Een verse lading showbizznieuws

Een verse lading showbizznieuws


Ignace Crombé heeft een nieuw lief, Tine Embrechts en Guga Baul zijn de trotse ouders van Gaston, de schrijfster van 'Fifty Shades of Grey' kreeg er van langs op de sociale media en de aflevering van 'Mooi en Meedogenloos' waarin Jani opdraaft zal in Vlaanderen nooit op de buis komen. De opmerkelijkste nieuwtjes uit BV-land en Hollywood lees je hier!

Ignace Crombé heeft een nieuwe vlam

Ignace Crombé heeft een nieuwe vlam © photonews


Zijn ex Trisha vond al eerder een nieuw lief, en nu is ook Ignace Crombé zelf niet langer vrijgezel. Ignace, die achtenvijftig lentes op de teller heeft staan, vond zijn gading bij de zesendertigjarige Lindsay. ‘Ben supergelukkig met de nieuwe liefde in mijn leven ... we trekken er regelmatig samen op uit. Ik heb haar vorige week nog voorgesteld als mijn nichtje, maar dat kan je niet volhouden. Het is nog redelijk pril, maar ik ben wel dolverliefd. Het wordt een mooie zomer’, laat hij weten. In januari gingen Trisha en Ignace uit elkaar. Ze hebben samen een dochtertje.

Tine Embrechts bevallen van zoontje

Tine Embrechts bevallen van zoontje © photonews


Tine Embrechts en Guga Baul zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. De kleine heet Gaston. Tine heeft al twee zonen uit haar huwelijk met Roman. Die relatie liep in 2012 op de klippen.

Ben Affleck en Jennifer Garner uit elkaar

Ben Affleck en Jennifer Garner uit elkaar © photonews


Alweer een celebritykoppel minder, want Ben Affleck en Jennifer Garner gaan scheiden. ‘Na rijp beraad hebben we de moeilijke beslissing genomen om te scheiden. We gaan verder als vrienden en als co-ouder voor onze kinderen’, luidde de mededeling. Jennifer en Ben leerden elkaar kennen op de set van Daredevil in 2003. Ze trouwden twee jaar later en hebben drie kinderen.

'Mooi en Meedogenloos' met aflevering Jani niet meer op Vlaamse tv

'Mooi en Meedogenloos' met aflevering Jani niet meer op Vlaamse tv © photonews

Mooi en Meedogenloos komt niet meer op het Vlaamse scherm. Pech voor de kijkers en voor modekoning Jani Kazaltzis, want hij kreeg een gastrol in de soap als kapitein van een cruiseschip en nu blijkt dat de bewuste aflevering bij ons nooit zal worden uitgezonden. Wie wil bijven kijken moet overschakelen naar een Waalse of Franse zender. Jani heeft de aflevering zelf wel gezien, wisten ze bij VIJF te vertellen.

E.L. James voor aap gezet op Twitter

E.L. James voor aap gezet op Twitter


De Fifty Shades of Grey-boekenreeks ging vlot over de toonbank en nu is er een nieuw deel, ‘Grey’, dat de feiten vanuit het standpunt van de rijke zakenman Christian Grey vertelt. Maar niet iedereen is fan. Een Twittersessie met schrijfster E.L. James ging flink de mist in toen de Twitteraars haar schrijfstijl, die volgens sommigen aan het rampzalige grenst, aan de kaak stelden. De Engelse kreeg enkele welgemikte tweets te slikken: ‘Heb je er wel eens aan gedacht om het verhaal te brengen vanuit het standpunt van iemand die kan schrijven?’en ‘Heb je net zoals Christian Grey een codewoord dat we moeten geven om je te laten stoppen met het schrijven van deze rommel?’, stond er onder meer te lezen. Na de sessie deed E.L. James alsof er geen vuiltje aan de lucht was: ‘Bedankt voor het interessante uurtje’, repliceerde ze.

Peter Goossens is weer de beste

Peter Goossens is weer de beste © photonews


Peter Goossens staat met zijn restaurant Het Hof van Cleve op een gedeelte eerste plaats in de culinaire ranglijst van restaurantgids WBP Stars. Die deelt Goossens met ‘El Celler de San Roca’ in het Spaanse Girona. ‘Het restaurant is zo uitmuntend, zo fantastisch, zo geniaal, zo slim, zo helder, zo verfrissend, zo briljant en zo warm dat niemand het zou mogen missen. Peter Goossens is een übertalent dat balanceert tussen klassieke, hedendaagse en vooruitstrevende technieken’, werd er geschreven. Likoké van Piet Huysentruyt staat op de vijfenveertigste plaats in diezelfde lijst.

Kim Clijsters in 'De Slimste Mens ter Wereld'

Kim Clijsters in 'De Slimste Mens ter Wereld' © photonews


In het najaar komt er een nieuw seizoen van de populaire quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’ op de buis. Met Kim Clijsters werd de naam van de eerste deelneemster al bekendgemaakt. ‘Ik ben op stap geweest met Kim om haar te overhalen om mee te doen.  Even zag ik Gert Verhulst-taferelen opdoemen, want ook hij wilde vorig jaar alleen toehappen als ik de bloemetjes met hem ging buitenzetten. Na een nachtje in Antwerpen liet Kim de verrassende woorden ‘Ik doet het’ vallen', lacht presentator Erik Van Looy. Ook Stan Van Samang is in de running: als zijn agenda het toelaat wil hij graag deelnemen.

Slongs Dievanongs onthult haar gedroomde one night stand

Slongs Dievanongs onthult haar gedroomde one night stand © photonews


Slongs Dievanongs is vrijgezel, en ze is gelukkig. Bij Humo wilden ze graag weten met welke andere BV ze graag een one night stand zou proberen. ‘Ik doe niet aan one night stands. Vroeger wel eens gedaan, maar ik vond dat voos. Als ik echt moet kiezen? Matthias Schoenaerts mag er wel zijn, vind ik, maar met hem zou ik eerder een terrasje gaan doen. Johnny Depp heeft afgedaan nadat ik in een interview met Vanessa Paradis heb gelezen dat hij stinkt. Doe dus maar Bill Barberis (Toon uit ‘Thuis’)', onthult ze.

Het loopt storm voor nieuw seizoen 'De Mol'

Het loopt storm voor nieuw seizoen 'De Mol'


Iets meer dan een week geleden kondigden ze bij VIER aan dat er een nieuw seizoen van ‘De Mol’ zou komen en nu blijkt dat er al een hoop inschrijvingen binnenliepen. Duizenddriehonderd mensen namen de moeite om de vragenlijst in te vullen, iets wat toch een halfuurtje in beslag neemt. En dan is het nog niet eens zeker dat de derde reeks er komt: bedenker Tom Lenaerts moet namelijk zijn goedkeuring geven.

Katy Perry is de recordverdiener

Katy Perry is de recordverdiener © photonews


Katy Perry is de best betaalde artiest ter wereld. Ze schepte het afgelopen jaar honderdtweeëntwintig miljoen euro. Dat mag blijken uit het beruchte lijstje dat het magazine Forbes elk jaar publiceert. One Direction (115 miljoen euro) en countryzanger Garth Brooks (81 miljoen euro) vervolledigen de top-3. De rangschikking van Forbes is gebaseerd op de inkomsten tussen juni 2014 en juni 2015.

Frank Deboosere opgelucht na verwijderen vals Facebookprofiel

Frank Deboosere opgelucht na verwijderen vals Facebookprofiel © photonews


Een razende Frank Deboosere: we zien het niet veel, maar de afgelopen week was het zover toen een onverlaat een vals Facebookprofiel aanmaakte op zijn naam. ‘Ik zit helemaal niet op Facebook, deze man is een bedrieger’, fulmineerde de weerman. Hij contacteerde Facebook zelf, maar kreeg nooit antwoord. Al is het profiel ondertussen wel verwijderd: ‘Het profiel is weg, da’s het belangrijkste’, besluit hij in Het Nieuwsblad.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook