Het heetste nieuws uit showbizzland

Het heetste nieuws uit showbizzland

Het jacht van Gert Verhulst werd geviseerd door vandalen, Dimitri Bontinck is ervan overtuigd dat zijn kersvers lief en hijzelf de nieuwe Astrid en John Bryan gaan worden, Rihanna heeft te kampen met een stalker en Jelle Cleymans maakte een liedje over Kevin Janssens. Al het nieuws uit BV-land en Hollywood lees je hier!

Jacht van Gert Verhulst doelwit van vandaal

Jacht van Gert Verhulst doelwit van vandaal

Gert Verhulst werd het slachtoffer van vandalisme: onverlaten gooiden ’s nachts de trossen van zijn peperdure jacht, dat in Antwerpen ligt aangemeerd, los en dus sloeg het vaartuig op drift. Het kwam in aanvaring met een ander schip en liep schade op. Volgens Patrick Van den Bulck, die algemeen directeur is van de jachthaven van Antwerpen, wist de dader goed wat hij deed: ‘De persoon in kwestie wist dat hij/zij eerst de electriciteit moest afkoppelen’, legt hij uit. Bij Studio 100 denken ze alvast niet dat het om een bekende of een misnoegd ex-personeelslid gaat.

‘Wij worden de nieuwe Astrid en John’

‘Wij worden de nieuwe Astrid en John’ © photonews

Dimitri Bontinck werd de laatste tijd her en der opgemerkt met een blondine. Ze heet Els en werd een paar jaar geleden verkozen tot Miss Glamour Antwerpen. ‘Ik kan je wel zeggen dat wij de nieuwe Astrid en John Bryan zullen worden’, pocht hij in de boekskes. Verder verspreidde olijke Dimitri ook het gerucht dat hij zou meelopen in het militair defilé voor de Belgische nationale feestdag, maar bij defensie zijn ze formeel: ‘Wij weten van niets’, klonk het daar.

Lesley-Ann Poppe test Nico uit

Lesley-Ann Poppe test Nico uit © photonews

Vorige week verkondigde Lesley-Ann Poppe nog dat ze eigenlijk geen man nodig heeft, maar nu is de winnaar van de wedstrijd ‘Lesley-Ann zoekt de ideale man’ bekend en wil ze daar misschien nog eens twee keer over nadenken. Ze mag op vakantie met Nico, een tweeënveertigjarige militair uit Deinze. Hij werd uitverkoren door Lesley-Ann zelf en een jury waarin onder meer Joke Van de Velde zetelde. De zoektocht werd op touw gezet door Story. Afwachten of er een nieuwe relatie van komt.

Gekibbel tussen Trisha en Ignace Crombé

Gekibbel tussen Trisha en Ignace Crombé © photonews

Het zit er bovenarms op tussen de ex-tortelduifjes Ignace Crombé en Trisha: Trisha heeft namelijk haar nieuwe single 'Kissy kissy' aangekondigd, maar Ignace was kwaad omdat zijn gegevens nergens op het hoesje vermeld staan. Hij is namelijk nog steeds haar manager. 'Dank je wel voor de fantastische samenwerking! Wat kijk ik uit naar 31 maart 2016!’, was haar scherpe reactie op Facebook. De datum verwijst naar het einde van haar contract met het bureau van Ignace. Ondertussen werd er een tijdelijke oplossing gevonden: op het schijfje plakt een witte sticker met de gegevens van Crombé. De nieuwe single is de opvolger van het ook al erg diepzinnige 'Billen trillen'.
 

Sam De Bruyn verlaat Studio Brussel voor QMusic

Sam De Bruyn verlaat Studio Brussel voor QMusic © photonews

Radiopresentator Sam De Bruyn ruilt Studio Brussel in voor QMusic. Hij presenteert er vanaf september een dagelijkse radioshow. ‘Stubru is acht jaar lang de familie geweest waar ik de kans kreeg om te groeien als radiomaker en muziekliefhebber. Ik koester enkel mooie herinneringen, waar ik immens dankbaar voor ben. Maar ondertussen is het moment gekomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik kijk uit naar het avontuur bij QMusic’, laat hij weten.

Nieuw programma Philippe Geubels heet ‘De Idioten’

Nieuw programma Philippe Geubels heet ‘De Idioten’ © photonews

Philippe Geubels krijgt een nieuw programma - de opvolger van Geubels en de Belgen dus - dat De Idioten gaat heten. Er worden vooral humoristische filmpjes getoond in de nieuwe show. Ook Pedro Elias (bekend van Bloot en Speren) en Sarah Vandeursen (van de West-Vlaamse electropopband Kenji Minogue) werken mee aan de reeks. Geubels is ook druk doende met een fictieserie, waarin hij naar verluidt zelf gaat acteren.

‘Den John wil gewoon graag met z’n gezicht op tv komen’

‘Den John wil gewoon graag met z’n gezicht op tv komen’ © photonews

Michel Van den Brande is duidelijk niet de beste vriend van Den John. Vorige week schonk de Amerikaan de liefdadigheidsorganisatie ‘A Future for Togo’ een fles wijn die ze volgens hem konden doorverkopen aan plusminus twaalfduizend euro, maar het brouwsel bleek achteraf amper een halve euro waard te zijn. ‘Die vereniging heeft zijn kost en inwoon betaald omdat ze hoopten heel wat geld in te zamelen. Hij probeerde mij een bod te laten doen op zijn wijn. We zouden die fles dan samen openen tijdens de opnames van The Sky is the Limit, want aan dat programma wil hij maar al te graag meewerken. Hij wil gewoon met zijn gezicht op tv komen, net als Olga en Harry’, sneert Van den Brande in het blad Blik.

Jelle Cleymans zingt over Kevin Janssens

Jelle Cleymans zingt over Kevin Janssens © photonews

Jelle Cleymans maakt er geen punt van om zijn collega-BV’s te bezingen. Zijn slachtoffer heet Kevin Janssens, al kan die er best mee lachen: ‘Ik ben geen vriend of vijand van Jelle. Maar blijkbaar ben ik voor hem wat Chris Lomme voor De Kreuners was. Als ik het zo zie, heb ik er geen probleem mee’, laat hij weten. ‘Alle uitverkoren diva’s waren mijn lakens gepasseerd. Ik was een tijger op twee benen’, zingt Jelle in het nummer ‘Ik ben Kevin Janssens niet’. ‘In feite heb ik Kevin gebruikt om over mezelf te vertellen. Hij leek mij daar de ideale figuur voor, want hij is toch een beetje mijn tegenpool. Zeker wanneer het over drie thema’s in mijn nummer gaat: mijn postuur, hoe ik mijn carrière zie en de vrouwen', lacht Jelle.

Rihanna doelwit van stalker

Rihanna doelwit van stalker © photonews

Rihanna heeft een stalker aan haar been. Hij is op de sociale media actief onder de namen Alex Mercer en Ralph Alexander. ‘Ik had Rihanna eigenlijk een minuut geleden moeten vermoorden. Jawel, het had gekund. Maar ik moet eerst een wapenvergunning aanvragen’, postte hij op het net, naast een foto van het huis van de zangeres, die hij vermoedelijk zelf nam. Een andere keer bestempelde hij haar als zijn droomvrouw en de ideale moeder voor zijn ongeboren kinderen. De politie probeert zijn identiteit te achterhalen.

Vlaamse acteur had relaties met Nederlandse studentes

Vlaamse acteur had relaties met Nederlandse studentes © photonews

Acteur Jappe Claes (links op de foto) kennen we van zijn rollen in Daens, Aspe, De Zaak Alzheimer en Vossenstreken, maar hij gaf ook lange tijd les aan de Amsterdamse Theaterschool. Nu is uitgelekt dat hij er begin 2014 van beschuldigd werd seksuele relaties te hebben gehad met studentes. Naar verluidt liet de directeur hem kiezen: een grondig onderzoek of ontslag. Hij koos optie twee en de officiële mededeling luidde dat hij zich wilde focussen op zijn acteercarrière. Een andere docent, die soortgelijke beschuldigingen te slikken krijgt, geeft alles toe: ‘Ik praat het niet goed, maar in die tijd gebeurde dat gewoon. Mijn leidinggevenden deden het ook’, luidde zijn reactie. De beschuldigingen vallen zwaar omdat de twee misbruik maakten van hun machtspositie.

Geena Lisa heeft al nieuwe baan bij de VRT

Geena Lisa heeft al nieuwe baan bij de VRT

Geen omroepsters meer op Eén, maar Geena Lisa heeft geen reden tot klagen, want ze heeft al een nieuwe job gevonden bij de VRT. ‘Ik word schermmedewerkerscoördinator. Ik moet ervoor zorgen dat de scherm­gezichten van Eén, onder meer de presentatoren, zich goed in hun vel voelen. Eigenlijk heb ik voor mezelf een job gecreëerd, ja. Maar bij Eén beseffen ze dat die nodig is: andere zenders doen het ook. Het is echt iets voor mij, ik kan goed praten en luisteren. En iemand moet toch de moeder zijn van al die egootjes? Ik heb wel duidelijk gemaakt dat ik enkel wou blijven als ik iets kon doen wat ik graag doe en goed kan’, verduidelijkt ze.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook