Het sappigste nieuws uit showbizzland

Het sappigste nieuws uit showbizzland


Koen De Bouw wijst een rol in Homeland af, Susan Sarandon rookt wel eens graag een stickie, Jason Statham wil graag in de huid van James Bond kruipen en Dimitri Bontinck wil meedoen aan Temptation Island. Het opmerkelijkste showbizznieuws lees je hier!

Koen De Bouw weigert rol in 'Homeland'

Koen De Bouw weigert rol in 'Homeland' © photonews


Koen De Bouw heeft zowaar een rol in Homeland afgewezen. Afgelopen week tekende De Bouw in Antwerpen present voor de première van de serie The Team. Daar vertelde hij dat hij het afgelopen jaar erg druk had. 'Ik heb een heleboel opnames achter de rug van Professor T., een serie die ten vroegste eind dit jaar op Eén verschijnt. Er was inderdaad ook interesse vanuit de Verenigde Staten. Ik kan het helaas niet doen, want mijn agenda zit te vol. Volgend jaar draaien we waarschijnlijk een derde reeks van Professor T. en ik heb ook al drie films op de planning staan. Spijtig, maar ik sta daar niet te lang bij stil’, laat de acteur weten.

Susan Sarandon: 'Wereld een betere plek met wiet in plaats van alcohol'

Susan Sarandon: 'Wereld een betere plek met wiet in plaats van alcohol' © photonews


Susan Sarandon gelooft dat de wereld een 'betere plek wordt als mensen wiet zouden roken in plaats van alcohol drinken'. In een interview met het tijdschrift High Times dicht ze de drug tal van goede eigenschappen toe. 'Het is absurd dat het nog niet in meer staten is gelegaliseerd. Er zijn rapporten over kinderen die onder aanvallen lijden en gebaat zijn bij medicinale marihuana. Bovenal is het een geweldige manier om in contact te komen met anderen. Als je een druk leven hebt, geeft wiet je de kans om het beste uit je weekend te halen. Maar pas op: ik ben nooit high op het werk verschenen en heb nooit opnames gedraaid terwijl ik high was’, aldus de actrice. Ze voegde er nog aan toe dat ze niets moet weten van chemische drugs zoals XTC.

Stalker Mila Kunis ontsnapt

Stalker Mila Kunis ontsnapt © photonews


Slecht nieuws voor Mila Kunis, want haar stalker zou niet zijn teruggekeerd naar de instelling waar hij verbleef. Het bestuur van die instelling riep zondagmiddag de hulp in van agenten om hem op te sporen. Hij zou nog steeds niet gevonden zijn. De man dook een drietal jaar geleden te pas en te onpas op bij de sportschool waar Mila regelmatig kwam, en brak bij haar in.

Michel uit 'The Sky is the Limit' riskeert celstraf wegens verkeersagressie

Michel uit 'The Sky is the Limit' riskeert celstraf wegens verkeersagressie © vier


Michel Van den Branden, die een prominente rol speelde in de VIER-reeks ‘The Sky is the Limit’ en aan het hoofd staat van een bekende stellingenbouwfirma, riskeert samen met een andere bestuurder tien maanden cel voor verkeersagressie. Hij werd vorig jaar gefilmd terwijl hij een robbertje vocht met een andere automobilist. De feiten speelden zich af op de N16 in Temse. De twee waren uitgestapt nadat ze elkaars auto’s hadden proberen klem te rijden. De uitspraak volgt op 7 september.

Dimitri Bontinck wil meedoen aan 'Temptation Island'

Dimitri Bontinck wil meedoen aan 'Temptation Island' © photonews


Bij VIJF zijn ze aan het broeden op een nieuw seizoen van Temptation Island. Dimitri Bontinck wil koste wat het kost deelnemen. ‘Weet je dat meer dan drieduizendvierhonderd mensen mij absoluut in Temptation Island willen? Er werd zelfs speciaal een Facebookgroep voor opgericht. Ik geef altijd ongezouten mijn mening, de mensen appreciëren dat. Gedaan met de Pfaffs en Astrid Bryan. Here is the Bontinck family!’, klinkt het in Dag Allemaal.

Opschudding rond winnares 'Britain's Got Talent'

Opschudding rond winnares 'Britain's Got Talent'


Jules, een Britse vrouw die in Tongeren woont, heeft afgelopen zondag de negende editie van de talentenjacht Britain’s Got Talent gewonnen. Haar hond Matisse was de ster van de avond: de viervoeter liep over touwen en waagde zich aan een hoop andere kunstjes. Zo leek het toch: nu is bekend geraakt dat  de vrouw haar huisdier voor aanvang van de show verving door een andere hond. Matisse zou hoogtevrees hebben. Veel Britse kijkers reageerden verontwaardigd en voelden zich bedrogen. De vrouw won een flinke geldprijs.
 

2 Fabiola op Tomorrowland

2 Fabiola op Tomorrowland © photonews


2 Fabiola staat volgende maand op Tomorrowland, op het I Love the 90’s-podium. Pat Krimson is in zijn nopjes. '‘I Love the 90's' in de Ethias Arena in Hasselt was top. Het is heerlijk dat we dat op zo'n groot dance-evenement mogen overdoen. Ik zie nog groeimarge, dus we kunnen gerust nog een aantal jaar doorgaan. Ook in het buitenland begint het aardig te lopen. We treden binnenkort op in Spanje, Nederland en Denemarken. Het wordt bijbenen, want ik heb mijn schema voor deze zomer even uitgerekend: negenendertig optredens met 2 Fabiola en dertig dj-sets', vertelt Pat.

'Christoff evolueert richting popmuziek'

'Christoff evolueert richting popmuziek' © photonews


Christoff is nog steeds de absolute schlagerkoning van Vlaanderen, maar de laatste tijd is hij richting de popmuziek geëvolueerd. En da’s een uitgekiende strategie, blijkbaar. Sinds zijn album Altijd onderweg treedt hij op met jonge, hippe muzikanten. 'We hebben gekozen om mee te werken aan programma’s zoals ‘Telefacts’ en ‘Liefde voor muziek’ waarmee hij zijn publiek kon verbreden. Maar omgekeerd geldt ook dat net omdat Christoff andere muziek ging maken, hij voor andere programma's gevraagd werd’, aldus zijn manager.

Kim Kardashian is opnieuw zwanger

Kim Kardashian is opnieuw zwanger © photonews


Kim Kardashian en haar man Kanye West zijn in blijde verwachting. De realityster maakte bekend dat ze zwanger is. Het gerucht doet de ronde dat het een tweeling is. Het koppel heeft al een dochter van twee, die luistert naar de naam North.

Volgt Jason Statham Daniel Craig op als 007?

Volgt Jason Statham Daniel Craig op als 007? © photonews


Na tien jaar James Bond te hebben gespeeld, heeft Daniel Craig vorig jaar laten weten dat Spectre zijn laatste Bond-film gaat worden. Idris Elba wil ‘m wel opvolgen, en ook Jason Statham ziet een rol als geheim agent 007 helemaal zitten. 'Kan ik het aan? Jazeker. Wil ik het ook doen? Jazeker. Maar ik zou wel een heel andere Bond zijn’, laat de Britse acteur weten. Regisseur Sam Mendes hoopt de nieuwe Bond-film tegen dit najaar gereed is.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook