Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week


Hans Otten opent samen met sterrenchef Viki Geunes een hotel-restaurant in Antwerpen, Leonardo DiCaprio is behoorlijk pissig omdat in een Frans blaadje werd gesuggereerd dat Rihanna zwanger is van hem, Natalia gooit een topless foto op het internet en Tante Terry is er niet over te spreken dat de VRT de omroepsters zonder boe of ba afvoert. Het opmerkelijkste showbizznieuws lees je hier!

Hans Otten en Viki Geunes openen hotel-restaurant

Hans Otten en Viki Geunes openen hotel-restaurant © photonews


Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes openen een zaak met hotelkamers en een restaurant. De heren noemen het ‘een eat-sleep-beleving’. Colette, de echtgenote van Hans, krijgt de leiding over de zaak. Viki zorgt voor de menu’s en Otten zelf bezorgt de gasten een fijne tijd. Volgend voorjaar zou het etablissement moeten openen.

Carey Mulligan is zwanger

Carey Mulligan is zwanger


De boekjes weten het zeker: actrice Carey Mulligan - bekend van onder meer ‘An Education’ en ‘Far from the Madding Crowd' - is zwanger. Het feit dat ze vorig weekend tijdens de Tony Awards in New York een nogal wijde jurk droeg, trok de paparazzi over de streep. Carey is getrouwd met Marcus Mumford, de zanger van Mumford & Sons.

Cath Luyten en Tom Waes presenteren 'Echt niet OK'

Cath Luyten en Tom Waes presenteren 'Echt niet OK' © photonews


Cath Luyten en Tom Waes krijgen een nieuw programma op Eén. Echt niet OK!, een remake van het Zweedse Inte OK, gaat een humoristisch programma worden over etiquetteregels. Ze beantwoorden vragen als ‘Wat zeg je als iemand je hartelijk begroet als een bekende, maar jij weet niet meer wie het is of hoe hij heet?’en ‘Waarover praat je als je met je nieuwe baas in een kleine lift staat?’ Wellicht zien we het resultaat in het najaar op het scherm.

Leonardo DiCaprio kwaad op Frans magazine om zwangerschapsroddel Rihanna

Leonardo DiCaprio kwaad op Frans magazine om zwangerschapsroddel Rihanna © photonews


Leonardo DiCaprio is woedend op het Franse blad Oops!. De journalisten van dat boekje waagden het te schrijven dat Rihanna zwanger is van hem. De acteur eist een schadevergoeding van achttienduizend euro. Volgens Leo’s management hebben ze het verhaal altijd afgedaan als flauwe zever, maar publiceerde het blad toch een artikel met de roddel.

Natalia post gewaagde foto

Natalia post gewaagde foto © photonews


Van Natalia hadden we al een tijdje niets meer gehoord en daar besloot ze wat aan te doen door een topless foto op het internet te gooien. Je ziet haar weliswaar alleen van de achterkant. Het bijschrift luidde: ‘Ik kon het niet laten!! Who else??’ Het gerucht doet de ronde dat het kiekje is genomen op Ibiza, waar ze met vakantie zou zijn.

Kanye West viert achtendertigste verjaardag in stijl

Kanye West viert achtendertigste verjaardag in stijl © photonews


Kanye West is achtendertig geworden en kreeg van zijn vrouw Kim Kardashian - zoals dat vaak gaat bij de sterren - een peperduur verjaardagscadeau. De rapper kreeg een sleutel van het basketbalstadion ‘Staples Center’ in Los Angeles. Dat bouwwerk had zijn vrouw namelijk gehuurd zodat hij een partijtje kon basketten met de Lakers en de Clippers. Ze zou er meer dan zevenennegentigduizend euro voor hebben neergeteld. NBA-ster Russell Westbrook en Justin Bieber waren opgemerkte aanwezigen. John Legend zong het Amerikaanse volkslied.

Tante Terry ontgoocheld over verdwijnen omroepsters

Tante Terry ontgoocheld over verdwijnen omroepsters © photonews


Het is binnenkort afgelopen met de omroepsters op Eén. De zender was de laatste in Europa die nog met goedlachse presentatrices werkte die de programma’s aankondigden. 'Tante' Terry Van Ginderen, één van de eerste Vlaamse omroepsters, reageert verongelijkt: 'Dit is toch bijzonder spijtig. Een vorm van beleefdheid ten opzichte van de kijkers valt weg. Als iemand bij jou thuis op bezoek komt, dan ga je hem toch ook begroeten aan de deur en vriendelijk naar het salon leiden. Zonder omroepsters wordt het erg onpersoonlijk. Hopelijk krijgen ze een nieuwe functie en worden ze niet op straat gezet’, klinkt het.

'De Kotmadam' goed voor een record

'De Kotmadam' goed voor een record © photonews


vtm vestigt een record: er werd een drieëntwintigste seizoen van ‘De Kotmadam’ besteld. En de tweeëntwintigste jaargang is nog niet eens uitgezonden. Nooit liep een Vlaamse reeks zo lang: zelfs 'FC De Kampioenen' moet onderdoen voor de avonturen van Jeanne en Jef. ‘Appreciatie ervaar ik nog dagelijks. In de supermarkt, bijvoorbeeld, waar mensen me een grote smile schenken en een dikke duim omhoog. Meer moet dat niet zijn’, aldus hoofdrolspeelster Katrien Devos. Ze laat ook weten dat Odilon voor haar onvervangbaar is, en dat ze telkens zorgvuldig haar teksten uitpluist en er niet voor terugschrikt om de scenaristen op te bellen. ‘Ik denk dat die mensen vaak oordoppen insteken. Nee, niet weer Devos!', lacht ze.

Geen Canvascrack meer op tv

Geen Canvascrack meer op tv


Canvas stopt met 'De Canvascrack'. Voor de quiz, die werd gepresenteerd door Herman Van Molle en later door Sven Speybrouck, is er geen plaats meer op het vernieuwde tweede net van de openbare omroep. Eén deelnemer had nog recht op een aflevering om zijn prijzengeld te verdubbelen, maar de VRT heeft de man uitbetaald. Karel Vereertbrugghen, één van de bedenkers van de quiz, is ontgoocheld: ‘Deze quiz heeft twaalf jaar bestaan, dat is toch wat. Het idee om nog één aflevering te maken, bij wijze van afscheid, is helaas afgeschoten. In een nieuwe quiz op Canvas is men duidelijk niet geïnteresseerd. Goed, je hebt 'Blokken' en 'Valkuil'. Maar een écht pittige quiz op tv is er niet’, was zijn reactie.

Marge en Homer Simpson gaan scheiden

Marge en Homer Simpson gaan scheiden


Minder goed nieuws voor de fans van de Simpsons: Marge en Homer gaan na zevenentwintig jaar huwelijk scheiden. ‘Homer en Marge gaan scheiden. Homer wordt verliefd op zijn apotheker, een personage met de stem van Lena Dunham’, vertelt uitvoerend producent Al Jean. Nieuwssite Huffington Post verwacht echter dat de twee zich weer zullen verzoenen. Om het nieuwe seizoen bij ons te zien moet je nog even wachten.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook