De smakelijkste showbizznieuwtjes

Wat gebeurde er in BV-land en Hollywood? Je leest het hier!

De smakelijkste showbizznieuwtjes

Ex-Miss Cilou Annys vraagt haar fans raad over een borstvergroting, Jejoen Bontinck is de fratsen van z'n vader beu, twee kinderen is wel genoeg voor Sam Gooris en Damian 'Homeland' Lewis is kandidaat-James Bond. Het showbizznieuws!

Cilou Annys vraagt Facebookvolgers om raad over borstvergroting

Cilou Annys vraagt Facebookvolgers om raad over borstvergroting © photonews

Model en ex-Miss België Cilou Annys denkt er al jaren over om haar borsten te laten vergroten, maar tot nu toe gebeurde dat nog niet. En dus vraagt ze gewoon aan haar fans op Facebook wat ze moet doen. 'Ik wilde ze eigenlijk op mijn achttiende al laten vergroten, maar ik vond mezelf veel te jong. De laatste tijd zit het idee weer in mijn hoofd en ik wilde graag weten hoe anderen er over dachten. Op mijn Facebookpagina reageren vooral mensen die vinden dat ik het niet moet doen. Positieve reacties komen vaker via sms-jes of privéberichten. Voor lingerie- en bikinifoto’s zou het mij goed uitkomen, want klanten vragen vaak of ik ‘kipfilets’ (siliconenvullingen) kan meebrengen’, aldus Cilou.

Jejoen Bontinck niet te spreken over gedrag vader

Jejoen Bontinck niet te spreken over gedrag vader © photonews

Jejoen Bontinck is het beu: ‘Mijn vader maakt zichzelf belachelijk en mij ook. Hij is de pedalen kwijt en verpest zo mijn leven. Hoe kan ik ooit werk vinden?’, reageert hij in Dag Allemaal op het gedrag van zijn vader, die Phaedra Hoste en Lesley-Ann Poppe probeerde te versieren en wil deelnemen aan een nieuwe versie van Temptation Island. Vader Bontinck is niet onder de indruk van zijn ontstemde zoon: ‘Jejoen is nog jong. Ik zal aan mijn bekendheid mooie contracten overhouden. Jejoen beseft het niet, maar ik weet heel goed waar ik mee bezig ben’, klinkt het bij Dimitri Bontinck.

Eminem werkt mee aan nieuwe misdaadserie

Eminem werkt mee aan nieuwe misdaadserie

Eminem is producent en muziekmanager voor de misdaadserie Narc, die zich afspeelt in zijn thuisstad Detroit, schrijft een magazine. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2002. Ze vertelt het verhaal van de rechercheurs die de moord op een undercoveragent onderzoeken. De regisseur van de film, Joe Carnahan, tekent ook voor de serie.

Vertolkt Damian Lewis de rol van James Bond?

Vertolkt Damian Lewis de rol van James Bond? © photonews

De Britse acteur Damian Lewis - bekend van ‘Homeland’ - is één van de kanshebbers om Daniel Craig op te volgen als James Bond. Dat voorspellen de bookmakers. Enkel acteur Idris Elba gaat hem nog voor in het favorietenlijstje. Heel wat Britten hebben de voorbije dagen gegokt dat Damien Lewis de nieuwe 007 zal worden. Ook Tom Hardy, Henry Cavill en Michael Fassbender zijn in de running.

Michel Van den Brande uit 'The Sky is the Limit' stelt Sofie voor

Michel Van den Brande uit 'The Sky is the Limit' stelt Sofie voor © vier

Michel Van den Brande heeft zijn nieuwe vriendin voorgesteld in Story. Hij is 54, zij 44. ‘Eigenlijk zijn Sofie en ik al 2,5 jaar samen. We hebben 2,5 jaar geleden besloten om onze liefde een kans te geven. Het was 6 december, sinterklaasdag. Je kunt mij dus beschouwen als een soort sinterklaascadeautje voor haar. Toch heb ik haar bewust nog even uit de media gehouden uit respect voor mijn ex-echtgenote, maar ik heb haar nooit verstopt’, vertelt Michel. Sofie maakt alvast ondubbelzinnig duidelijk dat ze op de achtergrond wil blijven en geen ‘nieuwe Olga’ wil worden.

Kristen Stewart samen met haar assistente

Kristen Stewart samen met haar assistente © photonews

Kristen Stewart heeft een relatie met haar assistente. Dat staat te lezen in The Sunday Mirror. De twee werden samen gespot op straat in Los Angeles en op het festival Coachella. ‘Waarom zou ik niet blij zijn dat ze een relatie heeft met een vrouw? Ik accepteer dat ze van mannen en vrouwen houdt’, aldus haar moeder Jules. In het verleden had Kristen en relatie met collega-Twilightacteur Robert Pattinson.

Jurassic World doet het uitstekend

Jurassic World doet het uitstekend

'Jurassic World' is een gigantisch bioscoopsucces. Volgens filmdistributeur Universal Pictures scoort de film omdat hij alle bevolkingsgroepen aanspreekt. Hoofdrolspeler Chris Pratt tekende al voor een tweede deel. De film, met verder ook Bryce Dallas Howard, B.D. Wang, Vincent D’Onofrio en Omar Sy draait nu in de bioscopen.

Twee nieuwe programma's voor Evy Gruyaert

Twee nieuwe programma's voor Evy Gruyaert

Evy Gruyaert heeft het druk. De populaire presentatrice zou aan twee nieuwe programma’s werken met geld als hoofdthema. Eén van die programma's zou de Vlaamse tegenhanger zijn van het Nederlandse Hoeveel Ben Je Waard? Daarin klappen mensen uit de biecht over hun maandloon, lening, woning, … en meer van dat fraais. Over de inhoud van het tweede programma weten we nog niets, en over wanneer dat allemaal zal worden uitgezonden is het ook nog koffiedik kijken.

Sven Ornelis stopt met ochtendshow

Sven Ornelis stopt met ochtendshow © photonews

Sven Ornelis stopt als presentator van de ochtendshow bij Q-Music. Collega Maarten Vancoillie neemt over, samen met Dorothee Dauwe. Ornelis blijft wel presenteren bij de commerciële radiozender. ‘Ik was al jaren aan het denken wanneer ik zou stoppen met ochtendradio te maken. En toen ik een getalenteerde kerel als Maarten tegenkwam, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Ik kan met een gerust hart de fakkel doorgeven’, laat hij weten. Sven Ornelis was er bij Q-Music vanaf het begin bij. Hij presenteerde zijn ochtendshow eerst samen met Erwin Deckers, vervolgens vormde hij een te duchten team met Kürt Rogiers en daarna kwam dus Maarten Vancoillie.

Safety First - The Movie opgenomen op Tomorrowland

Safety First - The Movie opgenomen op Tomorrowland

Safety First - The Movie zal gedraaid worden op Tomorrowland. De film wordt half december in de zalen verwacht. Voor bedenker en regisseur Tim Van Aelst is het meteen ook zijn regisseursdebuut op het witte doek. Uiteraard zal het script draaien rond het legendarische bewakingsteam bestaande uit Ingrid, Dirk, Smos, de Luc en Ingrid. Meer details wil Van Aelst voorlopig niet kwijt.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook