De sappigste showbizznieuwtjes

Wat gebeurde er de afgelopen week in BV-land en Hollywood? Je leest het hier!

De sappigste showbizznieuwtjes


Olga en Harry doen niet meer mee in 'The Sky is the Limit' en dat zou Willy Naessens bekokstoofd hebben, Natalia wil dat de man die ermee dreigde haar te onthoofden opdraait voor de geleden schade, een jongeman van achttien mag naar het schoolbal met Joke Van de Velde en Herman 'Marcske' Verbruggen biecht op dat hij vroeger meer dan eens zijn kans waagde bij VRT-medewerksters. Dat alles en nog veel meer lees je hier!

Strubbelingen tussen Michel Van den Brande en zijn vriendin

Strubbelingen tussen Michel Van den Brande en zijn vriendin © photonews


Het is nog geen twee weken geleden dat Michel Van Den Brande uit ‘The Sky is the Limit’ zijn vriendin voorstelde en er zit al een haar in de boter. ‘Zeg maar gerust een hele pruik. Sofie verwijt me dat ik geen familieman ben. Ze gaat al eens graag naar een feestje. Maar al die familiefeesten ... Ik doe dat niet graag. In theorie wonen we apart, zij in Sint-Niklaas en ik in Blankenberge. In de praktijk bleven we heel vaak bij elkaar slapen. Ik heb mijn sleutel nog niet moeten afgeven, dus het komt nog wel goed’, vertelt hij.

Willy Naessens wilde Olga en Harry niet meer in 'The Sky is the Limit'

Willy Naessens wilde Olga en Harry niet meer in 'The Sky is the Limit' © photonews


Over 'The Sky is the Limit' gesproken: een tijd geleden raakte bekend dat Olga en Harry niet te zien zullen zijn in het volgende seizoen van de realityreeks. Nu blijkt dat Willy Naessens daar iets mee te maken heeft. Olga had zich laten ontvallen dat ze ‘The Sky is the Limit’ maar een marginaal programma vond, en daar kon Willy niet mee lachen. Hij zag Jan Krekels trouwens ook liever niet meer terugkeren. ‘Dat waren mijn voorwaarden. De programmamakers gingen akkoord en dus heb ik getekend’, laat hij weten.

Man die Natalia bedreigde met onthoofding moet zich verantwoorden

Man die Natalia bedreigde met onthoofding moet zich verantwoorden © photonews


Een jongeman uit Berendrecht moet zich voor de rechter verantwoorden omdat hij Natalia met de dood had bedreigd. ‘Wanneer wij u tegenkomen, zal het een eer zijn u te onthoofden. Dit is een ernstige waarschuwing van ISIS Belgium. Als u niet stopt zich als een hoer te gedragen om platen te verkopen, zult u niet lang meer leven’, tweette hij. Aanvankelijk deed de Kempense zangeres het af als een onnozel grapje, maar toen hij duidelijk maakte dat hij haar te grazen wilde nemen tijdens haar concert in het Sportpaleis, nam ze de zaak ernstiger. De man werd op de dag van het optreden gesnapt, terwijl Natalia al extra beveiliging had gekregen. De verdachte deed nog een bemiddelingspoging, maar Natalia wil de zaak behandeld zien door de strafrechtbank.

'Ik stuurde smachtende brieven naar VRT-medewerksters'

'Ik stuurde smachtende brieven naar VRT-medewerksters' © photonews


In P-magazine doet men een boekje open over het liefdesleven van Herman 'Marcske' Verbruggen uit FC De Kampioenen. ‘Dat liefdesleven was niet veel soeps, buiten een paar kalverliefdes en een relatie met een Française. Ik moet bekennen dat ik verschillende smachtende brieven naar VRT-medewerksters heb gestuurd. Meestal kreeg ik daar geen reactie op. Tinder bestond toen nog niet, anders had ik wat afgeswypet. Gelukkig heb ik op m’n negenendertigste Petra leren kennen’, legt hij uit.

Zoontje voor Jennifer Love Hewitt

Zoontje voor Jennifer Love Hewitt © photonews


Jennifer Love Hewitt is bevallen van een zoontje, dat de naam Atticus James meekreeg. Voor de actrice uit Criminal Minds en haar echtgenoot Brian is het de tweede spruit. Ze hebben al een dochter, die Autumn James heet. E! News pakte uit met het nieuws.

Komt 'De Mol' terug op het scherm?

Komt 'De Mol' terug op het scherm? © photonews


Maakt ‘De Mol’ na dertien jaar een opgemerkte rentree op het Vlaamse televisiescherm? De kans is redelijk groot, want VIER en Woestijnvis willen het legendarische programma, waarin een team met één valsspeler in hun rangen opdrachten moeten vervullen, terug op het scherm brengen. Gilles De Coster zou de presentatie overnemen van Michiel Devlieger. ‘Naast Gilles bestaat de nieuwe ploeg uit jonge programmamakers die hun strepen hebben verdiend bij Woestijnvis', glundert VIER-woordvoerder Kristof Demasure. Te vroeg victorie kraaien is wel iets wat ze bij de commerciële zender best niet doen, want de nieuwe reeks kan niet starten voor ze de goedkeuring krijgen van Tom Lenaerts, één van de bedenkers. Die zette voorlopig nog geen handtekening.

'Temptation Island' opnieuw op tv

'Temptation Island' opnieuw op tv


Voor 'Temptation Island' is de kogel wel door de kerk. Het programma, waarin vrijgezellen getrouwde koppels het vuur aan de schenen leggen, zal komend voorjaar te zien zijn op VIJF. De zender is nog op zoek naar koppels die minstens één jaar samenzijn en naar alleenstaande vrouwen en mannen. Of Dimitri Bontinck zich al heeft ingeschreven, is niet bekend.

Afscheid van Thé Lau

Afscheid van Thé Lau


Thé Lau is overleden. De zanger van The Scene leed al een tijd aan keelkanker. De man werd tweeënzestig jaar en pakte een tijd geleden nog uit met een concertenreeks. Zondag nemen zijn fans afscheid van hem in de legendarische concertzaal Paradiso in Amsterdam.

Achttienjarige scoort date met Joke Van de Velde

Achttienjarige scoort date met Joke Van de Velde © photonews


Laatstejaarsscholier Simon mag Joke Van de Velde meenemen naar het eindejaarsbal van zijn school in Diest. Hij postte een YouTube-filmpje waarin hij de ex-Miss meevraagt. Daarna mocht hij het van Wim Oosterlinck van QMusic komen uitleggen in de radiostudio, in het bijzijn van Joke. Simon ging op zijn knieën zitten en al gauw kreeg hij wat hij wou: juffrouw Van de Velde gaat mee naar het bal, en wel in haar balkleed dat ze nog heeft liggen.

Eline De Munck verkent andere horizonten

Eline De Munck verkent andere horizonten © photonews


Eline De Munck heeft haar ontslag gegeven bij muziekzender JIM. ‘Soms moet je gewoon je buikgevoel volgen en keuzes maken om als mens te kunnen evolueren. De beslissing gaat meteen in. Ik heb er alles uitgehaald en wilde op een hoogtepunt stoppen’, vertelt ze in Het Nieuwsblad. Voorlopig gaat ze zich voltijds bezighouden met optredens met haar band Pigbag Army en met alles wat bij haar eigen brillenlijn, Odette Lunettes, komt kijken. Wat haar verdere plannen zijn, is nog niet duidelijk.

Joy Anna Thielemans presenteert 'Het Sterkste Netwerk'

Joy Anna Thielemans presenteert 'Het Sterkste Netwerk' © photonews


Joy Anna Thielemans krijgt een eigen programma op Eén. De enthousiaste actrice gaat volgend najaar ‘Het Sterkste Netwerk’ presenteren. Twee bekende koppen nemen het elke week tegen elkaar op. Ze moeten drie dagen lang afgesloten van de wereld leven, met enkel hun virtuele vrienden. De centrale vraag is ‘Gaan virtuele vrienden ook in het echte leven voor elkaar door het vuur?’. Aangezien Thielemans zelf heel wat tijd doorbrengt op de sociale media leek het de VRT een evidentie dat zij dit programma zou presenteren. Er vond een paar maanden geleden al een proefopname plaats met Slongs Dievanongs en Kobe Ilsen, die in een container sliep.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook