Het heetste nieuws uit showbizzland

Het heetste nieuws uit showbizzland


In Cannes werd er gesproken over de gewaagde jurk die Charlotte Vandermeersch aantrok, Johnny Depp kan in de problemen komen omdat hij zijn honden meesmokkelde naar Australië, het snoepgoed van K3 krijgt tegenwind vanuit Nederland en Hanne Decoutere en Goedele Liekens vegen er de spons over. Het opmerkelijkste showbizznieuws lees je hier!

Eline De Munck stelt brillencollectie voor

Eline De Munck stelt brillencollectie voor © photonews


Elke BV die naam waardig heeft tegenwoordig een kledinglijn of schrijft kookboeken. Eline De Munck koos voor een eigen brillenlijn. Het merk ‘Odette Lunettes’ - genoemd naar haar hond - werd met de nodige luister op de wereld losgelaten in Antwerpen. De collectie bestaat uit zeven opvallende brilmonturen in verschillende kleuren, zowel voor vrouwen als voor mannen. Eline wil niet gezegd hebben dat ze van haar BV-status profiteert om de collectie in de etalage te zetten: ’Ik plak niet zomaar mijn naam op wat brillen, dit is mijn passie’, legt ze uit.

Gewaagde jurk Charlotte Vandermeersch trok de aandacht in Cannes

Gewaagde jurk Charlotte Vandermeersch trok de aandacht in Cannes © photonews


Alle Belgische aandacht gaat in Cannes naar Matthias Schoenaerts, maar er dartelen nog landgenoten rond op de rode loper van het plaatselijke filmfestivalletje. Charlotte Vandermeersch bijvoorbeeld, die er de wereldpremière van ‘The Little Prince’ van Mark Osborne kwam bijwonen. Ze sprak voor de Vlaamse versie de stem in van de moeder van de kleine prins in en oogstte vooral bekijks met haar gewaagde jurk. Het opvallende ensemble van de hand van ontwerpster Lenny Leleu was oorspronkelijk bedoeld als badpak, maar de actrice combineerde het zonder verpinken met een broek.

Honden Johnny Depp kregen retourtje richting States

Honden Johnny Depp kregen retourtje richting States © photonews


Johnny Depp heeft zijn honden Pistol en Boo mee naar Australië gesmokkeld en dat nemen ze hem Down Under bijzonder kwalijk. In theorie zou hij tien jaar in de cel kunnen belanden, al is de kans bijzonder klein dat daar iets van in huis komt. Er hangt hem wel een enorme boete boven het hoofd. In Australië gelden strenge wetten voor het importeren van dieren, planten en voedsel. Toen hij betrapt werd en de Australische overheid de viervoeters in beslag wilde nemen, zette hij ze op een vliegtuig terug naar de States.

Jacky Lafon mist haar 'Familie'

Jacky Lafon mist haar 'Familie' © photonews


Jacky Lafon mist haar rol in Familie. Dat vertelde ze in een openhartig interview voor het blad Blik. ‘In alle eerlijkheid: ik mis nog elke dag mijn 'Familie'. De collega's, de vriendschap … we hadden zo'n hechte band. Misschien zal ik af en toe nog in de soap opduiken, al is dat natuurlijk niet hetzelfde als dagelijks naar de set rijden’, aldus Jacky. Toch zit de actrice allesbehalve stil: in de zomer staat ze vijfentwintig keer op de planken voor haar show in Blankenberge.

Keira Knightley beviel van eerste kindje

Keira Knightley beviel van eerste kindje © photonews


Actrice Keira Knightley is dinsdag bevallen van haar eerste. Of het een jongen of een meisje is, is nog niet bekendgemaakt, net zo min als de naam van de pasgeborene. Keira is sinds 2013 getrouwd met muzikant James Righton. Ze wil het gezinsleven grraag combineren met haar werk.

'Mager zijn is verdacht geworden'

'Mager zijn is verdacht geworden' © photonews


Eind april verstuurde Goedele Liekens een ‘bezorgde’ tweet over het gewicht van Hanne Decoutere. De presentatrice van Het Journaal relativeert de zaak in Humo: 'Ik voelde me echt niet aangesproken. Het is mijn fysieke aanleg, iedereen in mijn familie is slank. Ik heb geen probleem. Goedele heeft zich trouwens uitgebreid geëxcuseerd, en dat volstaat voor mij: zand erover. Maar die tweet paste wel in de tijdsgeest. Mager zijn is verdacht geworden’, legt ze uit.

Colin Farrell moest flink aankomen voor filmrol

Colin Farrell moest flink aankomen voor filmrol © photonews


Het leven van een acteur is geen pretje. Colin Farrell is binnenkort te zien in de film The Lobster, en voor zijn rol moest hij maar liefst tweeëntwintig kilogram aankomen. Massa’s zoet en vet voedsel naar binnen werken dus, en dat was toch niet zo makkelijk: ‘Ik hou van hamburgers, en van cola, en van frieten, en pizza, en chocolade. Maar op een bepaald ogenblik had ik er echt genoeg van. Mijn lichaam stribbelde tegen’, vertelde hij in Cannes. Hij liet zich ook ontvallen dat hij rollen in blockbusters - Farrell speelde onder andere in Minority Report en S.W.A.T. - een beetje beu is. ‘Ik krijg ze nog wel vaak aangeboden. Avengers en Fast and The Furious vind ik geweldige films, maar ik voel er me op dit ogenblik niet geschikt voor’, besluit hij.

Karl Symons duikt op in 'Thuis'

Karl Symons duikt op in 'Thuis'


In het nieuwe seizoen van de populaire Eén-soap Thuis krijgen we een nieuw gezicht te zien: Karl Symons speelt een figurantenrol. Symons, journalist en de ex van Francesca Vanthielen, woont al een paar jaar in Zuid-Afrika en is goed bevriend met Peter ‘Dokter Geert’ Rouffaer. Hoe lang hij in de serie zal mogen opdraven is niet geweten.

'K3 maakt kinderen dik'

'K3 maakt kinderen dik' © photonews


Studio 100 krijgt de wind van voren uit Nederland. De voedselwaakhond Foodwatch verwijt hen namelijk dat ze met hun reclame gericht op kinderen het kleine grut aansporen om zoveel mogelijk chips, ijs, koekjes en zoete drankjes naar binnen te werken. Ze ‘verhuren’ als het ware hun helden - K3, Bumba, Plop en consoorten - aan de fabrikanten van die te vette, te zoute en te suikerrijke producten om zo de kinderen te verleiden. 'Er zou dus geen reclame voor mogen worden gemaakt die gericht is op kinderen', is de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie. De mensen van Foodwatch willen Studio 100 middels een e-mailactie oproepen te stoppen met het inzetten van haar kinderhelden in reclamecampagnes voor ongezond voedsel. Ook bedrijven als Disney, Nickelodeon en de Efteling hanteren die praktijken.

Cynthia 'Miranda' Nixon in Antwerpen voor opnames

Cynthia 'Miranda' Nixon in Antwerpen voor opnames


Miranda uit Sex and the City, die in het echte leven Cynthia Nixon heet, vertoeft dezer dagen in België. Ze vertolkt de hoofdrol in de film ‘A Quiet Passion’ en de opnames vinden deels in Antwerpen plaats. De uitbater van een snackbar waar ze binnenschreed herkende haar eerst niet, maar toen zijn klanten hem erop attent maakten dat hij met een celebrity te doen had, vroeg hij haar fijntjes om mee op de foto te gaan. Cynthia nam ook deel aan een Antwerpse yogales. Wanneer de nieuwe film in de bioscoop te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook