De laatste jaren kijken steeds meer jongere mensen. Het lijkt wel of het taboe rond soaps een beetje verdwenen is’, vertelde Bill.

Dimitri Bontinck: 'Lesley-Anns masker is afgevallen'

Dimitri Bontinck: 'Lesley-Anns masker is afgevallen' © photonews


Dimitri Bontinck werd achtereenvolgens afgewezen door Phaedra Hoste en Lesley-Ann Poppe, en dat zit hem niet lekker. Hij reageert behoorlijk bits in het blad Blik: ‘Wie is hier de aandachtshoer? Wie is zij om mij zomaar in vraag te stellen? Mocht ze echt op zoek zijn naar de ware liefde, dan zou ze mij niet afwijzen zonder me een eerlijke kans te geven. Lesley-Anns masker is duidelijk afgevallen. Maar zelfs na zo’n publieke vernedering heb ik nog een boon voor haar’, foeterde de man.

Belg Paul Duke hot in de Verenigde Staten, onbekend bij ons

Belg Paul Duke hot in de Verenigde Staten, onbekend bij ons


Ooit gehoord van Paul Duke? De acteur in kwestie heeft nochtans Vlaamse roots, en hij maakt momenteel furore in de Verenigde Staten. Duke, die eigenlijk Paul Dhooghe heet, jurist is en uit Gent komt, vertrok in 2002 naar Los Angeles. Niemand gaf een cent voor zijn carrière, maar ondertussen speelt hij de hoofdrol in ‘Sin City Saints’, een topreeks over een basketbalteam waar miljoenen Amerikanen naar kijken. Drie maanden heb ik rotjobs gedaan in het zwart. Tot ik eindelijk een tweedehandswagen kon kopen en mobiel werd. Daarna volgde ik acteerlessen en ging ik aan mijn conditie werken. ’s Nachts was ik portier. Grote rollen bleven uit, tot ik mijn baard liet groeien. Ik had wel een probleem toen ik de hoofdrol kreeg in ‘Sin City Saints’: ik kon niet basketten’, lacht hij.

Linda Mertens opnieuw vrijgezel

Linda Mertens opnieuw vrijgezel © photonews


Bij Blik weten ze het zeker: Linda Mertens is weer vrijgezel. De Milk Inc.-zangeres beviel een aantal maanden geleden van een dochtertje, maar nu zou de relatie met haar jeugdvriend Bo spaak gelopen zijn. Ze waren twee jaar samen. Vrienden van het ex-koppel kregen het in de mot toen ze samen met de twee een festival bezochten en ze nogal ver uit elkaars buurt bleven.

Hoe ver schopt Loïc Nottet het in finale Eurosong?

Hoe ver schopt Loïc Nottet het in finale Eurosong? © photonews


Loïc Nottet heeft het lang niet slecht gedaan in de halve finale van Eurosong. Zaterdag mag hij proberen hoog te eindigen in de finale en de niet zo beste Belgische Eurosongreputatie een beetje glans te geven. Het publiek reageerde bijzonder enthousiast op zijn nummer. Nottet bedacht de choreografie trouwens helemaal zelf. In de marge van de liedjeswedstrijd doet het gerucht de ronde dat de organisatie een systeem heeft uitgedokterd om te het fluitconcert te maskeren dat de Russische deelnemers de laatste jaren te horen krijgen.

David Letterman geeft er de brui aan

David Letterman geeft er de brui aan © photonews


De legendarische talkshowhost David Letterman is aan zijn welverdiend pensioen begonnen. Afgelopen week presenteerde hij zijn Late Show voor de laatste keer. Vier Amerikaanse presidenten (Bill Clinton, George W. Bush, George Bush en Barack Obama) en de rockband Foo Fighters bedankten hem op hun manier. ‘Het enige wat ik nog voor de laatste keer moet doen is dank u en goede nacht zeggen’, besloot hij. Letterman heeft er meer dan dertig jaar laatavondtelevisie opzitten, eerst bij NBC en daarna bij CBS, waar hij zijn carrière ook afsloot. Hij stond bekend om zijn ironie en absurde humor. Stephen Colbert volgt hem op.

Bart Peeters coach in The Voice van Vlaanderen

Bart Peeters coach in The Voice van Vlaanderen © photonews


Bent Van Looy, Koen Wauters en Natalia zijn opnieuw coach in The Voice van Vlaanderen, Bart Peeters is de nieuwkomer. Regi en Axelle Red keren niet terug. Binnenkort is er een nieuwe editie van The Voice Kids. Voor de volwassen versie waarin we te weten komen wie de opvolger gaat worden van Tom De Man, is het nog wachten tot volgend jaar.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook