Als het mis gaat in talentenshows

Als het mis gaat in talentenshows


Talentenjachten, veel mensen zijn er fan van. The Voice, The Voice Kids, XFactor, Got Talent: niet zelden komt er nieuw zangtalent uit voort. Maar soms loopt het ook mis op het podium, zoals uit deze reeks filmpjes mag blijken! Deze heer was bijvoorbeeld zo enthousiast dat hij het podium groter inschatte dan het was.

Kwaad

Kwaad


Niet iedereen neemt een nederlaag sportief op. Sommige mensen worden bijzonder kwaad, zoals deze dame. Ze krijgt dan ook nog eens versterking van achter de coulissen. De juryleden uit de Amerikaanse versie van X Factor weten niet wat hen overkomt, om van de cameraman nog maar te zwijgen.

Messenwerper

Messenwerper


Het slachtoffer van deze messenwerper maakt de schrik van z’n leven mee wanneer hij het bijna misgaat. Gelukkig kan de arme drommel het nog navertellen.

Eye of the Tiger

Eye of the Tiger


De leden van de jury amuseren zich kostelijk met deze vertolker van het nummer Eye of the Tiger. Ook in Groot-Brittannië kan het dus flink misgaan.

Goochelen

Goochelen


Je mag een truukje nog zo dikwijls oefenen als je wil, als het dan toch misgaat tijdens de ‘grande finale’ is dat bijzonder sneu.

Shakira

Shakira


Ook Colombia had zijn versie van Idool. Daar spreken ze vandaag nog over Shakira. Niet de echte, maar haar Idool-lookalike die sensuele bewegingen en een vloer-act in huis had om de jury te overtuigen. Het mocht niet baten: ze strandde in de eerste ronde.

Woeps, vergist!

Woeps, vergist!


Het zal je maar overkomen: je krijgt te horen dat je een schoonheidswedstrijd gewonnen hebt, maar achteraf blijkt het toch ietsje anders te liggen … De beste dag van deze deelneemster aan Australia’s Next Top Model was het zeker niet!

Die Bulgaren toch!

Die Bulgaren toch!


Bon Jovi is altijd een goed idee. Bij X Factor Bulgarije hebben ze zich dan ook kostelijk geamuseerd met deze enthousiaste kandidate. Spijtig van haar pijnlijke val van het podium. Anders had ze misschien naar de volgende ronde gemogen … of toch niet.

Weinig om het lijf

Weinig om het lijf


De Engelse Lorna Bliss werd in het Verenigd Koninkrijk in geen tijd het gespreksonderwerp van de week door haar deelname aan X Factor. Tijdens haar eerste optreden trok ze al eens al haar kleren uit en hier draagt ze alweer een weinig verhullend niemendalletje terwijl ze haar grote idool Britney Spears imiteert. De jury had wel wat verwacht van haar, maar zo’n frontale aanval … daar hadden de dames en heren niet op gerekend!

Even spieken

Even spieken


Dit is natuurlijk ook een oplossing als je je tekst moeilijk kan onthouden.

Dronken

Dronken


Wanneer je zenuwachtig bent kan een glaasje wijn helpen om kalm te blijven op het podium, weten veel artiesten. Al is het de kunst om niet te overdrijven.

 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook