Vijf nieuwe Netflix series die iedere tiener moet zien deze zomer

Netflix pakt ook deze zomer uit met enkele nieuwe series die iedere tiener moet zien. Een overzicht!

Vijf nieuwe Netflix series die iedere tiener moet zien deze zomer © Netflix


Niks interessants voor het jonge grut op tv dezer dagen? Niet getreurd, want Activeer Netflix door op de blauwe knop van je Proximus TV-afstandsbediening te drukken - meer info

Between (nu al beschikbaar - elke week een nieuwe aflevering)

Between (nu al beschikbaar - elke week een nieuwe aflevering) © Netflix


In Between sterven alle inwoners van een stad aan een mysterieuze ziekte, behalve bewoners van 21 jaar en jonger. Wat gebeurt er wanneer de regering het gebied met een diameter van 10-mijl in quarantaine plaats en bewoners aan hun lot overlaat? Ontdek het in deze nieuwe serie met Jennette McCurdy.

Between is vanaf 21 mei beschikbaar op Netflix, met elke week een nieuwe aflevering.

Mako Mermaids (nu al beschikbaar)

Mako Mermaids (nu al beschikbaar) © Netflix


De wereld van de Netflix Original Serie Mako Mermaids wordt volledig op zijn kop gezet! Een meerman die een band met het eiland Mako ontwikkelde, vormt nu een bedreiging voor hun bestaan??. Wanneer de zeemeerminnen proberen zijn krachten te ontnemen, komen zij erachter dat zijn band met Mako geen toeval is… Mako Mermaids is een Netflix Original serie.

Alle drie de seizoenen zijn beschikbaar op Netflix.

Some Assembly Required (vanaf 19 juni)

Some Assembly Required (vanaf 19 juni) © Netflix


Als de 14-jarige Jervis Rainer eigenaar wordt van Knickknack Toys, huurt hij zijn schoolvrienden in om hem te helpen. Samen maken ze waanzinnig nieuw speelgoed! Volg de komische avonturen van de tieners in deze Netflix Original live-action serie.

Some Assembly Required is beschikbaar vanaf 19 juni.

Project MC2 (vanaf 7 augustus)

Project MC2  (vanaf 7 augustus) © Netflix


In deze Netflix Kids Original serie worden de vier superslimme meisjes McKeyla, Adrienne, Bryden en Camryn lid van de spionorganisatie Nov8. Hun eerste missie als geheimagenten? Een Britse Royal die op belangrijke ruimtevaartmissie vertrekt - op vaak komische wijze - beschermen. Aan hen om de lancering en de dag te redden.

Project MC2 is beschikbaar vanaf  8 juli op Netflix.

Ever After High Way Too Wonderland (vanaf 14 augustus)

Ever After High Way Too Wonderland (vanaf 14 augustus) © Netflix


De zonen en dochters van 's werelds meest bekende sprookjesfiguren komen bij elkaar op de betoverde middelbare school van Ever After High, om in de voetsporen van hun legendarische ouders te treden. In Way Too Wonderland, een nieuwe Netflix Kids Original, gaan de Ever After High studenten naar Wonderland High om de schurk te stoppen die de kroon van de Harten Koningin heeft gestolen. Daarvoor moeten de meisjes samenwerken om de vloek op Wonderland te verbreken.

Vanaf 14 augustus is Ever After High Way Too Wonderland te kijken op Netflix.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook